Ioniq 6. Kun 6 måneder gammel. Prøver at lynlade først gang efter 3 måneder -dette virker ikke. Har formentligt aldrig virket fra start. Teknikker fra Hyundai ser på bilen efter lang ventetid og fo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hyundai køge pop up butik , MEGET DÅRLIG . Sælgeren gad ikke rejse sig da man havde været i 20 min. I butikken måtte vi selv bede om betjening. Han vidste meget lidt om bilerne , så som batteri prof... もっと見る
Jeg er rigtig glad for min Hyundai i20. Serviceaftale ved Karvil Biler Svendborg, altid god service. Punkterede i dag (lørdag), kontaktede Hyundai vejhjælp, professionel hjælp over tlf. Vejhjælp fremm... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Da man har valgt at min hyundai…
Da man har valgt at min hyundai forhandler Matchbiler ikke skal have hyundai mere er de også min sidste hyundai jeg har købt så når jeg skal have ny bil bliver det et andet mærke og jeg har haft hyundai siden 1996 og jeg får service hos matchbiler indtil jeg skal have ny bil for JEG kommer aldrig til at købe en bil hos terminaler på Grenåvej
Mvh John
Ioniq 6. Køb den ikke !!!!
Ioniq 6.
Kun 6 måneder gammel. Prøver at lynlade først gang efter 3 måneder -dette virker ikke. Har formentligt aldrig virket fra start. Teknikker fra Hyundai ser på bilen efter lang ventetid og formoder at det er relæet. Ventetid på relæet på 2 uger. Får bilen i mandags - lynlader i dag igen igen fejl fejl. Kan ikke lynlade. Igen kontakt til værksted - igen ventetid.
Hvis vi havde haft denne viden på forhånd havde vi aldrig købt bilen. Vi købte bilen netop fordi den kunne lynlade - ellers havde vi ikke valgt dette mærke. Vi er afhængig af at køre lange distancer og kan nu ikke bruge bilen.
Dette har på ingen måder været værkstedets skyld men alene kontakten fra Hyundai er under al kritik.
Efter det store biluheld
Efter det store biluheld, ved Støvring, hvor 40 biler var indblandet, spurgte vi forhandleren, om de kunne indstille computeren, til at tænde baglys altid. Det kunne forhandleren ikke, men for 1800kr. kunne de installere et relæ, der kan gøre det.
Vildt klamphuggeri, når det nemt kan indstilles, i computeren.
Har anmeldt Hyundai til Digitaliseringsstyrelsen, for ikke at stille bilens data, til rådighed.
Man har krav på disse data, i realtid i maskinlæsbart format. Deres Bluelink app overholder ikke Data Forordningen, da den ikke er maskinlæsbar og den stille ikke alle bilens data, til rådighed - kun et udvalg.
Bilens motor, har ikke de hk der er opgivet, i reklamen, og den taber hurtigt pusten, når hastigheden stiger. Ved motorvejsfart, har den mistet næsten 20% af kræfterne, netop hvor man mest har brug for dem.
Assistent systemer er dårlige og direkte farlige. Da der var glat, var et pludseligt assistent ryk i rattet, skyld i udskridning. På veje, uden afstribning, er den voldsom til at rykke i rattet.
Opmærksomhedssensor er ren chikane - den tager opmærksomheden væk fra kørslen, skruer ned for radioen og bipper helt vildt, selv om man slet ikke er træt og sidder helt normalt.
Ved motorvejs fart, kører den zigzag, fordi computeren ikke er hurtig nok, til at holde retningen.
Kort sagt, så er assistentsystemerne værre til at forstyrre kørslen, end at snakke i telefon - og de skulle højne sikkerheden!!!
Jeg prøver nu, at starte en sag, hos bil ankenævnet, vedrørende alle disse problemer.
DÅRLIG KVALITET
Hej.
Jeg har en Hyundai Kona fra 2020. Haft den fra ny af.
Da bilen var godt 3 år gammel virkede radioen ikke. Der er kun 3 års garanti på radioen. Hyundai i Frederikssund gav mig 4 tilbud på rep. af radioen.
