レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super service. Ikke alene er servicen i top, ID sÊlger også verdens bedste t shirts!!! Tak for hjÊlp til Magdalena for hjÊlp til at få den rigtige stÞrrelse.

䌁業が回答したした

Fantastisk god service. Havde lidt problemer med at bestille Þnsket vare. Blev guidet og kunne gennemfÞre bestillingen. ForÞvrigt kÞbt samme for 10 Ã¥r siden, som er vasket utallige gange, tillige m... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r du ringer bliver telefonen taget ag en automat stemme som siger at du vil blive stillet om til nÊste ledige medarbejder og sÃ¥ spiller de musik for dig Endeligt stopper musikken og telefonen begyn... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min gamle arbejdsgiver brugte ID Identity T-shirts og sweatshirts som arbejdstÞj. Det var de bedste og mest holdbare T-shirts, som jeg nogensinde har gÃ¥et med. Bestilte derfor T-shirts ID Time til pri... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. 子䟛服店
  3. 玳士衣料店
  4. オリゞナルプリントグッズ
  5. T シャツ店
  6. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Everyday Wear forfinet siden 1983. I stedet for at jagte sÊsonens trends skaber vi stilfuldt, klassisk, tidlÞst og langtidsholdbart Everyday Wear, der ikke går af mode og holder pasform og farve vask efter vask.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

70件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Super service!!!

Super service.
Ikke alene er servicen i top, ID sÊlger også verdens bedste t shirts!!!
Tak for hjÊlp til Magdalena for hjÊlp til at få den rigtige stÞrrelse.

2026幎4月15日

ID® Identity からの回答

Det er vi virkelig glade for at hÞre – og jeg sÞrger selvfÞlgelig for at give din ros videre til Magdalena 😊

Effektivt

Effektivt, hurtigt og sikkert.
Bestilt vare og levering svarer 110 % som beskrevet.
Varmeste anbefalinger herfra.

2025幎12月3日

Hej

Tak for din anmeldelse – det er virkelig rart at lÊse.

Det lyder, som om det hele bare har spillet, som det skal – bÃ¥de med bestilling og levering, og det er prÊcis sÃ¥dan, det skal vÊre 😉

Tak for anbefalingen!

Anni

God service, ID Sweetshirt hoodie 638, fantastisk kvalitet, tåler utallige vaske, god pasform

2025幎12月1日

Hej

Tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at hÞre.

Og vi er helt enige med dig i 0638 – den kan bare noget, både i pasform og holdbarhed 😉

Det var let

Det var super nemt at bestille og det kom hurtigt og lever op til mine forventninger

2025幎11月17日

Hej

Dejligt at det hele bare spillede fra bestilling til levering – sÃ¥ bliver det jo nÊsten ikke nemmere 😉

Vi glÊder os allerede til nÊste gang!

Anni

Kender deres tÞj som super godt og

Kender deres tÞj som super godt og holdbart. Jeg har dog lige bestilt lidt T-shirt, men forkerte. "min fejl". Så nu må jeg på den igen, men ingen skade sket, da de sender hurtigt efter ny bestilling. Kan kun anbefales. mvh. Find

2025幎10月17日

Hej Find

Tak for anmeldelsen – og ja, det sker for selv den bedste at ramme forkert 😅 Dejligt at hÞre, at du er glad for tÞjet!

Anni

I emailed them with a few questions

I emailed them with a few questions. They are so "correct" that they don't answer for more than a month, and probably two !!!
It seems that this company is also full of foreigners and expats for whom basic respect for the customer is not a high priority ! 😏
Yes, their t-shirts are very good, but I will have to buy from another manufacturer that at least responds to customer emails and provides information. I had a similar experience with a German company. After I asked a second time (about the same thing), the lady across the street wondered why I didn't have an answer. They made an inquiry, found the email and the one who was supposed to answer and help turned out to be a "foreigner". This is how companies' reputations are ruined. What if they don't feel like working (writing and returning emails) to stay at home. Wages with laziness are easily taken, but it is also a matter of time !!!

