Leider sehr schlechte QualitÀt
Leider sehr schlechte QualitÀt und Absendeadresse lautet: YANWEN LOGISTICS in Wien. Retouren sind aber natÌrlich nicht dorthin möglich!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pakhustorvet 4, 2 sal, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Endelig finder vi et godt webbureau!
Vi har ikke tidligere haft kendskab til Iconiq og ved et tilfÊlde bliver vi henvist til dem, og siden da har vi vÊret yderst tilfredse med deres arbejde.
De leverer et professionelt stykke arbejde, besidder stÊrke tekniske kompetencer og til en fair pris.
En sÊrlig tak til Benjamin og resten af teamet.
Vi kan varmt anbefale Iconiq til andre.
Flot resultat (hjemmeside). Benjamin tog hånd om processen på bedste vis.
Meget venlige, super dygtige og mega effektive. Kan varmt anbefales. ð
Iconiq is a talented and goal-oriented agency, offering diverse and tailored solutions.
Paramount is their efficient troubleshooting and solution minded approach throughout collaboration.
Super process med opbygning af website. Personalet hos Iconiq er meget punktlige og det fungerede upåklageligt med online mÞder lÞbende.
Kan varmt anbefale Iconiq til dit nÊste projekt ;-)
Benjamin og Andreas har vÊret helt fantastiske til at oversÊtte behov og Þnsker til handling. Jeg er meget tilfreds med resultatet som blevet leveret inden for tid og budget, hvilket ellers ikke er så ofte for udviklerhuse :)
ICONIQ er meget arbejdsomt. Snakke et sprog som alle kan forstå. Hjemmesiden er nem at rette i og ser meget let ud.
Samarbejdet har vÊret prÊget af professionel ekspertise og en god forståelse for Þnsker og behov. Kombineret med en fleksibel arbejdsform, fair prissÊtning og behageligt arbejdsklima under processen vÊlger vi også ICONIQ til vores kommende projekter.
Vi har siden projekt start fÞlt os i gode hÊnder ved Iconiq. De ved hvad de laver. Vi havde en stram deadline, henover sommerferien endda, men det tog de i stiv arm og sammen knoklede vi på og nåede vores mål. Der har vÊret en forståelse for vores udfordringer og Þnsker hele vejen igennem. Flere gange, når vi har Þnsket Êndringer på siden, har de svaret at alt selvfÞlgelig kan laves, men at vi skal vÊre sikre på at finde en lÞsning som er den rigtig og fremtidssikret. Det betyder vi nu står med en side vi er super stolte af og som vi gerne, i samarbejde med Iconiq, vil arbejde videre med og nå endnu flere mål.
Iconiq har vÊret fantastiske samarbejdspartnere i vores forlÞb med at migrere vores website fra blog til webshop. De tog os i hånden fra start til slut i processen, og vi er ovenud tilfredse med resultatet og den webshop Pet Guide er blevet til, med deres hjÊlp :)
Iconiq får vores stÞrste anbefalinger!
Iconic har stået for både udvikling og design af vores website floradanicadyner.dk.
Allerede ved vores indledende mÞde fik vi lagt en god struktur på forlÞbet. Samarbejdet har vÊret prÊget af professionel ekspertise og en god forståelse for vores brand. Iconiq har formået at skabe ikke blot et brugervenligt website, men også et smukt design, der harmonerer perfekt med vores brandidentitet. Deres opmÊrksomhed på detaljer og evne til at implementere vores Þnsker og krav har resulteret i et endeligt produkt, der ikke kun imponerer, men også engagerer vores besÞgende. Vi ser frem til fortsat succes sammen med Iconiq som vores vÊrdsatte samarbejdspartner.
Vi kan varmt anbefale ICONIQ, herunder Benjamin og Quoc, til at lave jeres nye hjemmeside. De er meget dygtige og professionelle og hjÊlpsomme. Vi er meget tilfredse med både processen og resultatet.
Sarah Ãrsdahl
DirektÞr
Studiecoachen ApS
Igen en FANTASISK service. Vi bruger ICONIQ, når det tekniske driller. Altid hurtigt service, og en god dialog hele vej igennem. Jeg kan kun anbefale ICONIQ