Wpływ na moją ocenę ma dużą dostępność różnych bonusów z darmowymi prędkościami na różnych slotach, ogromnym wyborze gier i dostawców. Małym minusem jest to, że rzadko dajemy bonus bez depozytu. Gram... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sehr empfehlenswertes online Casino Große spiel Auswahl sowie verschiedene Tuniniere zum teilnehmen Tolle Promo Codes Kundenservice / Support freundlich,Hilfsbereit & klasse Umsetzung Habe... もっと見る
icecasino UNIKAĆ!
Moje doswiadczenie z Ice Casino jest niestety bardzo negatywne. Gram juz jakis czas i zdarzają sie sytuacje że przez kilka dni pod rząd praktycznie nie da sie wygrać absolutnie nic. Serio, dosłownie nic. Rozumiem że hazard to losowość i że nie zawsze się wygrywa, ale takie serie gdzie wszystko tylko zabiera pieniądze zaczynają wyglądać bardzo dziwnie i frustrująco.
Najgorsze w tym wszystkim jest to jak takie rzeczy wpływają na psychike ludzi. Człowiek próbuje coś odegrać, myśli że zaraz się odwróci passa, a kończy się tylko stresem i jeszcze większą stratą. Widziałem też po innych graczach że potrafi to doprowadzić ludzi do bardzo ciężkich stanów psychicznych. Mało kto o tym mówi głośno.
Dlatego postanowiłem że temat nie zostanie tak zostawiony. Razem z dwoma wysoko postawionymi influ z Polski oraz z zagranicy pracujemy nad materiałem dokumentalnym o praktykach takich platform i o tym jak naprawdę wygląda granie od strony gracza. Zbieramy relacje i materiały.
Powiem tylko tyle – są naprawdę mocne rzeczy i dowody które wielu osobom otworzą oczy. Mam bardzo mocne przeczucie że to może być początek końca dla Ice Casino.
Guten Tag zu kann man razor shark 1…
Guten Tag zurzeit kann man razor shark 1 und 2 nicht spielen irgendwie Serverfehler aber nur bei diesen spielen kann jemand was dazu schreiben?also alle pushing Games
SPITZE!!!
3 oder 4 Jahre sind es mittlerweile die ich bei ICE Casino bin und ich bin einfach absolut zufrieden.
Egal was für ein Problem ich habe wende ich mich an den Support und man bekommt sofort eine Antwort und es wird eine Lösung gefunden. Alles ohne Probleme. Das erste Online-Casino was ich probiert habe und es überzeugt mich noch immer!!
SPITZE!! :)
I figured I’d try it out for a laugh
I figured I’d try it out for a laugh, but after a couple of nights I was just cranky. The games never pay, the wins are peanuts, and the whole site feels like it’s built to bleed you dry
nogle plattenslagere der ikke vil…
nogle plattenslagere der ikke vil udbetale dine gevinster aldrig vil jeg spille der igen.
Also Leute vergisst das treueprogramm…
Also Leute vergisst das treueprogramm bei denen alles was drin steht ist ne Lüge . Sie locken damit die Leute an bin seid über 3 Jahren dort . 1 Jahr kam alles super auch mit Bonus usw ohne Probleme. Ab dem zweiten Jahr ging’s los dann steht nur noch sie können keine bonuse aktivieren. Gespräch mit Kundenservice heißt immer nur einfach weiter spielen irgendwann gehts wieder. Bin bei Profi angekommen und wie man sieht gibt es angeblich Geburtstag Bonus was auch nicht der Fall ist . Also Leute 1 Jahr mehr braucht man sich nicht auf solche bonuse freuen und verlieren tut man auch nur noch !!
Kasino je je super len obcas ten…
Kasino je je super len obcas ten support neni tak napomocny pri vyplacani za bohusy
Decent casino
Decent casino, slow payouts. But you do get paid.
Plenty of good games.
Élvezhető játékok.
Perfekt
Sehr zufrieden, Abwechslungsreiche Aktionen/Bonis, Ein und Auszahlung bisher ohne Probleme, klasse Kommunikation
Ich spiele sehr absolut tollern in icecasino da…
Ich spiele sehr gern in icecasino da sie alles haben was ich gerne spiele außerdem ist der Kundenservice sehr hilfsbereit und auch bei Auszahlungen gibt es keine großen Schwierigkeiten ich bin total begeistert
ID: 26812701
Good site for playing
Wpływ na moją ocenę ma duMy subjective reviewżą dostępność…
Gram w kasynach online już parę lat. W kilkunastu kasynach mam w konto, i śmiało mogę stwierdzić, że ice casino jest w piątek moich ulubionych casyn 🖐
Best betting company
Bis jetzt alles tiptop !!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。