goeie service,duidelijke afspraken goeie prys voor mijn auto gekregen auto netjes thuis opgehaald en direct betaald ik geef met plezier 5 sterren

äŒæ¥ãåçããŸãã
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na het online invoeren van de details i.v.m. mijn auto, volgde zeer snel telefonisch contact gevold door hun verkoopovereenkomst. Zelfde dag nog een gesprek met de koper + afspraak, enkele dagen lat... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Awel, ik had het niet verwacht. Maar eigenlijk zeer goed. Auto verkocht aan de prijs die ik wou. Afhandeling bij de dealer ging zeer vlot. Dus dik in orde
goeie service,duidelijke afspraken
goeie prys voor mijn auto gekregen
auto netjes thuis opgehaald en direct betaald
ik geef met plezier 5 sterren

Absoluut te mijden!
Je wil weten wat je voor je wagen kan krijgen. Maar zodra je een account aanmaakt en met een vinkje de voorwaarden (lange tekst in een klein kadertje) accepteert, ben je akkoord gegaan met verkoopsvoorwaarden die zeer nadelig zijn voor jou als verkoper.
O.a. belt men je nadien op men een (typisch laag) bod en probeert men je te overhalen om dat te aanvaarden, want men heeft de koper, wiens identiteit men weigert prijs te geven, ook aan de lijn. Ga je telefonisch akkoord met de prijs, dan gaat men ervan uit dat er reeds een geldige verkoopovereenkomst tot stand gekomen is (hoewel je niet eens de tegenpartij kende!) - in mijn geval gebeurde dat zelfs hoewel ik aangaf dat ik nog niet eens juridisch eigenaar was van de wagen!
Men vertelt je dat je de wagen niet meer aan een derde partij mag verkopen en dat alles in het gesprek opgenomen is (zonder vooraf te verwittigen!) En dan moet je verder met de koper afspreken en zorgen dat de overdracht van de wagen binnen de 14 dagen gebeurd is, of je hebt, volgens de voorwaarden die je aanvaard hebt, een forse schadevergoeding aan je broek (15% van de verkoopprijs, minimum â¬300). De koper zal echter in veel gevallen uiteindelijk een lagere prijs bieden dan overeengekomen, want er is altijd wel een krasje, plekje etc. dat niet vermeld was in de beschrijving die je geplaatst hebt.
Hun klantendienst e-mail is kennelijk een AI-bot die de informatie in je vraag herhaalt (in mijn geval het feit dat de verkoopovereenkomst niet geldig was omdat ik persoonlijk niet de eigenaar was van de wagen) en zegt dat ze dit intern gaan bespreken en terugkoppelen - maar daarna hoor je niets meer.
Koop je een nieuwe wagen, ga dan gewoon voor een overnamepremie voor je huidige wagen, dat is typisch een vergelijkbaar bod als dat van autohandelaars (waarbij een deel nog wordt afgestaan aan ikwilvanmijnautoaf), en je hebt minder gedoe: je kan dan gewoon je wagen inleveren op het moment dat je je nieuwe wagen ontvangt ipv een tijd ofwel zonder auto ofwel met twee auto's te zitten.
Ik ben diep teleurgesteld;
Er is me gezegd dat ik de prijs zou krijgen dat er afgesproken is;
Niet dus, helemaal niet waar.
Is me ook niet vermeld dat er ook nog eens administratie kosten bij kwamen,
Hoe eerlijk kan m n zijn ?

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
De verkoop van mijn wagen verliep heel correct en vlot en overeenkomsten werden steeds gerespecteerd.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
De geboden prijs is voldoende hoog om je interesse te wekken. Het afdingen begint echter bij de ophaling...
Achteraf krijg je dan nog eens een uitnodiging om een servicevergoeding te betalen omwille van een 'succesvolle' verkoop ?? Deze zou vermeld zijn tijdens het verkoopproces ?? Niets van !!

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
een afgesproken prijs is geen gegarandeerde prijs . er word bij een bieding al over de prijs onderhandeid en bij ophaling van het voertuig word toch nog van de prijs afgedaan.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Goede sammen werking en snel
geen geloop of gezeur heel goed

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Ik ben erg tevreden. Ik kreeg van hen bij verre het beste bod. Het scheelde 30% met ander aanbieders. Dus heel tevreden.
Afhaling en betaling door handelaar verliep vlekkeloos.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Van hun heb je geen steun, en de afgesproken prijs is een lachertje. Er word een prijs opgegeven zodat je zou toehappen, maar bij op haling begint pas de prijsbepaling.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Afhandeling gebeurd volgens de afspraak, geen prijs afgedingeld Enzo, en het geld direct ontvangen.
Juist spijtig dat de servicekosten niet vermeld worden aan de telefoonâŠ

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Snel en duidelijk contact. Wel duidelijke vermelding dat de koper niet meer zou onderhandelen over de prijs. 700 euro minder dan werd geboden uiteindelijk gehad. Kan deze firma niet aan doen natuurlijk, maar zeg dan ook niet dat de prijs de prijs is....

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Heel snelle en correcte communicatie. Direct goede partij gevonden die auto kocht en volgens gemaakte afspraken kwam ophalen en betaalde.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Ging allemaal heel snel. Heel vriendelijk. Houden zich aan de afspraken. Heb hetzelfde bedrag gekregen dan afgesproken.

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
zeer betrouwbare partij om uw wagen aan te verkopen, alleen werkt deze firma als tussenpartij, Dus je bent natuurlijk wel altijd afhankelijk van de kopende partij (waar je uiteeindelijk mee te maken krijgt). In mijn geval hadden we een bedrag afgesproken wat uiteindelijk door de koper met 10% werd gezakt omwille van een bluts die dan toch te groot was, desondanks dat ze de foto's hadden gezien. Ik vond het wel gek dat 'ikwilvanmijnautoaf' een service fee aan mij (achteraf via mail) aanrekende waar ze nooit melding van hadden gemaakt. Noch telefonisch, noch via de verkoopsovereenkomst. Stond blijkbaar in de algemene voorwaarden (die natuurlijk niemand leest). Maar kom, na melding werd deze kost dan ook geannuleerd. Al bij al een positieve ervaring...

Ikwilvanmijnautoaf.be ããã®åç
Snel geregeld. De prijs die ik wou heb ik gekregen. Handig dat ze de wagen thuis komen ophalen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã