Podoba mi siÄ, ÅŒe Iluniam.com regularnie publikuje przeglÄ dy rynku i trendy. PomagajÄ one zrozumieÄ sytuacjÄ, kierunek zmian na rynku i wybraÄ odpowiedniÄ strategiÄ. Analizy sÄ zawsze wyjÄ tkowe i przy... ãã£ãšèŠã
Firma zrobiÅa normalne wraÅŒenie. Nie wszystko byÅo idealne, ale starali siÄ pomóc. Sprawa zostaÅa rozwiÄ zana, choÄ nie tak szybko, jak bym chciaÅ. Mam nadziejÄ, ÅŒe obsÅuga poprawi siÄ w przyszÅoÅci.
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Iluniam neka telefonami oâŠ
Iluniam neka telefonami o zafalszowanych nieistniejacych numerach. Oszustwo za oszustwem. Gdzie jest prokuratura?
OSZUÅCI
OSZUÅCI, OSZUÅCI i JESZCZE RAZ OSZUÅCI. PotrafiÄ wykonywaÄ po 30 telefonów dziennie z róŌnych numerów, a jak próbujesz oddzwaniaÄ na dany numer to w 90% siÄ nie dodzwonisz, a jak siÄ uda to odbiera babcia 90+ lub np. ostatnio udaÅo mi siÄ porozmawiaÄ z pracownikiem archiwum paÅstwowego w Warszawie, który nie przypomina sobie ÅŒeby do mnie dzwoniÅ. OszukujÄ , ÅŒe prowadzenie konta kosztuje bardzo duÅŒo pieniÄdzy a zyski które mam na koncie inwestycyjnym (chociaÅŒ nie zainwestowaÅam ani zÅotówki a zysk wynosi 40 000 $) wystarczÄ na maÅo miesiÄcy ÅŒeby pokryÄ koszty prowadzenia. ChcÄ siÄ logowaÄ na urzÄ dzenia typu laptop, telefon za pomocÄ Team Viewer lub innej platformy ÅŒeby pozyskaÄ jak najwiÄcej informacji pod pozorem, ÅŒe chcÄ pomóc w zaÅoÅŒeniu konta przez, które bÄdÄ siÄ odbywaÅy transakcje wypÅaty zysków. PróbujÄ wszystkiego ÅŒeby wyÅudziÄ pieniÄ dze. OSZUÅCI. Moja mama zaÅoÅŒyÅa to konto, a teraz leÅŒy chora w szpitalu, a oni i tak dzwoniÄ ÅŒeby z niÄ porozmawiaÄ.
ILUNIAM - NIE DAJ SIÄ OSZUKAÄ!!!
OszuÅci podszywajÄ cy siÄ pod pracowników KNF. Brak moÅŒliwoÅci wypÅaty Årodków - blokowanie Årodków na koncie i wymagane kolejne wpÅaty. Brak poÅwiadczenia, ÅŒe dziaÅalnoÅÄ jest zarejestrowana, brak licencji i nadzoru. Panel pokazujÄ cy fikcyjne zyski. "Analityk", który prowadzi "krok po kroku" - presja i naciski na dokonywanie kolejnych wpÅat.
Witam
Witam. Szajka oszustów podszywajÄ ca siÄ pod pracowników knf. Jeszcze straszÄ sÄ dem za nie opÅacenie niby jakiegoÅ ubezpieczenia do odblokowania konta. WyÅudzajÄ jawnie pieniÄ dze. Dziwne ÅŒe ta platforma jeszcze funkcjonuje. Podejrzewam ÅŒe pozytywne komentarze sami sobie pisza. Dlaczego jeszcze prokuratura krajowa siÄ tym nie zajÄÅaâŠ???
Interfejs nie jest przeÅadowanyâŠ
Interfejs nie jest przeÅadowany zbÄdnymi elementami. Dla mnie to duÅŒa zaleta, bo wolÄ prostotÄ niÅŒ wizualne fajerwerki.
Dodatkowe konto inwestycyjne
Korzystam z Iluniam jako dodatkowego miejsca do lokowania Årodków, a nie gÅównej platformy do codziennego handlu. Nie muszÄ czÄsto siÄ logowaÄ, a mimo to mam peÅnÄ kontrolÄ nad tym, co dzieje siÄ z moimi pieniÄdzmi.
Wsparcie techniczne nie odpowiadaâŠ
Wsparcie techniczne nie odpowiada natychmiast, ale zawsze wraca z odpowiedziÄ . WolÄ tak, niÅŒ szybkie, ale nic nieznaczÄ ce reakcje.
