ILYA Clothing レビュヌ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Deres abaya er med en sindsyg god

Deres abaya er med en sindsyg god kvalitet. De flyder så godt på en, udover dette så er kundeservice også super sÞde!

100% en anbefaling til folk som går med abaya til dagligdagen eller folk som leder efter gode kvalitets abaya.

2026幎6月26日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! 🀍 Det betyder sÃ¥ meget for os at hÞre, at du er glad for bÃ¥de kvaliteten og passformen — det er prÊcis dét, vi gÃ¥r op i. Og dejligt at hÞre, at du fÞlte dig godt taget imod af vores kundeservice. Tak for din anbefaling — vi er sÃ¥ glade for at have dig med i ILYA-familien

Da jeg fÞrst bestilte ilyas nye

Da jeg fÞrst bestilte ilyas nye kvindekollektion, var jeg lidt i tvivl om kvaliteten, men blev dog imponeret over hvor god en kvalitet de har, både på deres hijab og abayas. Service er i top og direktÞren kom selv og afleverede bestillingen, da jeg ikke havde mulighed for at hente ordren. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller herfra!!

2026幎6月13日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Maimona! 🀍 Vi er sÃ¥ glade for, at kvaliteten pÃ¥ bÃ¥de hijab og abayas levede op til — og oversteg — dine forventninger. Det betÞd meget for os at kunne hjÊlpe, da du ikke selv kunne hente ordren. Vi glÊder os allerede til dit nÊste besÞg i ILYA-familien!

Kvalitet og service er i top

Servicen er i top og kvaliteten er der intet at klage over overhovedet 👌🏌👌🏌

2026幎6月11日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! 🀍 Det glÊder os sÃ¥ meget, at du er tilfreds med bÃ¥de servicen og kvaliteten — det er prÊcis dét, vi gÃ¥r allermest op i. Tak fordi du tog dig tid til at dele det. Vi glÊder os til at se dig igen i ILYA-familien!

Abaya i bedste kvalitet let og

Abaya i bedste kvalitet let og behagelig at have på. Service er i top! Skal helt sikkert bestille flere abaya

2026幎6月6日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! 🀍 Det glÊder os sÃ¥ meget, at du synes, abayaen er let og behagelig at have pÃ¥ — og at servicen levede op til det. Vi glÊder os allerede til din nÊste bestilling. PÃ¥ gensyn i ILYA-familien!

Virkelig god kvalitet og meget god

Virkelig god kvalitet og meget god service!!

2026幎5月28日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for de sÞde ord! 🀍 Det glÊder os sÃ¥ meget, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og servicen. Tak fordi du tog dig tid til at dele det — pÃ¥ gensyn i ILYA-familien!

Tusind tak for levering igår

Tusind tak for levering igår. Det er simpelthen så fantastisk, hvordan jeres service er.
Har kÞbt 3 af jeres abaya og håber på i vil få flere farvere, så jeg kan kÞbe flere fra jer.
Stoffet på abaya er så flot og lÊngden er bare spot on, er selv hÞj og var bange for at den vil vÊre for kort.
Tusind tak og eid mubarak til jer🙏

2026幎5月27日

Hej Iman,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og dine sÞde ord! 🙏 Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de servicen, stoffet og lÊngden pÃ¥ abayaen.

Vi ved godt, at det kan vÊre svÊrt at finde en abaya, der passer i lÊngden, nÃ¥r man er hÞj – sÃ¥ det er fantastisk at hÞre, at den sidder spot on! 🀍

Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at udvide vores farveudvalg, sÃ¥ hold Þje med vores hjemmeside – der kommer mere! 😍

Eid Mubarak til dig og din familie også! 🌙

Abdirahman, ILYA

Bedste hijabs

Bedste hijabs! Har lÊnge ledt efter god kvalitets hijabs, og jeg var meget skeptisk inden jeg kÞbte. Endte dog med det bedste fund. Godt arbejde, kan stÊrkt anbefales<3 De fortjener stÞtten.

2026幎5月4日

Hej!
Tusind tak for de sÞde ord! 🥰 Det varmer virkelig vores hjerte at hÞre, at du endte med at blive positivt overrasket – vi forstÃ¥r godt, at man kan vÊre skeptisk, nÃ¥r man leder efter god kvalitet.
Det betyder alt for os, at du nu er tilfreds og valgte at stÞtte os. Vi lover at blive ved med at levere det bedste! ❀
Vi håber at se dig igen snart!

