i-did レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bij het online bestellen kwam ik er niet helemaal uit. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik heel snel een reactie en passende oplossing. Producten zijn ook snel verstuurd!

5つ星のうち4の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Behalve dat het een mooie tas is, was ik ook blij verrast door het persoonlijke berichtje bij het pakketje. Wellicht wel een idee om dikker papier/karton te gebruiken. Bij mij was het verpakkingsmater... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Die Philosophie von i-did hat mich überzeugt, Nachhaltigkeit, Unterstützung von Frauen und sozial schwächer gestellten Personen finde ich sehr wichtig. Die Produkte gefallen mir und meiner Familie... もっと見る

企業情報

1. 中古家電店

当該企業による記述

i-did ruimt de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In de ateliers werken mensen, die nooit of lang niet hebben gewerkt, zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

How to proceed to start a lesson

2025年4月9日
自発的なレビュー

Dear Ghassan,

Thank you for your message. It seems there might be a mix-up. i-did is a social enterprise based in The Hague, the Netherlands, focused on textile recycling and creating sustainable products. We support people distanced from the labour market by providing meaningful work and training opportunities.

The content of your review doesn’t appear to relate to our organisation. If you believe this message was intended for us, please don’t hesitate to reach out via email at floor@i-did.nl. We’d be happy to help clarify and assist.

Kind regards,
Floor, i-did.

5つ星のうち1の評価

Bad services

I did not requested 6 month internet. Please refund my payment

2024年11月9日
自発的なレビュー

i-did からの回答

Hi Prince Williams, are you sure you are getting in touch with the right company? We don't sell internet. i-did is a Dutch social enterprise, we recycle company and post-consumer textiles into new products. We kindly request you to delete your review. Thank you! Kind regards, Eva

5つ星のうち4の評価

Een tas met vlekken maar goed opgelost

Ik heb 2 tassen besteld, waarvan er 1 met vlekken uit de verpakking kwam. Nadat mijn klachtenmail in eerste instantie niet werd beantwoord, bleek na een 2e bericht dat hij niet was aangekomen. Gelukkig is het daarna goed opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

2024年10月2日

i-did からの回答

Hai Silvia, jeetje wat vervelend! Waar heb je precies naartoe gemaild? Ik zie geen mail van jou in onze klantenservice. Zou je mij willen contacten via bestellingen@i-did.nl? Het liefst met een foto van het product. Je kunt ons ook altijd bellen of de producten retourneren. Alle informatie vind je op onze website: https://shop.i-did.nl/pages/contact. Ik hoor graag van je! Groetjes, Eva

Wat een leuk bedrijf

Wat een leuk bedrijf. Naast dat ze vooruitstrevend zijn in de recycle branche. Doen ze ook heel veel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik zeg ga vooral als bedrijf een kijkje in de keuken nemen bij I-did. Leuk om dit jaar eens een kerstpakket met impact te geven ook daarvoor kan je terecht bij I-did.

2024年10月3日

i-did からの回答

Dankjewel voor je fijne review Marielle! Heel veel plezier van de producten en graag tot ziens. Groetjes, Eva

Bij I-did denken ze mee

Bij I-did denken ze mee, zodat je bestelling compleet aankomt en je gelijk kunt monteren.

2024年8月22日

i-did からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen Gerben, dankjewel voor je review en graag tot ziens! Groetjes, Eva

5つ星のうち5の評価

Top product, goed verwerkbaar en isolerend

Het vilt van I-Did.nl is kwalitatief goed en stevig. Daarnaast veelzijdig in te zetten. Levering is top geregeld en de verpakking was prima op orde.
Voor mijn opdracht een wand en plafond bekleed met vilt. Eindresultaat is top, net als het product. Hier wil ik vaker mee werken.
Bedankt I-Did en groetjes,

Meubelmaker Alkmaar

2024年8月20日

Mooi!!

Hele mooi producten en nog duurzaam ook. Wat een ontdekking!! Heel jammer dat de webshop binnenkort gesloten wordt voor consumenten. Nog maar snel een tweede bestelling plaatsen….

2024年3月4日

Tolle Philosophie, tolle Leute, tolle Produkte

Die Produkte gefallen mir und meiner Familie gut, weil sie optisch ansprechend, funktional und aus recyceltem Material hergestellt sind.
Die Kommunikation mit den Mitarbeitern und die komplette Bestellabwicklung verliefen vorbildlich.
Vielen Dank an das i-did Team und alles Gute für Euer tolles Unternehmen!

2024年2月26日

Trustpilot エクスペリエンス