IDentika レビュー 44

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Servicen håller absolut toppklass – smidig kommunikation, hög kvalitet och ett resultat som överträffar förväntningarna. Det märks verkligen att IDentika brinner för det de gör och strävar efter pe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Varnar för Identika AB! Företaget tar betalt varje månad för kreditbevakning. Min upplevelse är att tjänsten i praktiken inte ger något värde alls. Om en betalning blir sen går ärendet snabbt till i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rekommenderar ! IDentika är ett säkerhetsföretag som hjälper mig med att skydda mina personuppgifter på nätet. Jag får en direkt notis ifall mina person uppgifter används i ett bedrägerisyfte.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande och väldigt enkelt och prisvärt. Ett väldigt bra skydd att ha för att känna sig trygg från bedragare som finns på internet. Rekommenderar verkligen!

企業情報

当該企業による記述

IDentika övervakar kreditrelaterade uppgifter och kända dataläckor. Vi tillhandahåller information som kan användas som stöd vid uppföljning av kredituppgifter och vid hantering av misstänkt bedrägeri.

4.4

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bra och hjälpsamt bemötande

Bra och hjälpsamt bemötande, proffesionnella.

IDentika からの回答

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevt bemötandet som bra och professionellt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Klockrent

Klockrent!
Levererar precis det som utlovas.

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att tjänsten lever upp till förväntningarna och levererar precis det som utlovas. Vi strävar alltid efter att erbjuda en pålitlig och trygg tjänst, och det är extra roligt att få sådan positiv feedback.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service och mycket trevligt…

Fantastisk service och mycket trevligt bemötande!

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevt både servicen och bemötandet som fantastiskt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett personligt och tryggt bemötande, så det är extra roligt att få sådan feedback.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Otroligt bra service

Otroligt bra service. Dom tänker på kunderna och bidrar till en trygghet. Rekommenderar starkt!

2026年2月2日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och känner dig trygg med tjänsten. Tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

blixtsnabb service och personlig…

blixtsnabb service och personlig ombesörjning som verkligen gör skillnad. Mycket nöjd

2026年2月6日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och uppskattar både den snabba servicen och det personliga bemötandet. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Har bara gott att skriva om er

Har bara gott att skriva om er. Bussiga, tillmötesgående

2026年2月6日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevt oss som tillmötesgående. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva.

5つ星のうち5の評価

Hjälper mig att skydda personuppgifter

Hjälper mig att skydda personuppgifter. Toppen att man blir meddelad om de misstänker identitetsstöld.

2026年2月4日

IDentika からの回答

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att du upplever tjänsten som trygg och att våra aviseringar är till hjälp. Vi uppskattar att du delar med dig.

Rekommenderar!

2026年1月15日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever tjänsten som trygg och att våra notiser ger dig snabb information vid misstänkt användning av dina uppgifter. Tack för att du tog dig tid att dela med dig och för din rekommendation.

5つ星のうち5の評価

Är väldigt nöjd med skyddet och jag…

Är väldigt nöjd med skyddet och jag skulle rekommendera alla att skaffa det!fick väldigt bra hjälp med att fixa det och tipsade direkt mina väninnor att göra desamma!

2026年2月2日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med skyddet och att du fick bra hjälp. Tack också för att du rekommenderar oss vidare – det uppskattar vi verkligen.

5つ星のうち5の評価

Jag fick ett fantastiskt bemötande och…

Jag fick ett fantastiskt bemötande och servicen var över mina förväntningar.
Stort tack för hjälpen

2026年1月23日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att bemötandet och servicen levde upp till – och överträffade – dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Identika är ett riktigt bra företag som…

Identika är ett riktigt bra företag som larmar mig så fort det händer något. Hade kontakt med Eric och han var fantastisk hjälpsam

2026年1月21日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med tjänsten och att våra larm varit till hjälp. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Servicen håller absolut toppklass

Det märks verkligen att IDentika brinner för det de gör och strävar efter perfektion i varje detalj.
Jag kan varmt rekommendera IDentika till alla som söker kvalitet, pålitlighet och ett fantastiskt bemötande.

2026年1月28日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt väldigt fina omdöme! Det är roligt att läsa att du uppskattar både vår service, kommunikation och bemötande. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Superbra service

Superbra service! 5 stjärnor från mig⭐️ Pratade med Eric som hjälpte mig med alla mina frågor och fick mig att känna mig trygg. Rekommenderar verkligen deras tjänst🙏🏽

2026年1月19日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme och för fem stjärnor! Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och kände dig trygg. Tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande och väldigt…

2026年1月22日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever tjänsten som både enkel, prisvärd och trygg. Tack för att du tog dig tid att dela med dig och för din rekommendation.

Jätte bra tjänst

Jätte bra tjänst , professionell service ! Fick hjälp av Erik som gav ett väldigt fint bemötande! Rekommenderar denna tjänst till alla!

2026年1月23日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med tjänsten och servicen, och att du fick ett bra bemötande. Tack för din rekommendation!

Stort tack!

Har egentligen bara bra saker att säga om mötet med identika. Dom verkar vara ett härligt gäng som drar åt samma håll.

2026年1月30日

IDentika からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse och att mötet med oss kändes positivt. Det tar vi med oss.

5つ星のうち1の評価

Identica ringer de ofta från för att få…

Identica ringer de ofta från för att få tag i blivande kunder.

2026年1月30日

IDentika からの回答

Tack för din feedback. Vi kontaktar potentiella kunder för att informera om våra tjänster och följer gällande regler för telefonmarknadsföring. Om du inte önskar bli kontaktad i marknadsföringssyfte rekommenderar vi att du registrerar ditt telefonnummer i NIX-registret.

Profesionell service

Profesionell service! Pratade med en trevlig medarbetare som hjälpte mig med mina behov.

2026年1月9日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med servicen och att du fick den hjälp du behövde. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Pratade med Maria på kundtjänst

Pratade med Maria på kundtjänst. Snabbt svar och tydligt bemötande, väldigt nöjd.

2026年1月5日

IDentika からの回答

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med kontakten med vår kundtjänst och att du upplevde bemötandet som tydligt och snabbt. Vi för vidare din uppskattning till Maria.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。