Banner for IGO Promo

5,887
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De mensen van IGO Promo denken altijd mee en nemen pro-actief contact op als ze vermoeden dat iets niet goed is of beter kan. In ons geval met de bedrukking van de nekkoorden. Top team!

5つ星のうち5の評価

Voor ons bedrijf hebben we notitieboekjes met logo besteld. Eerst een sample, dat snel binnenkwam. Vervolgens de bestelling geplaatst. Is allemaal netjes en snel verlopen, en over de kwaliteit zijn we... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er werd persoonlijk met me gekeken en kon mijn vragen stellen over de aanleverspecificaties. De producten kwamen snel en netjes binnen, zijn er heel blij mee!

5つ星のうち5の評価

Ontzettend snelle reacties, er wordt snel doorgepakt met alles en ze komen hun beloftes na! Een volgende keer weten wij jullie weer te vinden!

企業情報

1. 販売促進物品店
  2. ・
  3. 販促製品提供業者

当該企業による記述

IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 80 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.

連絡先

(5,887)

過去12か月のレビュー数: 147件

レビューを書く

Goede ondersteuning

Goede ondersteuning, duidelijke communicatie en een mooi product

2025年12月6日

IGO Promo からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super fijn dat jullie tevreden zijn over de communicatie en de geleverde artikelen.

5つ星のうち4の評価

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd. Mooi product.

2025年11月28日

Beste Linda,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is geleverd en dat jullie tevreden zijn over het geleverde product.

Promotie Materiaal

Snelle reactie en proactief gereageerd op aanvraag van promotie materiaal door afdeling verkoop.

2025年11月27日

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over het contact met ons verkoopteam.

5つ星のうち1の評価

IGO Promo からの回答

Bedankt voor de beoordeling. We hebben even bekeken wat de aanvraag is en we hebben de gevraagde 500 stuks geleverd die we als vraag in de mail hebben gehad en ook bevestigd. Mocht er toch ergens iets anders afgesproken zijn dan mag je ons uiteraard altijd even een mailtje sturen op support@igopromo.com. We gaan er dan zeker even voor je naar kijken.

5つ星のうち4の評価

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Leveringstermijn een beetje lang.

2025年11月25日

Beste Muriel,

Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van de artikelen. De levertijden kunnen echt verschillen per artikel en druktechniek. We nemen je opmerking verder zeker wel me om onze service in de toekomst te verbeteren.

goede kwaliteit

ik had de proefdruk niet goed goedgekeurd. Daar kreeg ik keurig een herinneringsmail van. Vlotte levering en mooie kwaliteit.

2025年12月2日

Beste Martje,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit.

Klantvriendelijk en snelle levering

Bestellen was heel eenvoudig, communicatie omtrent het logo dat erop moest was heel goed. Netjes een digitale drukproef en snel geleverd. Erg tevreden over het resultaat!

2025年12月2日

IGO Promo からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles netjes is verlopen en dat jullie tevreden zijn over het eindresultaat.

5つ星のうち5の評価

Leuke tasjes en niet te duur.

Leuke tasjes en niet te duur.
Voor een extraatje voor de voedselbank waren wij op zoek naar papieren tasjes. Ze waren erg leuk, stevig en niet te groot.

2025年12月1日

Beste Denise,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Prijs is prima.

2025年11月22日

Beste heer Schilpzand,

Bedankt voor mooie beoordeling. We vinden het er fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en de prijzen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, vlotte service,
keurige afhandeling

2025年11月17日

IGO Promo からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verlopen dat je tevreden bent over het contact met de collega's.

5つ星のうち2の評価

Logo bedrukking NIET op kaartspel maar…

Logo bedrukking NIET op kaartspel maar alleen op het zakje! Bij bestelling lijkt het of bedrukking op voor of achterkant van kaartspel komt!
1x maar nooit meer!!!!

2025年11月25日

Beste Wouter,

Bedankt voor review. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het eindresultaat. We kunnen dit helaas niet herstellen omdat de kaarten niet te bedrukken zijn en we ook de drukproef hebben gestuurd met een foto van het zakje met de bedrukking. We nemen je opmerking wel zeker mee om te kijken of we de omschrijving op de website kunnen verduidelijken.

Telefonisch goed bereikbaar

Telefonisch bereikbaar, goed advies en hulp gekregen. De levering was ook nog eens super snel. 10 punten voor de customer service!

2025年11月22日

Beste Wilko,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Super dat alles naar wens is verloren en snel is geleverd.

5つ星のうち1の評価

Productinformatie en Klantenservice ver onder de maat

De productinformatie op de website was bij de ene regel foutief en bij de andere niet ingevuld. De medewerkster van de klantenservice was zeer onprofessioneel, totaal geen product- of fabricatie kennis (de onkunde om te kunnen werken met haar eigen mailprogramma nog buiten beschouwing gelaten) . Het voordeel in prijs betaal je duidelijk aan gebrek aan professionaliteit.

2025年11月27日
自発的なレビュー

Beste Rick,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de ervaring die je hebt met ons als bedrijf en de service. Wij willen dan ook altijd kijken of we hierin kunnen verbeteren en daarvoor mag je altijd contact met ons opnemen om dit door te spreken zodat we ook op verdere details kunnen bekijken wat we kunnen verbeteren.

communicatie duidelijk en snel

communicatie duidelijk en snel, correct bevestigd en volgens afspraak geleverd

2025年11月13日

Beste Anne,

Bedankt voor de mooie beoordeling. We vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en de levering.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。