*Addendum to the comment;

No matter how you report the comment, Trustpilot is fair and doesn't censor customer reviews! You may not like negative reviews, but that's entirely up to you! It's easy to report feedback instead of searching and finding a solution to the problem. It's an "easy job" for you too, you just have to learn to answer your emails. It's that easy and simple! No one said that the order was from and for Bulgaria. It wasn't even an order, but a request for one (on your email). I was in Germany when I wrote to you.Not responding to your emails is unprofessional - it's not polite and you report a constructive comment as tarnishing your reputation. Don't you think this is rude and impudent ?

2025幎6月11日

ID® Identity からの回答

Thank you for your feedback. I’m sorry to hear about your experience, but I’m somewhat puzzled by the situation as we do not sell directly to Bulgaria.

Kind regards,
Anni

Hurtig levering af lÊkre bukser

Hurtig levering af lÊkre bukser, men god pasform.

2025幎6月4日

Tak for de pÊne ord.
Vi er glade for, at bukserne sad, som de skulle, og kom hurtigt frem. Vi håber, de bliver et par favoritter i garderoben.

KÞbte lignende produkter for 8~10 Ã¥r

KÞbte lignende produkter for 8~10 år siden.
Håber dem jeg har kÞbt dennegang kan holde lige så lÊnge.
Et rigtig godt produkt, ingen tvivl om det.

Venlig Hilsen
Jens Peter Jensen

2025幎5月1日

Hej Jens Peter

Tak for din anmeldelse – og fedt at hÞre, at de gamle holdt i 8-10 Ã¥r. Det lyder helt rigtigt 😉

Vi laver dem jo netop, sÃ¥ de kan holde til lidt af hvert – og vi har ikke tÊnkt os at lave om pÃ¥ det.

God fornÞjelse med de nye!

Jeg kÞbte 4 t shirts

Jeg kÞbte 4 t shirts. De har virkelig god pasform. Jeg er dog lidt trÊt at at begge mine hvide t-shirts er gået i stykker efter 1 måneds brug mens mine sorte stadig holder sig fint.

2025幎3月7日

ID® Identity からの回答

Tak for din anmeldelse og din feedback – vi er glade for, at pasformen har ramt plet.

Med hensyn til dine hvide t-shirts: Hvis de er gået i stykker på grund af en fejl ved varen, tager vi selvfÞlgelig hånd om det.
Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en lÞsning.

Min gamle arbejdsgiver brugte ID

Min gamle arbejdsgiver brugte ID Identity T-shirts og sweatshirts som arbejdstÞj. Det var de bedste og mest holdbare T-shirts, som jeg nogensinde har gået med. Bestilte derfor T-shirts ID Time til privat brug. For det fÞrste er kvaliteten og pasformen fantastisk. De kan vaskes ved 60 grader uden de bliver Þdelagt. Derudover, havde jeg bestilt 7 T-shirts i L men fandt frem til at M passede bedre. Bestilte M versionerne og sendte L versioner tilbage med det medfÞlgende returlabel. Uproblematisk, nemt og yderst tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale både T-shirts og handelsbetingelser hos ID identity!

2025幎3月28日

ID® Identity からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – det lyder nÊsten som om, du er blevet T-shirt-ambassadÞr 😄 Vi er virkelig glade for, at bÃ¥de kvaliteten og returprocessen har levet op til forventningerne!

Og nu, hvor du alligevel har testet dem grundigt
 mÃ¥ske er det tid til at give din nye arbejdsgiver et kÊrligt praj? Man skal jo dele de gode ting i livet – isÊr nÃ¥r de kan vaskes ved 60 grader!

Nem bestilling

Nem bestilling - hurtig betjening og forsendelse.

2025幎2月4日

ID® Identity からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Tea!

Det er dejligt at hÞre, at bestilling og levering gik nemt og hurtigt – lige som det skal vÊre. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🌟

Hurtig levering.
Da alt jeg havde bestilt ikke var med i fÞrste forsendelse, henvendte jeg mig til kundeservice på mail og fik et hurtigt svar og allerede samme dag var det sidste pakket og afsendt så jeg havde det dagen efter det synes jeg er god service.

2025幎1月2日

ID® Identity からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og hjÊlpsom service – selv nÃ¥r alt ikke lige gik som planlagt i fÞrste omgang. Det betyder meget, at du tog dig tid til at skrive til os, og endnu mere, at vi kunne fÃ¥ rettet op med det samme.

