Als ik nog minder kon geven deed ik dat! Oplichters eerste klasse, ergens vorig jaar een robot 2 in 1 stofzuiger besteld, je betaalt â¬140 en krijgt totaal niet wat ze zo mooi in hun reclame laten... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köp inte BestÀllde en robotdammsugare. De drog pengar frÃ¥n mitt konto men jag fick inga varor. Har mailat dom som sÀger att det Àr fel pÃ¥ leveransen. Har vÀntat i fem mÃ¥nader nu. Kommer inte att fÃ¥... ãã£ãšèŠã
SCHANDALIG PUUR BEDROG Een bestelling van een stofzuiger 140 euro stuurt men een stofzuiger van amper 60 euro. Geven de fout toe stellen een korting voor eerst van 10% daarna 20% nu 30% . Indien... ãã£ãšèŠã
SCHANDALIG PUUR BEDROG Een bestelling van een stofzuiger 140 euro stuurt men een stofzuiger van amper 60 euro. Geven de fout toe stellen een korting van 10% daarna . Indien niet akkoord sta ik in... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oplichters eerste klasse!
Als ik nog minder kon geven deed ik dat!
Oplichters eerste klasse, ergens vorig jaar een robot 2 in 1 stofzuiger besteld, je betaalt â¬140 en krijgt totaal niet wat ze zo mooi in hun reclame laten zien. Je krijgt een Chinees op niks trekkend model en je kan hem niet eens gebruiken omdat je de app niet kan installeren. Als antwoord op klacht krijg je het antwoord dat ze het juiste model niet op voorraad hadden. Op de vraag waarom ze dan ÃŒberhaupt iets anders opsturen en of ik kon retouren en mijl geld terug kan ontvangen krijgen je helemaal geen reactie meer.
Trap hier dus aub niet in!
Schandalig.
Schandalig.
Ze laten een robot zien en je krijgt een heel iets anders thuisgestuurd.
Ik heb ze teruggestuurd en ook nog de kosten betaald daarvoor.
En nog steeds geen geld terug.
En reageerd niemand.
Was eerste en de laatste keer dat ik hier iets bestel.
Köp inte
Köp inte
BestÀllde en robotdammsugare. De drog pengar frÃ¥n mitt konto men jag fick inga varor. Har mailat dom som sÀger att det Àr fel pÃ¥ leveransen. Har vÀntat i fem mÃ¥nader nu. Kommer inte att fÃ¥ varken pengar eller varorð¡ð¡
Telefoonnummer gezocht
Heb paar mails gestuurd maar krijg gn antw heeft soms iemand en telefoonnummer hiervan
Burlada
Burlada. Um aspirador de 139,90. Nada chegou até hoje.
Ik hou het kort ben woest
Ik hou het kort ben woest, heb het zelfde als de rest hier onder. Incompleet geleverd, terug gestuurd naar Schiedam wat de afzender is, en krijg mijn geld ook niet terug.
Ihum levert een incomplete stofzuigerâŠ
Ihum levert een incomplete stofzuiger robot die dus niet te gebruiken is. Ze geven aan niet te kunnen leveren maar weigeren het aankoopbedrag terug te betalen en bieden ipv daarvan tot 20% korting op een volgende aankoop. In ruil mag je het incomplete deel houden.
OPLICHTERS zijn het, een scam
KÞb ikke noget af dette fup firma
KÞb ikke noget af dette fup firma. KÊmper i Þjeblikket med dem om den returret de skriver kunderne har hos Ihum, men de starter med at tilbyde 10 % tilbage, så 20 %, så 30% og lÊngere er jeg ikke nået, men de sender noget der ikke svare til beskrivelsen i annoncerne.
Firmaet har måske tilknytning til Holland, så EU internet handelsreglerne burde gÊlde i dette tilfÊlde, men det er nok naivt at tro
Vh Jan MosbÊk
SCHANDALIG PUUR BEDROG
Geven de fout toe stellen een korting van 10% daarna . Indien niet akkoord sta ik in voor de kosten terugzending naar China ???
Ondanks anders vermeld in hun voorwaarden.
Pas dan zou men terugbetalen.
Krapuleus dergelijke handelaars maken de internetmarkt kapot.
Foute reclame
Foute reclame. Merk en type van de stofzuiger kwam totaal niet overeen met het Chinese apparaat wat ik toegestuurd kreeg. Bij garantie zijn ze met vakantie!
Fupfirma fra Holland
Fupfirma fra Holland. bestilte en robotstÞvsuger/gulvvasker og modtog kun en robotstÞvsuger i meget dårlig kvalitet. Er nu i dialog med Ihum om returnering,
Jeg bestilte en robotstÞvsuger og fikâŠ
Jeg bestilte en robotstÞvsuger og fik en anden model i meget ringere kvalitet fra Kina.
Oplichting
Niets, maar dan ook niets bij bestellen!!
Je wacht weken op je bestelling, als dat er dan is, is het goedkope troep uit China.
Retourneren, daar hebben ze nog nooit van gehoord, ja als je het zelf betaald!
OPLICHTING
Robodstofzuiger besteld op 15/8/25 paarâŠ
Robodstofzuiger besteld op 15/8/25 paar mails verstuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft geen antwoord het is gewoon mensen in zak zetten ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡
SCHANDALIG PUUR BEDROGa
SCHANDALIG PUUR BEDROG
Geven de fout toe stellen een korting voor eerst van 10% daarna 20% nu 30% . Indien niet akkoord sta ik in voor de kosten terugzending naar China ???
Ondanks anders vermeld in hun voorwaarden
Pas dan zou men terugbetalen.
Krapuleus dergelijke handelaars maken de internetmarkt kapot.
Beter bij ALIBABA gekocht , iedere bestelling was correct
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf. Is oplichting niets bij bestellen.
Heb een robotstofzuiger besteld. Is alleen de robot binnen gekomen maar geen oplaadstation. Is ook niet meer leverbaar.
Ik kan het retour sturen maar dat het bedrag dan zelf moet betalen. Mijn geld wil ik terug maar krijg ik niet. Ook krijg ik nu mails met je kan 20% terug krijgen dan hoef je niets terug te sturen en mag je het product houden.
Mijn rechtsbijstand is nu bezig met dit bedrijf aan te pakken. Ze lichten vaker mensen op.
Niets bij bestellen!!!!!!! Grote oplichting.
Je bent je geld kwijt.
Na 2 maanden nogsteeds niets mogenâŠ
Na 2 maanden nogsteeds niets mogen ontvangen. Heb geld terug gevraagd en nu geen antwoord meer. Lijkt mij een scam !!!!!!!
ARNAQUE A FUIRE
Fake Firma
19 juni 2025 een Dream X50 utra robotstofzuiger bestelt en op 20 augustus 2025 nog niets ontvangen. Naar meerdere mail verkeer met de vraag het geld terug te krijgen. Nog geen geld ontvangen.
Bestel hier niets.
Een robotstofzuiger gekocht
Een robotstofzuiger gekocht, Dreame X50 voor 140 euro. Ik kreeg een andere uit China, veel goedkoper en niet vergelijkbaar. Terugsturen? Niet mogelijk vanwege het ontbreken van een ingesloten factuur, natuurlijk zou het dan aangetekend moeten, naar China. Het adres in den Haag is een woonhuis, geen bedrijf. Dan weet je het wel. Niets kopen hier: SCAM !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