StabilnoÅÄ w podróŌy
Platforma dziaÅa stabilnie nawet przy sÅabszym internecie. Nie raz handlowaÅem w podróŌy i nie miaÅem wiÄkszych problemów technicznych.
Rzeczowy menedÅŒer
Kontakt z menedÅŒerem byÅ konkretny i nastawiony na realnÄ pomoc. Nie byÅo naciskania ani obiecywania nierealnych zysków. Takie spokojne, profesjonalne podejÅcie naprawdÄ buduje zaufanie.
Wszystko w jednym miejscu
Doceniam dostÄp do róŌnych instrumentów finansowych w jednym miejscu, bez koniecznoÅci przeÅÄ czania siÄ miÄdzy kilkoma serwisami. DziÄki temu Åatwiej jest kontrolowaÄ caÅy portfel i podejmowaÄ decyzje bez chaosu informacyjnego.
Nie jest to idealna platforma
Nie jest to idealna platforma, ale uczciwie speÅnia swoje zadanie. ZdarzajÄ siÄ drobne opóźnienia techniczne, jednak nie wpÅywajÄ one znaczÄ co na komfort pracy. W ogólnym rozrachunku korzystanie z serwisu jest wygodne i przewidywalne.
Podoba mi siÄ
Podoba mi siÄ, ÅŒe nie próbujÄ niczego ukrywaÄ. Warunki sÄ opisane prostym jÄzykiem, bez drobnego druku. Dla mnie to waÅŒne, bo nie lubiÄ niespodzianek w finansach.
Ich narzÄdzia do analizy wolumenówâŠ
Ich narzÄdzia do analizy wolumenów obrotu sÄ wybawieniem. HandlujÄ walutami, a oni pokazujÄ mi, gdzie sÄ najwiÄksi gracze. Platforma dziaÅa szybko, a pieniÄ dze sÄ wypÅacane bez ÅŒadnych pytaÅ. Pomoc techniczna jest zawsze dostÄpna.
ZajmujÄ siÄ handlem zÅotem i chcÄâŠ
ZajmujÄ siÄ handlem zÅotem i chcÄ powiedzieÄ, ÅŒe dziÄki platformie Ilunia zarobiÅem w tym miesiÄ cu bardzo duÅŒo pieniÄdzy na wzroÅcie cen.
Interfejs jest prosty
Interfejs jest prosty, bez zbÄdnych dodatków. Transakcje przebiegajÄ prawidÅowo. Ogólnie rzecz biorÄ c, nie jest źle: serwis speÅnia swoje zadania, ale nie wywarÅ na mnie ÅŒadnego szczególnego wraÅŒenia.
Zabezpieczam zysk czÄÅciowo
Zabezpieczam zysk czÄÅciowo. Tutaj moÅŒna zamknÄ Ä czÄÅÄ pozycji bez zbÄdnych dziaÅaÅ. DziÄki temu zarzÄ dzanie ryzykiem staÅo siÄ wygodniejsze i nie muszÄ zamykaÄ wszystkiego od razu przy zmianie ceny.
SkontaktowaÅem siÄ z obsÅugÄ klienta wâŠ
SkontaktowaÅem siÄ z obsÅugÄ klienta w sprawie statusu transakcji. Odpowiedzieli tego samego dnia, ale nie podali zbyt wielu szczegóÅów. Problem zostaÅ rozwiÄ zany, co jest najwaÅŒniejsze. Moje wraÅŒenie jest wiÄc pozytywne, chociaÅŒ mogli wyjaÅniÄ to nieco jaÅniej.
Podoba mi siÄ
Podoba mi siÄ, ÅŒe Iluniam.com regularnie publikuje przeglÄ dy rynku i trendy. PomagajÄ one zrozumieÄ sytuacjÄ, kierunek zmian na rynku i wybraÄ odpowiedniÄ strategiÄ. Analizy sÄ zawsze wyjÄ tkowe i przydatne.
PomysÅy inwestycyjne sÄ interesujÄ ce
PomysÅy inwestycyjne sÄ interesujÄ ce, ale nie sÄ aktualizowane zbyt czÄsto. ChciaÅbym wiÄcej ÅwieÅŒych analiz. Poza tym firma dziaÅa uczciwie i przejrzyÅcie, ale czasami po prostu brakuje aktualnych danych potrzebnych do podejmowania decyzji.
Platforma wygodna
Platforma jest wygodna, notowania sÄ szybko aktualizowane, narzÄdzia analityczne dziaÅajÄ . Dla mnie, jako inwestora Årednioterminowego, funkcjonalnoÅÄ jest w zupeÅnoÅci wystarczajÄ ca. Serwis jest doÅÄ niezawodny.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã