Jâutilise MyIceBet depuis quelque temps et les dépÃŽts ont toujours été traités rapidement. En revanche, je rencontre actuellement un problÚme sérieux avec mes retraits. Jâai effectué un premi... ãã£ãšèŠã
Åwietnie kasyno, strona internetowa jest bardzo wygodnie i czytelnie zrobiona przez co poruszanie siÄ po niej i szukanie ulubionej gry zajÄÅo mi dosÅownie chwilÄ. Bonusy od depozytu bardzo liczne i at... ãã£ãšèŠã
Swietne kasyno,rejestracja przebiega szybko, Åatwo i bez zbÄdnych komplikacji. Prosty i przyjemny dla oka kaÅŒdy zakÄ tek kasyna z ogromnym wyborem najlepszych slotów od wielu producentów. Oprócz duÅŒej... ãã£ãšèŠã
strona internetowa jest bardzo wygodnie i czytelnie zrobiona przez co poruszanie siÄ po niej i szukanie ulubionej gry zajÄÅo mi dosÅownie chwilÄ. Bonusy od depozytu bardzo fajne i atrakcyjne, równiez... ãã£ãšèŠã
éèŠãªãç¥ãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Okradli mnie na kilka tysiÄcy zÅotyâŠ
Okradli mnie na kilka tysiÄcy zÅoty banda CH...nic nie warte nie polecam graÄ w tym kasynie nigdy wam nie wypÅaca pieniÄdzy jeszcze zrobiÄ z was oszustów kiedy dojdzie do wygranej jednym sÅowem szmaciarze
Oszukane oddajcie pieniÄ dze
Very good casino can pay fast for me noâŠ
Very good casino can pay fast for me no problem with withdraw ð
Dramatyczna platforma
Dramatyczna platforma, aplikacja która na kaŌdym kroku ma problem.
JeÅli chodzi o grÄ i wypÅatÄ, gier sporo, ale kaÅŒda taka sama w ostatecznoÅci, róŌnica miÄdzy grafikami, ale kaÅŒda okradnie ciÄ tak samo.
WypÅaty, róŌnie jedne 1 dzieÅ roboczy, inne 5 dni.
Gram od ponad 3 miesiÄcy, graÅem na maÅych stawkach jak i duÅŒych, powiem dramat.
Jackpoty, im wiÄcej piszesz z czatem tym gorzej. Dla przykÅadu, miaÅem 7 jackpotow 2 ciÄ
gu okoÅo 1-2 dni.
5 najniÅŒszych, 2 kolejne jako 2 z najniÅŒszych. Wygrane to dramat. KaÅŒdy mówi o losowoÅci, ale jak ( zdarzaÅo siÄ) w ciÄ
gu godziny tracisz 500zl i dostajesz najmniejsze Jackpot jakie sa moÅŒliwe, z rzÄdu!! To zastanawiasz siÄ, czy to faktycznie losowoÅÄ czy algorytm?
BEWARE
BEWARE! Terrible, next to impossible verificataion (when withdrawing). Only allowed to withdraw â¬400. You wont get any money unless you constantly ask for them. You are only allowed to have 3x 400⬠in queue for withdrawal. One of the worst casinos to try to get payouts on. STAY AWAY
ProszÄ nie daÄ siÄ im oszukaÄ
ProszÄ nie daÄ siÄ im oszukaÄ. WpÅaty natychmiastowe. JeÅŒeli chodzi o wypÅatÄ piszÄ , ÅŒe 2 dni robocze do 2000. Czekam 2 tydzieÅ na wypÅatÄ i ciÄ gle sÄ jakieÅ problemy. Nie wpÅacajcie tam nawet zÅotówki.
Nie chcÄ wypÅaciÄ kasy
Very difficult to set up limits
Very difficult to set up limits. It seems that they are doing everything they can, for you to lose more money. A bit sad, cause the casino itself is quite nice.
Invicta Networks N.V
Invicta Networks N.V. zgÅaszacie ice Casino tutaj tylko wejÅcie jakies ss dowody na to ze to goowno was oszukaÅo mnie tez oskamowali i wmawiajÄ mi ze mialem dwa konta wiec mnie zablokowali jak spytaÅem sie jakie niby te drugie konto to wymyÅlili jakies i napisali ze z jego ip sie logowanio gdzie nie mialo miejsca takie cos ZGÅASZAJ ICH TUTAJ Invicta Networks N.V. OD NICH MAJA LICENCJÄ
Ice casino to najgorsze dno
Ice casino to najgorsze dno, zÅodzieje zÅodzieje, okradaja ludzi, jak czÅowiek wpÅaca i przegrywa to jest wszystko ok, ale jak wygra to go blokujÄ i kradaja najgorsza strona na Åwiecie zÅodzieje
Casino di ladri
Casino di ladri! Non pagano le vincite e non rispondono alle mail!
5 â ââââ
I rate Casino Ice Bet 5 stars The casino is the perfect place to have fun and win big They have a large selection of game producers here also bonuses you can play here with a promotional code that they send to E-mail for a small deposit
Sehr schlechte Bewertung 2,8 Punkte von 10....Beim casinoguru
Man sollte sie Bewegungen beim casinoguru mal lesen.
Die haben das casino auf Herz und Nieren geprÃŒft und nur eine 2,8 von 10 Punkten gegeben.
Da es ein sehr kleines Casino ist, zahlen sie nur kleine BetrÀge (500) Euro am Tag aus.
Da kommt es bei einem groÃen Gewinn schon zu Schwierigkeiten.
Ich selber werde nicht 1 Cent mehr dort einzahlen.
Zudem schÃŒtten die Spiele kaum was aus,
Am besten ist Finger weg ð
Scam scam scam
Scam scam scam. Never pay and use stalling tactics, never respond to emails, online conveniently gets disconnected, interact notices without passwords or vice versa. More mad at myself for not going with my gut.
Um 80000⬠betrogen.
Scammer. Habe insgesamt 80000⬠gewonnen und die haben es einige Tage spÀter ohne mich zu kontaktieren von meinem Account gelöscht.
Solidne kasyno
Solidne kasyno, szybkie wypÅaty, duÅŒy wybór gier a co najwaÅŒniejsze duÅŒo bonusów do wyboru. Polecam
promotions
Super promocje . Darmowe bonusy za rejestracjÄ. Pomoc techniczna i szybkie wypÅaty wygranych
Fajne kasyno Åadnie zrobiona stronaâŠ
Fajne kasyno Åadnie zrobiona strona ciekawe bonusy