Et tilbud på 3800kr, 3900kr, 5700 og 11.600kr afhængig af hvad der var i vejen med radioen. Forleden dag skulle jeg til Herlev sygehus. Jeg tændte for radioen lidt udenfor Frederikssund, og radio 100 som er den eneste station den kan tage lød perfekt helt til Herlev. Da jeg skulle hjem igen lød radioen perfekt, lige til jeg nærmede mig Frederikssund, så gik den i uorden igen.
MÆRKELIGT.
Nu virker nøglen ikke. Man kan ikke bukke nøglen sammen, når den skal i lommen. Chefen i Frederikssund var på værkstedet med den, og kom tilbage og fortalte, at plastikken i nøglen var helt ødelagt. En ny koster 2700kr. Det er den 4. Hyundai jeg har, og alle andre biler jeg har haft, har jeg ikke haft sådanne problemer med.
JEG SYNES DET ER FOR DÅRLIGT. Importøren er FULDSTÆNDIG LIGEGLAD. Jeg har overholdt alle service eftersyn.
Bilen kører rigtig godt, men det trækker da ned, at der er sådanne fejl på bilen. Jeg har været rigtig glad for Hyundai biler, men jeg vil da fremover overveje at købe et andet bilmærke.
Når man læser anmeldelser om Hyundai, er de næsten udelukkende negative, og Hyundai svarer ikke på kritikken. HVORFOR MON???
Dbh Jens Buss.
Bluelink abonnement - stoppet et år før tid
Jeg har en Kona Electric MY24 - det er en dejlig bil, og ting fungerer fint....
MEN præcis 2 år efter jeg havde købt den kunne jeg ikke længere bruge fjernkontrollen til bilen (bluelink/my hyundai). Der hører ellers 3 års gratis PRO anonnement med.
Jeg ringer til Andersen Biler i Gladsaxe. Værkstedet siger at det der bluelink, det skal salg klare, og salg siger at det skal Hyundai danmark klare, men de stiller videre til hyunday-europa som svarer efter 4 dage med "prøv og sluk tænd" selv om jeg havde skrevet at den del havde jeg for længst været igennem.
Svar tilbage til Hyundai europa, men de svarer ikke mere tilbage.
Jeg har i mellemtiden fået hul igennem til Bluelinks API servere, og kan se at de ikke har fået data fra bilen i 15 dage, så det er tydeligvis SIM kortet i bilen der ikke snakker mere. Alligevel vildt at man skal have det store kørekort i EDB for at kunne hjælpe dem med at finde fejlen.
Nå men - en bil til mange hundrede tusinde kroner, så kan jeg da got købe et års abonnement for at få det igang igen.... men DET KAN MAN IKKE, for bluelink ved jo godt at jeg har 3 år gratis, så derfor kan jeg ikke købe det !!!!
Ringer igen til Andersen i Gladsaxe, og igen foreslår de at jeg skal kontakte deres leverandør Bluelink selv og fixe det den vej.... Ringen er sluttet.
få nu betalt de 10 kr et machine-to-machine eSIM koster, så jeg kan få lov at bruge min 300000 kr bil ordenligt igen. Kunne jeg selv havde jeg gjort det, og kommet ærgeligt videre!
Jeg ser frem til en løsning og en kompensation
kona ticket ID: S1ukSPGEfXG9fnViQ7YzNT
Afpresning
Indtil nu har vi været glade for vores Hyundai Kona electric. Men nu er er jeg meget vred, fordi Hyundai er begyndt at afpresse Hyundai ejerne: klimaanlægget kan ikke længere fjernbetjenes uden at man skal hente en ny app og BETALE ET MÅNEDLIGT ABONNEMENT for fortsat at kunne tænde for opvarmning af bilen om vinteren. Lad være med at købe Hyundai, du risikerer at betale for funktioner, som du senere ikke kan bruge uden at lade dig overvåge yderligere og betale for det hver måned. Det er virkelig groft!
Hyundai køge pop up butik
Han vidste meget lidt om bilerne , så som batteri proforrmens og ligende.
Der var sommerdæk på prøvekøre bilen ......
Total mangel på ansvar over for deres kunder
Jeg er ekstremt utilfreds med Hyundai Danmark og deres håndtering af min sag.
