Forsikring er desvÊrre ubrugelig nÃ¥r man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG. Jeg har selv kÊmpet i 3 Ã¥r for at fÃ¥ erstatning, trods der ligger politi rapport, lÊgebesÞg, skadestue... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Synd og skam I ikke afsÞger markedet for andre samarbejdspartnere end Tryg, som Ã¥r efter Ã¥r varsler store prisstigninger og nu ogsÃ¥ dÃ¥rligere vilkÃ¥r, pÃ¥ trods af et Ã¥rs overskud pÃ¥ + 8 milliarder!! De... ãã£ãšèŠã
Oprindelig dÃ¥rligt review, nu Êndret efter god hÃ¥ndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke sÃ¥ heldigt forlÞb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... ãã£ãšèŠã
I am insured by IDA Forsikring for more than 10 years and I have only positive experiences. Even in the case where the roof damage was declined due to a rusted nail (the insurance covers damages from... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dÊkning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vÊlger selv, om du vil kÞbe forsikringen med det samme.
é£çµ¡å
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- idaforsikring.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prisstigninger som bare fortsÊtter
Synd og skam I ikke afsÞger markedet for andre samarbejdspartnere end Tryg, som år efter år varsler store prisstigninger og nu også dårligere vilkår, på trods af et års overskud på + 8 milliarder!! Der kan efterhånden ikke vÊre mange kunder tilbage i jeres gruppeaftale, da det er nemt at finde vÊsentlig billigere alternativer..
Kan stÊrkt anbefales!
De har altid hjulpet, når vi har haft brug for dem.
Samarbejdet med TRYG gÞr dem ubrugelige
Forsikring er desvÊrre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG.
Jeg har selv kÊmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lÊgebesÞg, skadestue, hopitalsbesÞg og speciallÊge erklÊring. som alle peger på min ulykke er årsagen til at jeg er gået fra Fuld arbejdsdygtig til ressource ydelse.
Det er svÊrt at finde ressourcerne til at bekÊmpe advokater, når man knap selv kan få hverdagen til at fungere.
Masser af artikler på internettet omkring at TRYG bruger alle midler for at undgå at betale, som bekrÊfter min (og mange andre lignende historier).
Super sÞde og hjÊlpsomme vedâŠ
Super sÞde og hjÊlpsomme ved indmeldelse, samt meget proaktive. Stor anbefaling.
Super oplevelse
Super oplevelse, grundig gennemgang af forsikringerne
God vejledning
Behagelig sÊlger der virkede glad for sit arbejde og produkter. Professionel med god evne til at besvare spÞrgsmål og vejlede
Blev vejledt igennem hele processenâŠ
Blev vejledt igennem hele processen både ift pris og dÊkning
Har i mange Ã¥r vÊret meget tilfredsâŠ
Har i mange år vÊret meget tilfreds kunde med alle husstandens forsikringer samlet hos IDA/Tryg, og har altid givet selskabet mine bedste anbefalinger.
Afventer nu på 3. måned stadig erstatning for en tandskade, som åbenlyst er dÊkket af min Personforsikring.
SÞrgelig udvikling for IDA / Tryg!
Super oplevelse
Det var en super god oplevelse. Min kÊreste og jeg havde en behagelig samtale med gennemgang af vores behov og flytning af nuvÊrende forsikringer til IDA. Personen vi talte med virkede oprigtig og servicemindet, vi fik nogle gode dÊkning der gÞr at vi fÞler os trygge til en god pris
Har vÊret kunde i over 25 Ã¥r og sÃ¥âŠ
Har vÊret kunde i over 25 år og så pludselig stiger prisen med 27 procent uden vÊsentlige forbedringer. Nu er det slut med at stole på at ida forsikringen er garanti for godt og redeligt selskab. Bliver nÞdt til at kigge andre steder hen nu. DesvÊrre.
Super good information delivered
Super good information delivered, very relevant advices and felt like that I am covered already.
Forsikringerne er bÃ¥de blevet dyre ogâŠ
Forsikringerne er både blevet dyre og dÊkningen dårligere med årene.
