Idcreations レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nemt at bestille, hurtig levering og sød hilsen når du modtager din pakke. Så er produkter tilmed lækre og meget svarende til det du ser på billederne på hjemmesiden.

5つ星のうち5の評価

Tag et smut forbi IDcreAtions på Vesterbrogade og oplev flotte håndlavet designs. Vi er blevet mødt med stor imødekommenhed i butikken af IDcreAtions egen Ida, som altid er klar med gode råd... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er så glad for mine to sofapuder, Dagnæs karry og lyselilla. Derfor har jeg købt to mere; Dagnæs popcorn til mig og Højer grøn til min mand. Flotteste og tophyggelig stue!

企業情報

1. インテリア デザイン店
  2. 手工芸品

当該企業による記述

IDcreAtions is a Danish interior design brand specialising in high-quality decorative cushions for your home.

連絡先

レビューを書く

Kan anbefales

2023年8月6日

Dagnæs og Høyer

Flotteste og tophyggelig stue!

2023年7月10日

Den sødeste lille butik

Den sødeste lille butik, som er fyldt med Idas skønne håndværk. Sidste køb var de små fine juletræer til at hænge op. Et besøg i butikken, kan virkelig anbefales.
Annette Hvidemose

2022年11月17日

De skønneste materialer

De skønneste materialer! Ida har sans for at sammensætte teksturer og farver på skønneste vis. Kæmpe anbefaling herfra!

2022年11月16日

1000 mange tak for dine ord, Eline. Kh Ida

Besøg Ida’s biks på Vesterbro

Besøg Ida’s biks på Vesterbro. Der bliver du mødt med åbne arme. Hjemme hos os har vi dekoreret sofa, børnesenge og vores egen seng med Ida’s håndlavede puder. Vi får altid en flot kommentar med på vejen når vi har gæster.
Alle pengene værd.

2022年12月19日

Så fine ord, der går lige i hjertekulen! 1000 tak, Jonas. Kh Ida

Kvalitet og autenticitet

Idcreations er autentisk i en verden, hvor meget ikke er. Man føler sig velkommen i butikken, så snart man træder ind ad døren. Puder og de andre fine varer er af høj kvalitet, og man fornemmer og mærker, at der er lagt kærlighed og umage bag.

2022年12月20日

Wow, 1000 tak for de søde ord, Signe ✨

Super sød og kundeorienteret

Altid super sød og kundeorienteret oplevelse, når man køber de lækre produkter

2022年11月28日

Mange mange tak for dine pæne ord, Lene - betyder meget! Kh Ida

5つ星のうち5の評価

Super god og hurtig service og altid…

Super god og hurtig service og altid hurtigt svar hvis man spørger om noget. Derudover virkelig fine produkter. Jeg modtog de sødste juletræer til ophæng. Så kommer helt sikkert forbi igen

2022年10月31日

Dejligt at høre, du er glad for dine juletræer! Tak for dine ord, Rikke. Kh Ida

5つ星のうち5の評価

Really nice design shop on one of the…

Really nice design shop on one of the central streets of Copenhagen. Great quality of handmade items + nice service. If you are nearby, drop by for some hygge :)

2022年9月2日

Thanks a lot for your kind words, Ewa - means a lot! All the best to you, Ida

Kun roser herfra

Super hyggelig butik med produkter af høj kvalitet. Klart en anbefaling værd!

2022年8月19日

Mange 1000 tak, Katrine - dejlige ord at modtage :-) Kh Ida

Smukt håndlavet unikadesign

Lækkert og smukt håndlavet unikadesign fra lokal kunstner på Vesterbro. Elsker det kreative univers og udtryk, det er moderne og nemt at indrette med. Er især vild med puderne. Kunstneren selv er tit at finde i butikken og virker altid frisk på en snak. Klart et besøg værd 😊

2022年8月18日

Mange flotte ord - 1000 tak, Andreas. Kh Ida

Fineste lille butik

Fantastisk, hyggelig og ikke mindst inspirerende butik at træde ind i. Det er tydelig at mærke, at Ida har lagt sin sjæl i udviklingen af hvert enkelt produkt, som emmer af kvalitet, komfort samt et unikt design. Gør dig selv en tjeneste og besøg denne fine lille butik - du bliver ikke skuffet.

2022年8月18日

Idcreations からの回答

1000 tak, Daniella, for dine pæne ord. Glæder mig til at se dig i butikken igen:-) Kh Ida

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。