Min Hyundai Kona Electric fra 2021 meldte pludselig alvorlig fejl på det elektriske system: alle lamper blinkede, bilen bippede konstant og var reelt ubrugelig. Det blev efterfølgende klarlagt, at fejlen skyldes, at bakkameraet kortslutter bilens elektriske system. Egentlig virker bakkameraet fint, det forstyrrer bare hele bilen.
Reparationen beløb sig til 14.500 kr.
På trods af, at bilen stadig er dækket af fabriksgaranti, nægter Hyundai Danmark at dække reparationen. Begrundelsen er, at de to seneste serviceeftersyn er foretaget på et andet autoriseret værksted end Hyundais eget – selvom service er udført fuldstændig efter Hyundais forskrifter og retningslinjer, hvilket er lovligt.
Det mest opsigtsvækkende er, at Hyundai ikke engang vil se dokumentation for dette, men blot afviser sagen blankt.
Det er vanvittigt uprofessionelt, kundefjendtligt og vidner om en total mangel på ansvar over for deres kunder. En fabrikationsfejl i et elektrisk system burde aldrig ende hos kunden – slet ikke under garanti.
Min næste bil bliver ikke en Hyundai.
Hyundai holbæk
Denne anmeldes omhandler hyundai holbæk:
Jeg besluttet mig at købe en ny bil for 3,5 år siden, jeg tænkte det var på tide at jeg ikke selv skulle skrue mere på biler, gud hvor tog jeg dog fejl, jeg har aldrig haft en så dårlig oplevelse med et produkt.
Det starter med jeg bliver informeret om at der går senest 12 måneder før jeg får bilen da den er lidt speciel, det acceptere jeg, da vi så når at være omkring 6 måneder ind i bestillingen bliver jeg informeret om den er på vej og burde være i danmark om 1 måned, da der så er gået 1 måned ringer jeg og spørg hvor bilen bliver af, der bliver jeg informeret om at den slet ikke er på vej alligvel, det formår de så at gøre 3 gange, alle gange skal jeg SELV ringe og spørge hvor bilen bliver af, det ender så med de må give mig en låne bil i 1-2 måneder da min egen er solgt og sælger ikke kunne vente længere, det god stil fra hyundai af, men da det så overskrider 12 måneder og vi er ved at ramme 13 måneder, så siger jeg til hyundai at jeg ikke vil have bilen for det kan simpelthen ikke passe, de undskylder mange gange, og ender så med at give mig bilen en søndag, smurt ind i undervognsbehandling, selv side ruderne var helt pladret til.
Efterfølgende har jeg aldrig oplevet så dårlig kommunikation, jeg møder op, jeg ringer, jeg sender mails, bliver altid lovet at jeg vil blive kontaktet, det sker bare aldrig!
kan det virkelig passe man skal hidse sig op før man får en aftale?
det gælder både med service og garanti sager, jeg kan aldrig få lavet en aftalt!
så siger en medarbejder: "vi har alle delene" hvor der så går flere måneder før man får fat på nogen så man kan få lavet en aftalt, hvor man så får af vide: "vi har ikke haft alle delene", lyver de eller er de bare inkompetente?
Da vi laver service formår de at der ryger en kastene ned i blæseren til kabinen, men lyver så og siger: "det var ikke os, vi ved ikke hvordan den er havnet der" så alle de filtre og riste der sidder i vejen har ikke stoppet den?
Havde også en forsikringssag hos dem hvor jeg formår at møde op 3 gange med bilen da de ikke laver alt som aftalt med dem og forsikringen, og jeg har fortsat ikke fået rengjort mit motorrum for hår fra rådyr, på trods af jeg fik lovet det 2 gange.
Når jeg så henter bilen er det også en mønt kast om den overhovedet kan køre, jeg har både prøve de havde efterladt den ulåst og uden at slukke den så den var gået i sikkerhedslås, jeg skulle havde skiftet kalibrer så formår de ikke at lukke dækslet til bremserne eller lufte dem ud, men kan se på benzin forbruget de har kørt i den!?
