レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zo blij dat ik hier een refurbished IPhone gekocht heb. -Snelle levering -Alles zat heel mooi verpakt. Erg professioneel -Batterij met 100% batterij conditie -Telefoon zelf zag er top uit.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Verzending duurde ietsje langer, maar dit kwam niet door iApples! PostNL had er wat langer voor nodig en Joost heeft me daarover netjes geïnformeerd. Pakket eenmaal aangekomen uitstekend, niks meer ni... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mijn reform iPhone gekocht als zeer goed vol beschadigingen kale plekken en krassen. Jammer realiseer mij dat ik geen nieuwe koop maar dit als zeer goed verkopen lijkt mij nogal overdreven. Wacht n... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. 携垯電話販売店
  4. 電気機噚修理店
  5. セカンドハンド ショップ
  6. 䞭叀パ゜コン店

圓該䌁業による蚘述

Toen wij begonnen in 2020 ontdekten wij dat er aanzienlijk veel producten zoals iPhones en iPads in de kast verdwijnen en vergeten worden. Vaak nog in goede staat. iApples.nl zorgt ervoor dat deze Apple producten nieuwe eigenaren krijgen. Kiezen voor een gebruikt product is niet alleen financieel voordelig, het draagt ook bij aan een circulaire, duurzame toekomst. iApples.nl biedt 100% transparantie in wie wij zijn en waarvoor wij staan. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de drie kernwaarden die wij bewaken voor elk product dat wij verkopen en de service die wij bieden. Door een samenwerking met Trustpilot kunnen wij de mening van onze tevreden klanten door laten schijnen en vorm geven. Dit is pas het begin. Wij groeien elke dag in aanbod en ontwikkelen ons om jouw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Wij zijn er op uit om in de toekomst de generaties na ons ook nog te kunnen laten genieten van de prachtige natuur om ons heen. Kies daarom circulair om bij te dragen aan een vermindering van de CO2 uitstoot.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Best in town

Super fast communication, a really kind service and i’m super satisfied about the product and price. It was a super deal!

iApples.nl からの回答

Dear Gianmarco, thank you for your positive feedback. We have a 24/7 communication policy as we believe we have to be there for our customers whenever they are in need. We hope to see you back any time soon!

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden met mijn i phone

Heel tevreden met mijn i phone! Snelle verzending en kreeg ook altijd snel antwoord bij vragen. Daarnaast een hele goede prijs kwaliteit verhouding. In een winkel betaalde ik ruim 200,- meer voor deze telefoon. Echt een aanrader dit bedrijf!

iApples.nl からの回答

Beste Jojanneke, hartelijk dank voor uw feedback. Wij proberen altijd prijzen te hanteren onder de marktwaarde. Zo optimaliseren wij onze prijs/kwaliteit. We hopen u snel weer van te dienst te zijn. Fijne avond!

Great service!

Great service!
I usually don't like to buy 2nd hand but I'm very happy with my choice to buy my new iPhone through Clavus.
It saved me a lot of money.

iApples.nl からの回答

Dear Ravi, thank you for your feedback. We are glad to see that our service is worth 5 stars. Next to making a sustainable choice when choosing circular, indeed you are also saving a lot of money in comparison to buying a new iPhone. Thank you and we hope to see you again. Enjoy your Tuesday!

Great purchase iPhone 8

Purchased an iPhone 8 a while ago through Clavus. The phone is in great condition. Moreover, the phone still has a great battery percentage and is very fast for a second-handed iPhone. The price is very decent compared to the quality. Definitely recommend Clavus Trading!

iApples.nl からの回答

Dear Noe, thank you so much for your feedback. We are glad that you choose us for purchasing your new device. If you have any questions, please do not hesistate to contact us!

Prima transactie

Product zoals omschreven, duidelijke foto's, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle afhandeling, vriendelijk

iApples.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij willen altijd zo precies mogelijk communiceren welk product wij aanbieden en in welke staat het is met duidelijke foto's. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer eens helpen!

Geen fratsen.Goeie service

Geen fratsen.Goeie service. Snelle reactie, transparant en vriendelijke ondernemer.

iApples.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback Marouan. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we u weer eens terug!

In zeer goede staat

In zeer goede staat. Reageert snel en zeer snel verzonden!

iApples.nl からの回答

Dank voor uw feedback. Kwaliteit achten wij als zeer belangrijk. Bedankt voor uw bestelling en hopelijk tot snel bij Clavus Trading!

Zeer tevreden met de tweedehands iPhone 8

Zeer tevreden met de refurbished iPhone. Was precies zoals omschreven. Deze iPhone 8 was met een nieuwe batterij en zo goed als nieuw.
Geleverd met hoesje, beschermplaatje en adapter met kabel. Netjes verpakt.
Als ik weer een tweedehands iPhone nodig heb, zal ik zeker eerst bij Joost kijken.

iApples.nl からの回答

Beste Martin, hartelijk bedankt voor uw feedback. Bij Clavus Trading horen wij natuurlijk graag dat alles naar wens is. Hopelijk mogen wij u snel weer van dienst zijn!

Super aanrader Clavus trading

Prima productomschrijving.
Zeer goede product-prijs verhouding.
Attente en vriendelijke service.
Met nieuwe complete accessoires.
Kortom een eenhoorn bedrijf in het super onbetrouwbare telecom landschap!!!
Absolute aanrader dus💪🏻

iApples.nl からの回答

Beste Wouter, hartelijk dank voor uw waardering. Goed om te horen dat we u een goede dienst hebben kunnen bewijzen. Hopelijk zien we u snel terug!

Fijne webshop

Horloge gekocht bij Clavus Trading. Correcte communicatie en snelle levering.

2021幎7月22日

iApples.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback Jacques. Wij zijn constant bezig met het leveren van de optimale service. Hopelijk mogen we u snel weer eens helpen met een circulair product.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。