• スりェヌデン

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち4の評䟡

Rutorna blev rena direkt

Den satt fast jÀttebra på glaset direkt nÀr jag testade. Ljudet från motorn förvånade mig, mycket tystare Àn min gamla. Två gånger halkade den inte ens vid kanten, så nu står den kvar efter rengöring och jag anvÀnder den ofta.

2026幎4月9日
5぀星のうち3の評䟡

Sprayflaskan kÀndes ovÀntat lÀtt

Jag trodde först att flaskan skulle vÀga mer, men den Àr mycket lÀtt att hålla, sprayhuvudet sitter fast ordentligt och inget lÀckage. Har precis stÀllt den i badrumsskåpet, ska testa lÀngre fram. JÀmfört med andra self tan produkter jag köpt i butik Àr den hÀr mycket enklare att applicera utan att det kladdar.

2026幎4月8日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte en flaska Floor restore cleaner

Köpte en flaska Floor restore cleaner. Det tog över en månad innan paketet kom fram. Enligt reklamen skulle den ta port repor från parketten och göra golvet skinande blankt och rent.
Det Àr rena skÀmtet. Totalt falsk marknadsföring. Inte en enda repa försvann och golvet Àr fortsatt matt och repigt. Helt vÀrdelös produkt.

Fick snabbt svar från Hyrge och hoppas nu på en återbetalning. Produkten har åkt i soporna.

En vecka senare: Har fortfarande inte fått återbetalning trots löfte om det.
Varning för detta företag. Det de sÀljer Àr skrÀp från Kina.

2026幎3月25日
Hyrge ロゎ

Hyrge からの回答

BÀsta kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi ber uppriktigt om ursÀkt för att din produkt inte fungerar som förvÀntat, och vi förstår hur frustrerande detta måste vara. VÀnligen skicka dina bestÀllningsuppgifter och en kort beskrivning av problemet till vår kundtjÀnsts e-postadress: service@hyrge.com. Vårt professionella kundtjÀnstteam kommer att undersöka ditt Àrende och hjÀlpa dig inom 24 timmar. VÀnligen ge oss en chans att åtgÀrda detta åt dig; tack så mycket.

Fick fel produkt

Fick fel produkt. Svar efter många många dagar om att det inte Àr deras att betala för att returnera varan.
.....eller....
Vad sÀgs om att vi tillhandahåller 20% butikskupong till dig att du kan anvÀnda det för att köpa vad som helst i vår butik utan att återvÀnda.
Jag har redan förlorat pengar nÀr jag handlar dÀr och blir erbjuden att fortsÀtta handla med rabatt, det hÀr Àr löjligt.

2026幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte shampoo efter att jag sett

Köpte shampoo efter att jag sett reklamen..Enligt den skulle håret bli starkare,börja vÀxa nytt,samt om det inte stÀmmer,så betalar dem 20.000:- i ersÀttning..
Mitt hår Àr som sen alltid har varit,ingen skillnad.
var i kontakt med Hyrge,och dem var snabba att återbetala 80:-av priset,men svarar inte på frågan om
varför lpvar dem nåt som dem inte vill hålla,falskt marknadsföring alltså,bara för att locka kunderna.

2026幎1月3日
Hyrge ロゎ

Hyrge からの回答

KÀra kund, tack så mycket för att du delar din feedback med oss.
Vi Àr djupt ledsna att lÀsa om din upplevelse. Det Àr vårt ansvar att ge dig en perfekt upplevelse, och uppenbarligen misslyckades vi med det den hÀr gången. Vi förstår fullstÀndigt din besvikelse och frustration. VÀnligen skicka information om din situation till: service@hyrge.com, så kommer vårt kundtjÀnstteam att kontakta dig inom 24 timmar för att lösa problemet och förhoppningsvis rÀtta till detta förbiseende.
Vi ber återigen om ursÀkt för eventuella besvÀr och tackar för ditt förtroende och ditt tålamod.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。