De formår også at overspænde hjulene på min bil, det altså dyre originale OZ fælge, hvor svært kan det være at spænde alt med moment?
Kort sagt: de holder ikke hvad de lover og deres værksted er ekstremt dårligt!!
Løgne i Leasingkampagne
I deres nye leasingkampagne har de sat Ioniq 6 til høj udbetaling med lav månedlig ydelse, men når man nu kontakter forhandler, så er den pludselig udgået - uden nogen forklaring! Kampagnen løber frem til d. 29 oktober og der er stadig biler på lager, så det kan ikke engang være fordi de ikke har flere biler tilbage, bare rigtig dårlig stil.
ALDRIG ALDRIG HYUNDAI
ALDRIG ALDRIG HYUNDAI
Leaset bil
Ringe ringe service...tror faktisk ikke der blev lavet noget.
Forxet år siden klagede jeg over mangl. afbslanceting. Det vslgte Hyindai at ignorere. Jeg påpegede det igen, men igen inter var lavet.
Jeg hevente mig personligt og fik at vide, at det ikke var en del af servicen. Jeg talte med dem igdn og pludseligt var det fordi dækkene nu var slut.
Der var ej heller tjekket dæktryk eller vasket ruder.
Koblingen er et kapitel for sig..mfn gør nu at man ikke kan køre i bilen...
Kan desværre ikke anbefale Hyundai.
Vi har to biler fra Hyundai. En benzin og en el.
Begge biler er gået utroligt hurtigt i stykker og har for værkstederne været enormt svære at lave. Den ene bil har vi endda været inde med FEM gange med samme ting. Jeg kan på ingen måde anbefale Hyundais biler. Det er en god pris, bevares. Men de går enormt hurtigt i stykker og ikke bare små ting, men med store ting, som gør at bilerne ikke kan køre.
Vi har en i20 og Ioniq 5.
Hurtig og effektiv hjælp fra Hyundai…
Hurtig og effektiv hjælp fra Hyundai Vejhjælp.
Vores bil gik i stykker i Tyskland på vej til Østrig og vi blev hurtigt transporteret til værksted. Hyundai vejhjælp hjalp os telefonisk hele dagen igennem da vi ikke vidste om vi kunne køre videre samme dag eller skulle vente til dagen efter. Vi havde et tlf nr som vi kunne skrive til og så ringede vores kontaktperson os op kort efter. Vi fik et hotelophold og kom videre dagen efter. Stor ros til Hyundai Vejhjælp især fordi vi havde en person vi altid kunne komme i kontakt med. Det gjorde os trygge
Jeg har aldrig hadet noget så meget, som jeg hader min nye Hyundai Inster
Jeg købte en spritny Hyundai Inster Advanced tilbage i april. På papiret var det for mig den perfekte bil. Lille, rummelig og den kører som en drøm.
Desværre fandt jeg i løbet af de første par uger ud af, at den har det man i dag kalder FAW eller Forward attention warning. Det er et lille kamera i ratstammen som giver en advarsel, hvis bilen ikke mener at du kigger fremad. I starten tænkte jeg at det ikke var et problem, da man kan slå det fra i indstillingerne, men jeg opdagede at bilen automatisk slår det til igen, så snart at den har været slukket. Jeg kontaktede derfor forhandleren, for at få rettet fejlen, men til min store overraskelse fik jeg fortalt at det var meningen, og at det var EU bestemt.
Hvor meget jeg hader den her funktion er svær at sætte ord på. Den er ekstrem følsom og går af hvis jeg f.eks. holder på rettet på en bestemt måde, orienterer mig inden en overhaling eller tager solbriller på, så jeg kan se i modlys. Den distraherer mig med andre ord konstant under ganske almindelig og korrekt kørsel, og jeg er ved at blive sindssyg af det.
Jeg går meget op i færdselssikkerhed, da man trods alt har ansvaret for både sit eget - men også andre trafikanters liv og førlighed. Jeg kunne derfor aldrig drømme om at sidde og læse sms’er eller lignende som andre gør, når deres telefon bipper. At jeg så nu har en bil, der bipper og distraherer mig under kørslen har jeg derfor uendelig svært ved. Modsat f.eks. notifikationer fra en telefon som aldrig kan være kritiske for kørslen, så er man nødt til at undersøge om der er et problem med bilen, når den bipper og lade sig distrahere af det.