Meget tilfreds!🀩

Jeg har lige modtaget min premium Jersey hijab fra Ilya clothing. Stoffet er sÃ¥ behageligt, elegant og vigtigst af alt i virkelig god kvalitet! Derudover er deres kundeservice super hurtig til at svare. Det er ikke sidste gang, jeg kÞber derfra 🌟

2026幎5月22日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Jasmin! 🌟

Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med din premium Jersey hijab – kvalitet og komfort er noget, vi virkelig prioriterer, sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at du kan mÊrke det! 🀍

Og tak fordi du nÊvner vores kundeservice – vi gÞr altid vores bedste for at svare hurtigt og hjÊlpsomt.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang! 😊

Det er virkelig god kvalitet og hurtig

Det er virkelig god kvalitet og hurtig levering. Det noget jeg anbefaler😇👍👍

2026幎3月18日

Hej Aya,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏 Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og leveringen.
Kunder som dig er grunden til, at vi hver dag gÞr vores bedste. Vi håber at se dig igen snart!

ILYA

Jeg har kÞbt premium tÞrklÊder fra

Jeg har kÞbt premium tÞrklÊder fra Ilyaclothing, og jeg er vild med dem.
De former sig godt på hovedet, og farven er meget flot.

Den kan man tage på til begivenheder, da den ser elegant ud og ikke er ens med de almindelige jersey tÞrklÊder.

2026幎2月15日

Hej Canan,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏 Det glÊder os enormt at hÞre, at du er vild med vores premium tÞrklÊder og at de sidder godt pÃ¥ hovedet.
Vi har lagt meget arbejde i at finde tÞrklÊder, der bÃ¥de er elegante og anderledes end de almindelige jersey tÞrklÊder – sÃ¥ det betyder virkelig meget at hÞre, at du sÊtter pris pÃ¥ det!
Vi håber at se dig igen snart. 😊

KÊmpe anbefaling

Jeg har nu kÞbt fra Ilya 2 gange. Deres tÞj er simpelthen sÃ¥ elegant, super god kvalitet, fair pris, og fantastisk kundeservice! Jeg kan helt klart anbefale at kÞbe herfra, og jeg glÊder mig til at prÞve alle deres nye varer i fremtiden! 😍

2026幎5月13日

Hej Sali,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at du har handlet hos os hele 2 gange! 😍 Det betyder utroligt meget for os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten, prisen og vores kundeservice.
Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at tilbyde nye og elegante varer, sÃ¥ du har meget at se frem til! Vi glÊder os ligesÃ¥ meget til at byde dig velkommen tilbage. 🙌

Bedste kvalitet!

Bedste kvalitet!!
Levering tog kun en uge 🙏🏌

2026幎5月8日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Madina! 🙏 Vi er sÃ¥ glade for, at du er tilfreds med kvaliteten, og leveringen. Det betyder verden for os. Vi glÊder os til at se dig igen! ❀

Fantastisk Kvalitet

Jeg er utrolig glad for min nye thobe fra Ilya Clothing. Materialet fÞles eksklusivt og behageligt at have på, og pasformen er prÊcis, som jeg havde håbet. Detaljerne og finishen viser virkelig, at der er lagt arbejde i kvaliteten. Bestillingen og leveringen forlÞb desuden hurtigt og uden nogen problemer. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil uden tvivl handle der igen. Kan klart anbefales!

2026幎5月7日

ILYA Clothing からの回答

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten. Vi hÃ¥ber at se dig igen snart. 😊

Kvaliteten er så god!

Kvaliteten er så god!! TÞrklÊdet sidder perfekt og har den flotteste farve, 100 procent vil anbefale og levering tog kun 3 dage

2026幎5月3日

ILYA Clothing からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at tÞrklÊdet sidder perfekt og at farven faldt i din smag – det er prÊcis det, vi strÊber efter. Vi er ogsÃ¥ stolte af vores hurtige levering, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at de 3 dage levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder verden for os! Vi hÃ¥ber at se dig igen snart.

Thobe fra Ilya Clothing

Jeg har modtaget min thobe fra Ilya Clothing, og jeg er virkelig tilfreds. Kvaliteten er rigtig god, stoffet fÞles lÊkkert, og pasformen sidder perfekt. Man kan tydeligt mÊrke, at der er fokus pÃ¥ detaljer og kvalitet. Leveringen gik ogsÃ¥ fint uden problemer. Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe herfra igen – 100% anbefaling herfra!

2026幎4月7日

ILYA Clothing からの回答

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du er tilfreds med din thobe – bÃ¥de kvaliteten, stoffet og pasformen. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ detaljer, sÃ¥ det glÊder os, at det kommer til udtryk. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!