レビュアーのコメントを見てみましょう
GEEN ZAKEN MEE DOEN!! Heb kozijnafdekdoppen besteld welke nu na 2 maanden nog niet geleverd zijn. Al 3 maal een e-mail gestuurd waar totaal niet op wordt gereageerd. Bij telefonisch contact word... もっと見る
Product besteld en (iDeal) betaald. Kwam maar niet binnen. Diverse keren gemaild. Geen reactie. Toen Trustpilot gecheckt. Ai, ingetrapt: dit zijn oplichters.
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
specialist in ijzerwaren, deurbeslag,gereedschap en verf
連絡先
オランダ
- ijzerwinkel.nl
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Materiaal besteld en betaald en nooit…
Materiaal besteld en betaald en nooit geleverd! Oplichters! Niet bestellen!!!
Oplichters
Je krijgt idd een email is in…
Je krijgt idd een email is in behandeling.
Verder krijg je niets .
Heb met paypal betaald gelijk melding gedaan.
Gelijk gevraagd waarom ze oplichters blijven sponsoren via geld van de klanten.
Gaat al jaren zo aan de reviews te lezen.
NIET BESTELLEN HIER !

ijzerwinkel.nl からの回答
Niets geleverd en uiteindelijk geld terug gekregen
Niets geleverd en reageren niet op mail.
Toevoeging: ik zie dat er gereageerd is. Het gaat om bestelnummer 27463.
Toevoeging 2: ik heb het bestelnummer gedeeld, maar wederom geen reactie.
Toevoeging 3: ik kreeg een mail met het verzoek mijn rekeningnummer te delen. Dat heb ik gedaan en daarna nog een herinnering gemaild. Nog steeds mijn geld niet terug.
Toevoeging 4: Geld terug gekregen

ijzerwinkel.nl からの回答
Dit bedrijf levert je gegevens door aan…
Dit bedrijf levert je gegevens door aan anderen.
Bij een aankoop speciaal een e-mail gebruikt dat begon met ijzerwinkel@ laat ik nu ineens e-mails krijgen van onderhoudsartikelen.nl gericht aan dit ijzerwinkel adres.

ijzerwinkel.nl からの回答
Wat een ramp dit bedrijf
Wat een ramp dit bedrijf. Spullen besteld zonder eerst recensies te lezen en dus … geen response meer nadat eerste mail met iets van “uw order is in behandeling genomen” was ontvangen. Op herhaalde mail wordt totaal niet gereageerd. Had ik maar met creditcard betaald, dan had ik nu kunnen reclameren. Zeker is dat als het bestelde niet binnen enkele weken normaal wordt geleverd ik het er niet bij zal laten zitten. Advies aan alle lezers : mijden als de pest deze “onderneming”.
Update : 10 october 2024 :
Diverse mails gestuurd en men heeft geen enkel fatsoen om even te regeren. Ik was inmiddels juridische stappen aan het voorbereiden tot ik gisteren plots een track en trace code kreeg en vandaag 11 oktober de spullen heb ontvangen.
Wel is me volledig duidelijk dat bij ijzerwinkel.nl nooit meer een schroefje of iets anders besteld zal worden. Oprecht onvoorstelbaar slechte service, dat is wat je in beginsel mag verwachten hier.
Oplichters zijn het !
Oplichters zijn het !! Niet leveren en niet reageren op mails. Verzoek tot annuleren en retour storting wordt vervolgens ook niet beantwoord.
Advies aan iedereen mijdt deze winkel en bestel hier niks!