Det værste er at hvis den ikke havde den her møg-irriterende funktion, der distraherer mig fra min kørsel på kritiske tidspunkter, så ville jeg give 5/5 stjerner. Men vejen til at føle noget som helst positivt for den her bil føles efterhånden som en uendelig afgrund.
Jeg kan ikke engang sælge den, fordi at jeg ikke vil sælge noget, som jeg ikke kan stå inde for. Så snart den er betalt af, så vil jeg få den skrottet, og så må jeg tage det tab der følger med.
Undgå Hyundai
Jeg har købt en Hyundai Ioniq 5 fabriksny her i februar 2025. Efter 5 måneder stopper den pludselig på motorvejen. Jeg har stadigvæk ikke fået at vide hvad problemet er. Det kan da ikke være rigtigt. Efter 5 måneder...
Desuden har alle Ioniq 5 modeller en tendens til at rattet vibrerer ved 105-130 km/t. Jeg har prøvet flere modeller og de gør det alle sammen. Ingen løsning indtil videre.
Vær også opmærksom på at efter 4 måneder så stopper de gratis on-line tjenester og du skal betale. Det svarer til at du køber et fjernsyn og efter 4 måneder skal du betale for at bruge fjerenbetjeningen...
Fredericia
Jeg synes det er irriterende, at service værkstedet i Fredericia væk og man nu skal ud og køre endnu længere, bare for at få service eftersyn. Der ligger en Hyundai forhandler i Middelfart. Hvorfor kan de ikke lave service eftersyn?
Blue Link abonnement
Jeg er ejer af en Hyundai Ioniq 5 og har generelt været glad for bilen, og også den service jeg har haft med mit værksted i Ringsted. Men denne anmeldelse drejer sig om fornyelse af Blue Link abonnement.
Jeg vidste, at BlueLink-abonnementet udløb efter 3 år – det er fair nok. Hvad der til gengæld ikke føles fair, er måden Hyundai håndterer valget af abonnementer bagefter.
Der burde være tre pakker at vælge imellem, men i BlueLink-appen er det umuligt at vælge den billigste løsning. I stedet får man bare beskeden: "Dette produkt er i øjeblikket ikke til salg. Se på andre produkter der er tilgængelige."
Det efterlader mig med kun de dyre pakker som mulighed – og jeg har slet ikke brug for de ekstra funktioner, de indeholder. Som kunde føler jeg mig ærligt talt snydt. Det virker bevidst, at den billigste løsning ikke kan vælges, og det efterlader en rigtig dårlig smag i munden – især når nye ejere af samme bilmodel ikke skal betale for abonnementet overhovedet.
Hyundai burde gøre det nemt og gennemskueligt at vælge den løsning, der passer til kundens behov – ikke presse folk til at betale mere end nødvendigt.
Hej Hyundai ringsted.
Hej Hyundai ringsted.
Super service, hjælpsomme venlige og hurtige til at hjælpe. Fik skadet min bil fredag morgen af en anden. Men jeg ringer klokken 8 fredag morgen fortæller om hvad der er sket, og får at vide du kommer bare med den, sådan. De har en lånebil klar til mig allerede når jeg kommer fedt god stil når man er presset. Arbejds tiden længde på de har den er super tilfredsstillende. Høflige personale selv dem man ikke har med at gører.
Ionic 6 med deffekt iccu
Har en Ionic 6 med deffekt iccu - det er lidt provokerende at man tilsynladende kan pruducere iccu til nye biler, men dem som allerede har vist deres tillid og købt bilen bliver nedprioriteret og må vente i ukendt tid på der måske kommer en reservedel. Indtil videre har jeg ventet i 3 uger uden at få noget info, når man læser rundt på nettet ligner det et problem som har stået på længe. Bilen har kun kørt 18600 km (1/2 år).
Selvom det er en lækker bil at køre i ville jeg nok efter denne oplevelse anbefale man kigger efter alternativer til Hyundai er blevet lidt mere klar til at producere elbiler.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。