Samen Overstappen レビュー 1,690

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Op alle terreinen uitstekend. Open gesprek met veel tijd voor vragen op voorhand. Na de installatie kreeg ik nog nuttige tips en meer informatie. Zowel de verkoper als de installateur waren hoffelijk... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Energie groeit aan belang en daarom is het belangrijk om mensen te sensibiliseren en ze mee in bad te trekken. Zon,wind en water zou moeten werken voor de mensen en mensen zouden dit moeten omarmen.

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Ik heb twee jaar geleden deelgenomen aan de groepsaankoop elektriciteit en aardgas van iChoosr. Nu noemt dit Samen overstappen. Dat jaar had Luminus de groepsaankoop gewonnen. Ik bespaar hierdoor wel... もっと見る

企業情報

1. 太陽エネルギー会社

当該企業による記述

Samen Overstappen maakt samen besparen gemakkelijk Wij geloven in de kracht van consumenten die zich verenigen. Dat is voordelig voor zowel consumenten als leveranciers, en draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Het voordeel van veel. Wij willen de deelnemers van onze groepsaankopen verzekeren dat ze een kwalitatief aanbod tegen een scherpe prijs krijgen. Samen Overstappen neemt het tijdrovende uitzoekwerk uit handen. Wij leveren alle benodigde informatie op maat aan, zodat deelnemers een weloverwogen beslissing kunnen maken. Enkele cijfers : - Samen Overstappen organiseert groepsaankopen in 5 landen - Opgericht in 2008 - Samen Overstappen heeft al meer dan 215 veilingen georganiseerd - Al meer dan 2,6 miljoen mensen accepteerden hun persoonlijk voorstel via Samen Overstappen

連絡先

vlot geregeld

vlot geregeld, goede communicatie

2026年3月4日

Dag Ben

Bedankt voor de 5 sterren!

5つ星のうち4の評価

Energie groeit aan belang en daarom is…

2026年3月4日

Dag Gino

Helemaal akkoord, bedankt voor je input!

5つ星のうち3の評価

Prijs groepsaankoop ok, prijs uitbreiding niet ok

Goede prijs. Montage gebeurde door niet nederlandskundig personeel. Info was pover. Toen ik vroeg om een bijkomende batterij van 5 kw kreeg ik een prijsvoorstel van €2000 terwijl de prijs van 15 kw plus omvormer €6000 was in de groepsaankoop

2026年3月2日

Dag Robin

Bedankt voor je review.

Een prijsvoorstel van 2000 euro voor 5 kW is marktconform. Hoe groter het batterijsysteem dat je koopt, hoe goedkoper het "euro per kWh" wordt, maar dat voordeel vervalt als de bestelling wordt opgesplitst in 15 + 5 kWh. In elk geval, we nemen je bedenkingen op met de installateur!

5つ星のうち4の評価

plaatsing batterijen is uitgevoerd…

plaatsing batterijen is uitgevoerd volgens overeenkomst. Juist spijtig dat de installateurs geen nederlands verstonden en er slechts 1 persoon wat engels sprak.

Dag Marc

Bedankt voor je recensie. Ook voor jouw dossier zullen we taalvaardigheid met de installateur bespreken.

5つ星のうち5の評価

Wel veel geholpen met de slechte…

Wel veel geholpen met de slechte ervaring van de installateur dank u voor de hulp gr

Dag Filip

We zijn blij dat we voor jullie konden bemiddelen. Bedankt voor jullie geduld!

5つ星のうち5の評価

Perfecte opvolging en uitvoering van de…

Perfecte opvolging en uitvoering van de werken.
Heel gestructureerde communicatie.

Beste

FIjn dat je tevreden bent over zowel de opvolging, uitwerking én communicatie via onze groepsaankoop. Bedankt voor je reactie!

5つ星のうち1の評価

Na 1 maand kan ik laadpaal nog niet…

Na 1 maand kan ik laadpaal nog niet gebruiken.
App voor gebruik is gewijzigd en toestellen batterij en omvormer geraken niet geconfigureerd.
Plaatsers doen technisch deel en het operationeel maken via app moet je zelf uitzoeken. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer lokale handelaars waarmee je korte link hebt!!!!! Ramp

5つ星のうち4の評価

duidelijke en goede info en…

duidelijke en goede info en communicatie met concurrentiële prijzen

Dag Geert

Super dat je duidelijke en goede informatie ontving via onze groepsaankoop en dat je ook tevreden bent over de communicatie rond prijzen. Bedankt voor je review!

Zonnepanelen

Via Samenoverstappen zonnepanelen gekocht, bij de firma Durasun.
Alles netjes geregeld bij Samen overstappen en bij Durasun.
Zonnepanelen netjes geïnstalleerd en goede communicatie.
Ook bij de financiële kant is alles netjes geregeld zoals van tevoren afgesproken.

2026年2月24日

Dag Ton

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de installatie via onze installateur en dat ook de communicatie én het financiële plaatje volgens verwachting liep. Bedankt voor je feedback!

alles perfect geregeld

Dag Herman

Fijn dat alles goed is geregeld en dat je tevreden bent over onze groepsaankoop. Bedankt voor je reactie!

Vlotte aankoop van batterij

Kort na het toewijzen van het bedrijf voor de groepsaankoop werd er contact genomen voor een afspraak.Binnen de maand vond de afspraak en de plaatsing plaats. Alles verliep zeer vlot.

Dag Jos

FIjn dat er snel een afspraak werd ingepland en dat ook de plaatsing vlot is verlopen. Bedankt voor je feedback!

goede coordinatie

Dag Frank

Fijn dat je tevreden bent over de coördinatie via onze groepsaankoop. Bedankt voor je review!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。