Communicatie kan beter
Net als bij vrijwel iedereen ook hier een email "in behandeling". Eigenlijk is het enige wat er mankeert is de uitleg dat dat inhoudt dat de artikelen besteld zijn omdat ze niet in voorraad zijn. Zouden ze dit opnemen in hun automatisering dan zou alles veel duidelijker zijn en minder vragen oproepen. Onze producten na 3 weken netjes binnen.
Op 26 augustus een bestelling…
Op 26 augustus een bestelling geplaatst, op 28 augustus een mail met status bestelling "In behandeling".
Op 1 september nog niets gehoord, telefonisch contact opgenomen en te horen gekregen dat de bestelling niet voorradig was en dat het zeker nog 2 weken ging duren. Gevraagd om de bestelling te annuleren, dat was geen probleem, na het weekend zou ik een bevestiging krijgen echter geen enkele reactie.
Op 9 september een mail gestuurd met de vraag wanneer de annulering in orde gemaakt word geen enkele reactie.
Op 17 september een ingebrekestelling gemaild, geen enkele reactie.
Zojuist telefonisch contact opgenomen, de meneer aan de telefoon heeft bestelnummer genoteerd en aangegeven dat de persoon welke hier over gaat niet aanwezig was. Ik heb gevraagd om mij terug te bellen en wie mij dan zou gaan terugbellen. Daar kon geen antwoord op gegeven worden wist de meneer niet.
Uitgelegd dat de ingebrekestelling al was verstuurd en dat mij volgende stap juridische bijstand zou zijn.
*** gebeld om 13.14uur en tijdens het schrijven van deze review een email om 13.24uur dat de bestelling is geannuleerd en het geld is teruggestort ***
Als het goed is dus opgelost (geld staat nog niet op rekening)
Kan uiteraard iets mis gaan, echter in mijn beleving niet 3x en helaas ligt dit wel in de lijn van de andere reviews
Veel te lange levertijden, annuleringstermijn niet nakomen veel te lang
Bestelling gedaan (gelukkig een kleine bestelling), niet op voorraad.
Kwam pas achter nav van een telefoontje.
Op mail reageren ze slecht.
Zou fijn zijn als ze artikelen aanbieden dat deze meestal dan ook snel te leveren zijn. Krijg nav andere reviews sterk de indruk dat dit bij deze winkel niet zo is. Ook de alg voorwaarden geven de indruk dat dit voor deze winkel een normale werkijze lijkt te zijn. Helaas pas achteraf achter gekomen. ( wie leest die dingen vooraf..) Ze vermelden daar dat ze zelf niet ingebreke zijn maar pas na 3 maanden..is wel erg lang zeker als je hier niet transparant in bent tijdens het bestellen.
Desondanks toch per mail verzocht om de bestelling nu al te annuleren.. kijken hoe klantvriendelijk ze zijn..was maar een kleine aanschaf gelukkig..
reageren niet
Bestelling door postnl verkeerd bezorgd.
Alleen de verzender in dit geval ijzerwinkel
kan verhaal halen, echter ze reageren niet.
Kan als ontvanger niets maar het interesseert hen
kennelijk niet. Nooit meer iets bestellen!
Nooit iets bestellen bij dit bedrijf ze leveren niet!!!
Nooit iets bestellen bij dit bedrijf ze leveren niets. De eerste e-mail werd beantwoord met: de goederen zijn niet op voorraad maar binnen drie weken zou het er zijn!
Nou we zijn inmiddels maanden verder en ze reageren nergens meer op.
Heb al verschillende mails verstuurd maar je hoort helemaal niets.
Helaas
Helaas, bestelling gedaan - bevestiging ontvangen - nog een mail gekregen dat de status van de bestelling “in behandeling” is. Daarna niets meer gehoord. Gemaild voor een nieuwe update maar ik daarop geen reactie. Erg jammer!!
Oplichterssss
Oplichterssss , wel je geld accepteren maar iets leveren?: echt niet . Never NOOIT iets bestellen want bellen en/of mailen : onze Koning reageert beter. Laat staan dat je je bestelling geleverd krijgt. Ben er gelukkig maar voor 9 euro in gegaan maar zo'n klein bedrag x HEEVEEL bestellingen en die eppos zitten lekker op de Bahamas van andermans geld+
MAAR direct NAdeze revieuw WEL een reactie van het bedrijf, ze konden de bestellling niet leveren en hebben direct mijn geld terug gestort . ben daar wel blij mee maar jammer dat een zeer negatiev revieuw eerst vooraf moest gaan

Slechte webshop, wegblijven
Slechte webshop, wegblijven.
Bestelling gedaan op 16 oktober 2022 (ordernummer: 25438) en half november nog niet gehad. Telefonisch en per mail werd iets gezegd over "backorder" en "eind november", maar het is nu begin januari en ik heb mijn bestelling nog steeds niet. Op mail wordt niet meer gereageerd.
Voor mij geen bestellingen meer hier.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters.
Week geleden iets bestelt (gelukkig een kleine bestelling), maar tot op heden niets ontvangen. Mail wordt ook niet op gereageerd. Waarom wordt er niet opgetreden tegen dit soort louche bedrijven?
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Mijn kleine bestelling is na een paar maanden nog niet geleverd. Geen reactie op emails, telefonisch niet bereikbaar. Ik voel me opgelicht (en dat ben ik waarschijnlijk ook...)
Geen producten ontvangen
Op 30 april besteld, nooit meer wat gehoord en geen producten ontvangen.
Plure oplichters, van weg blijven !!
Duidelijk verhaal, nemen je geld maar leveren niet, zijn niet te bereiken, reageren niet op e-mails. Dus, nooit iets online kopen, en beter nog, ook nooit die winkel binnen lopen. Mag hopen dat ze snel failliet gaan. Die ene ster is al te veel, je kan ze beter een -5 geven.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。