Tryg Forsikring som IDA bruger er blevet et discountsselskab der vender hver en sten for, at finde smuthuller så de slipper for at dÊkke. Jeg har to gange i lÞbet af mit 10 årige medlemskab forsÞgt at bruge husforsikringen, men, hvor Tryg afviser at dÊkke med dårlige argumenter.
Jeg gider ikke IDA og Tryg mere og har derfor fundet et andet selskab.
Jeg synes det er bemÊrkelsesvÊrdigt at jeg kan gå ind fra gaden til Gjensidige og få bedre priser og dÊkninger på samtlige forsikringer. Forhåbentlig er servicen også bedre hos Gjensidige.
Jeg vil råde IDA-medlemmerne at få trykprÞvet deres forsikringer ved andre selskaber, da der er mange lever med illusionen om, at IDA forsikring har de bedste priser.
Jeg kan ikke anbefale IDA forsikring
Er blevet for dyrt
Efter at havde vÊret kunde i ca 15 år og kun brugt forsikringen 3 gange til vejhjÊlp, er den pludselig steget, ifÞlge dem pga. Underskud på lÞnsikring, med 25%, så har nu fået bedre tilbud fra et "almindeligt" forsikringsselskab, med samme eller bedre dÊkning bare 1000 kr + afgiftpris billigere.
IDA-Tryg not compensating on travel delay
I had a connection: flight -> bus.
The flight was so delayed it did not make sense to buy a ticket for the bus.
I got to my destination 9h+ delayed.
My travel claim was rejected 5 times by Tryg.
Ultimately their reasoning is that I cannot show the bus ticket.
Without any consideration of what happened actually.
Moreover, I travelled with 3 friends and one of them got compensated right away by Tryg.
Finally, everyone at Tryg tells me I should upgrade my travel policy to the newer (more expensive one).
It feels like I am punished by Tryg (by not getting compensated on my claim) for not having the new insurance policy.
IDA forsikring efterhånden et meget dyrt bekendtskab
Jeg har haft IDA forsikring i mange år og vÊret okay tilfreds. Pludselig stiger forsikringerne med ca 20-25% og det er jo vanvittigt. Det startede med hundeforsikringen der pludselig steg med 100% - så fulgte bilen og senest huset. Jeg fik en lang forklaring om alle de udgifter Tryg-Ida har haft og om hvor skidt forretningen hÊnger sammen - ugen efter kunne jeg så lÊse i avisen at Tryg på trods af mange skader lander det stÞrste overskud nogensinde.
Jeg kan ikke se hvordan det hÊnger sammen !! IDA skulle begynde at kigge efter en anden samarbejdspartner end TRYG
IDA valgte at Þge min regning på 125kr med over 1000% istedet for at kontakte mig.
IDA er et et predatorisk inkompentent forsikringsfirma under dÊkke af en lang rÊkke af markedsfÞring.
Istedet for at kontakte mig over SMS, Email, Eboks, Telefon over en regning på 125kr valgte de at Þge regningen til over 1290kr!
Har vÊret mit livs stÞrste fejltagelse at have IDA til at administerer min forsikring hos Tryg, da IDA ikke engang ved undtagelse af en enkelt dygtig medarbejder som vidrestillede mig over til et bedre firma, kunne fortÊlle mig nogen som helst over telefonen.
Håber IDA ender med at vÊre en ting fra fortiden i den nÊrmeste fremtid! Jeg bruger mine penge andet steds!
God og uvildig rådgivning
God rådgivning og uddybende svar på alle spÞrgsmål
Tak til Carl for kyndig vejledning :-)
Tak til Carl for kyndig vejledning :-)
lille minus har senere vist sig: at hverken rådgiver eller tilbuddet oplyste om den kommende indexregulering for 2026 der i praksis gjorde, at prÊmierne på forsikringerne aldrig ville komme til at blive som vist på tilbuddet, men derimod ca. 12% dyrere.
Great person to talk to
Great person to talk to, understood my requirements and had a great knowledge about insurances.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