Skiftede skærm på Iphone 12PRO. I første omgang "drillede" skærmen, men ved henvendelse til butikken blev det straks rettet og der kom en ny skærm på. Indleveret lørdag formiddag og hentet en times ti... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg skulle sælge et Apple Watch. Jeg udfyldte deres blanket på enheden, fik et cirka estimeret tilbud og en pakke label. Jeg sendte uret og to dage efter blev det modtaget hos iDevice og samme dag hav... もっと見る
Kontaktede dem angående en MacBook Air, som havde stået slukket i nogen tid. De var hurtige til at response, og allerede dagen efter var den på vej med posten til dem. Dagen efter havde de tjekket M... もっと見る
Har nu været i Lootbox en del gange over de sidste par uger og jeg må ærligt sige at jeg sjældent har mødt så rare og behjælpelige mennekser. Det er lige meget om det gælder valg af ny telefon, repar... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos iDevice kan du købe istandsatte Apple produkter med grøn samvittighed. Sælg eller få repareret din enhed i en af vores butikker.
連絡先
Tingene var som de skulle være
Tingene var som de skulle være og kom dagen efter jeg bestilte
God service & hurtig levering
Efter at have ventet længe på, at kunne købe en PlayStation 5, skrev jeg mig op via mail hos Lootbox. Få dage efter fik jeg besked om, at varen var på lager. Afgav med det samme en bestilling, og fik tilbuddet om, at få en pakke sendt afsted med mindre skader på emballagen. Lootbox tilbød at skære 200,- af prisen, og selve konsollen fejler intet.
Det takkede jeg ja til og afgav min bestilling en torsdag tidlig aften, og kunne hente pakken den følgende lørdag eftermiddag. Det er første gang jeg har handlet hos Lootbox, og har ikke andet end ros til overs for dem. De kan varmt anbefales herfra, og kan sagtens forestille mig, at handle hos dem igen.
God pris og hurtig levering.
Super tilfreds
Super tilfreds, specielt med leveringstiden da jeg skulle bruge produktet som gave.
Hurtig levering
Gft orodukt og hurtig levering
Kan klart anbefales
Jeg kan klart anbefale at handle hos Lootbox. Jeg købte en ps5, der stoppede med at virke efter en måneds tid. Lootbox tog sagen seriøst. De fik kontaktet Sony, og fik min enhed erstattet med en ny. De er til at stole på, og har god kundeservice.
Superhurtig eksekvering 🙌
De burde have 10 Stjerner **********
De burde have 10 Stjerner **********
Der var et logistik problem med postnord (de vil åbenbart ikke bære over 20kg)
Men så kom Chefen Thomas selv ud med stolen selvom der er langt fra Stege til Slagelse og samlede den endda også.
Så super oplevelse :-D
Købte et RTX 3070 Ichill x4 GPU kort…
Købte et RTX 3070 Ichill x4 GPU kort fra Lootbox, opdateringerne på fragten var måske ikke helt så hyppigt som håbet ift hvor dyrt et kort det er, men fik en opkald ingen levering, hvor de fortalte at de selv havde haft brudt forseglingen på kortet grundet de skulle sikre sig det var det korrekte kort og ikke Ichill x3 som minder meget derom og det syntes jeg virkelig var god service!

iDevice からの回答
God kundeservice og meget hurtig levering
Sendte en sms tidlig morgen ang. en varers tilgængelighed, fik hurtigt svar og lagt en ordre, som blev leveret dagen efter om morgenen, altså mindre end 24 timer fra bestilling. Det er en god køberoplevelse.
Superhurtig ekspedition
Superhurtig ekspedition, følg din pakke, fuld tilfreds - her handler jeg helt sikkert igen
Jeg bestilte et grafikkort og den kom 2…
Jeg bestilte et grafikkort og den kom 2 dag efter så super go service
Kan klart anbefales.
Har både købt vare over nettet, samt fået repareret pc af dygtig kompetent medarbejder.
Hurtig klargøring af ordre.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。