Kvalitets t-shrits

Super kvalitet på tÞjet. Når ID skriver om deres g/m² på tÞjet, ved man at det er god kvalitet. Man kan undres over hvorfor det ikke er standard hos mange andre brands.

Jeg er super glad for tÞjet og leveringen fra gnidningsfri. KÞber alle mine T-shirts herfra fremover.

2024幎11月13日

Tak for rosen!

Jeg sender din kommentar videre til vores t-shirts – de elsker at hÞre, at de er godt klÊdt pÃ¥ til opgaven! 😉

Vi ser frem til at holde dig godt klÊdt fremover!

LÊkkert kvalitet af t-Shirt

LÊkkert kvalitet af t-Shirt. DesvÊrre havde jeg bestilt nr for lille

2024幎10月22日

ID® Identity からの回答

Tak for din feedback! Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af T-shirten. Hvis du har brug for hjÊlp til at finde den rigtige stÞrrelse, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Anni

NÃ¥r du ringer bliver telefonen taget ag

Når du ringer bliver telefonen taget ag en automat stemme som siger at du vil blive stillet om til nÊste ledige medarbejder og så spiller de musik for dig Endeligt stopper musikken og telefonen begynder at ringe 6 måske 7 gange og så går den bare på telefon svare og det gjorde jeg 2 gange FÞrste gang kl 09 46 og så igen kl 9 52 Men bare rolig så blev jeg ringet op på en rigtig dårlig forbindelse
John

2024幎9月24日

Hej John,

Jeg beklager, at du har oplevet udfordringer med at kontakte vores kundeservice. Du har mulighed for at ringe til os på telefon 86854700 (mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.00) eller sende en mail til customerservice@id.dk – vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Altid som aftalt

Altid som aftalt - skarpe priser og hurtig levering...

2024幎8月22日

Hej

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du oplever vores priser som skarpe og leveringen som hurtig. Det betyder meget for os at leve op til dine forventninger!

God kvalitet og billigt

God kvalitet og billigt! Hurtig levering - alt godt!

2024幎8月2日

Hej

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og leveringen. Det betyder meget for os at kunne leve op til dine forventninger!

Anni

blevet for dyrt og stÞrrelser passer dårligt.

Update: stark havde et gammelt prisskilt på deres reol der var 2 år gammel. Og der var prisen for kunderne 52 kr med moms - evt rabat.

Nu var deres indkÞbspris 100 kr og derfor var det en fejl. Så tÊnker prisen på hylden bliver sat endnu mere op.

Er der en forklaring på det andet ens at prisen er stiger urimelig meget. Og det er t-time modelen vi snakker om
‐----------------------‐-------------------

100% prisstigning på deres t-time T-shirt inden for de sidste 2 år. det sgu for vildt. pris og kvalitet hÊnger ikke sammen mere.

stÊrrelses forskellen mellem xl og 2 xl hÊnger heller ikke sammen. deres XL er for korte og 2 XL for lange.

2024幎5月22日

Hej Kristian.

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg kan se, at du beklageligvis er kommet til at lave den samme 1-stjernet anmeldelse to gange. Mon du kan lokkes til at fjerne den ene igen? 😊

Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse af pris og stÞrrelse på et ID® produkt. Det beklager vi mange gange.

Vores T-TIME® er et af vores mest populÊre produkter og vores bedst sÊlgende T-shirt.
T-TIME® T-shirten har mere end 30 år på bagen og vi oplever, at folk er rigtig glade for netop dens kvalitet, pasform og pris.

Mht. pris, så koster 0510 T-TIME® i dag 109 kr. på id.dk, hvilket jeg kan garantere ikke er en 100% prisstigning på 2 år.

Vi distribuerer vores varer gennem et professionelt netvÊrk af forhandlere, som lÞbende har mulighed for at kÞre forskellige priskampagner. Derfor kan du opleve at priserne kan variere hos forhandlerene.
Det er derfor også sandsynligt, at du for to år siden, har vÊret heldig at finde en T-TIME® til 54,50 kr. som kampagnepris hos en forhandler - dog ikke på id.dk.

Håber det besvarer din undren 😊
Hvis du har yderlige spÞrgsmål eller Þnsker at oprette en retur- eller reklamationssag, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan hjÊlpe dig.

Du kan fange dem enten på
☎ 86854700
eller på
📧 customerservice@id.dk

Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Kamilla

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。