Arrogant og nedladende betjening af en Êldre mandlig ekspedient, som tydeligvis ikke gider at betjene kunder ordentligt og virker totalt ligeglad. Har ellers fÞr i tiden flere gange fÃ¥et bÃ¥de god og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Imagefoto - Casper og Allan. Har handlet flere kikkerter gennem mange Ã¥r. Altid udsÞgt faglig og venlig rÃ¥dgivning - ogsÃ¥ med smÃ¥reklamationer, som altid dukker op. Det fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kiggede forbi en Mandag da vi lÊnge havde talt om at kÞbe en kikkert. Vi fik en fantastisk betjening og mulighed for at prÞve mange forskellige varianter - samtidig med at vi fik en fantastisk god rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var spÊndt pÃ¥ kvaliteten af de rammer, med massivt egetrÊ, som jeg havde bestilt. Jeg blev heldigvis meget tilfreds, da jeg tjekkede varerne. Butikken har et stort udvalg af rammer, til fair prise... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ImageFoto.dk er Danmarks stÞrste Kikkert og Teleskop center. Forhandler af SWAROVSKI, ZEISS LEICA, NIKON, KOWA, PENTAX, STEINER & VORTEX. Altid dag til dag levering ved kÞb online eller besÞg butikken i Holte.
Holte Midtpunkt 8, 2840, Holte, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Nemt at bestille, og super hurtig levering.

ImageFoto ããã®åç
Super dejlig og hurtig service bestilte inden kl 14 og de var her dagen efter med min pakke kan varmt anbefale denne side

ImageFoto ããã®åç
En positiv oplevelse. Hurtig afsendelse og levering

ImageFoto ããã®åç
Jeg bestilte et kamera og tre ruller film sÞndag aften. Modtog min pakke allerede tirsdag eftermiddag. Produkterne er prÊcist som forventet. Super effektiv service! Vil klart anbefale andre at handle hos Image Foto :-)

ImageFoto ããã®åç
Super sted god rådgivning hurtig ekspediton

FuldstÊndig elendig levering!
Der stod pÃ¥ hjemmesiden at bestilte jeg inden kl 14 kunne jeg fÃ¥ leveret samme dag med Budbee, dette gÞr jeg sÃ¥. I nÊste vindue stÃ¥r der sÃ¥ at leveringen fÞrst kan ske dagen efter, d. 11 februar, fair nok. Jeg bestiller og betaler og fÃ¥r derefter en mail om at min pakke er pÃ¥ vej. Derefter har jeg ingenting hÞrt, og det link med sporingsnummeret virker ikke! Jeg forventer at leveringen vil ske den dag de selv skriver, og ogsÃ¥ fordi jeg skulle bruge varen med det samme. Ãv!

Super fin service, blev ringet op 2 gange
pakken dagen efter

ImageFoto ããã®åç
Har aldrig oplevet så dårlig kvalitet ad billederne- plus ingen kundeservice eller opfÞlgning på levering ser mangler

ImageFoto ããã®åç
levering tog 1,5 dag og varen var som den skulle vÊre. Super oplevelse med fin kommunikation undervejs.

ImageFoto ããã®åç
Alt var tip top, pakket forsvarligt og hurtig levering. Havde varen 1,5 dÞgn efter bestilling og så endda i den travle juletid!
God jul ð

ImageFoto ããã®åç
Kunne man give 10 stjerner, så havde jeg gjort det!
Systemet drillede mig i går, og jeg kunne derfor ikke få bestilt min billedramme. Jeg kontaktede jer pr. mail, og prÞvede derfor fra min arbejdspc i dag - og ordren gik igennem. Fragten var gratis i går, men ikke i dag, det stillede jeg spÞrgsmål til. Jeg blev ringet op i dag, fik en god snak, og så ville en kollega, som bor tÊt på mig, komme med rammen her til aften - Wow Wow Wow - så kan man vist ikke få en bedre service!
Vi fik os en hyggelig snak, med Victor, og takker endnu engang, for jeres fantastisk service!
Lynhurtig fragt og produkter af god kvalitet. Kan klart anbefales.
Hvis du er en "optiknerd" og har brug for et nyt kikkert eller et teleskop, kan jeg helhjertet anbefale dette sted. Stedet har det bedste udvalg af fÞrsteklasses optik, så du kan prÞve at få det bedste, der passer til dine behov.
Var i slut marts nede med nogle lysbilleder som skulle laves til digital og printes ud som foto . 94 helt nÞjagtig . Billede kvaliteten er elendig og på usb stikket er det kun 35 billeder som er overfÞrt digitalt . 1100 kr

ImageFoto ããã®åç
Bestilte et engangskamera til en julegave, det blev sendt dagen efter - og så havde jeg pakken i hånden efter to dÞgn. Det er super! Kan anbefale :-)
Bestilte nogle hovedtelefoner hos ImageFoto. Modtog den rigtige model dog ikke helt den farve de skulle have vÊret.
Venlig samtale med Casper over telefonen, desvÊrre har de dem ikke i den Þnskede farve. I fÞrste omgang en solide 4 stjerner herfra.
kÞbte en kikkert for 7500, kr kikkerten var brugt, men efter 14 dage "knÊkkede" begge dÊksler foran på kikkerten, image foto var helt kolde da det var en slid del men 14 dage !!
Simpelthen for dårlig service

Fantastisk kundeservice!!!
Efter at have hentet min pakke ved kÞbmanden, kommer jeg hjem efter kl. 16 og Ã¥bner pakken spÊndt pÃ¥ at se den kiggert, min niece skal have i gave om to dage. Men istedet for kikkert og taske ligger der tre engangskameraer i kassen ð±
Jeg skynder mig at ringe til kundeservice, der leverer den bedste service, jeg hidtil har modtaget i nogen butik eller webshopð
Telefonen når ikke at ringe to gange, fÞr jeg har en mand i rÞret, der lynhurtigt slår op i sit system for at se, hvad der kan vÊre sket. Han beder om 10 minutter til at finde en lÞsning. Og 10 minutter efter ringer han ganske rigtigt tilbage.
Den kikkert jeg havde bestilt er desvÊrre ikke på lager lÊngere, men vil komme igen fredag, hvorefter jeg kan modtage en lÞrdag.
En lÞsning jeg ville have godtaget. Men da han hÞrer, jeg jeg skal forÊre den vÊk fredag, vÊlger han istedet at opgradere den til en bedre og dyrere version, sÃ¥ jeg ikke skal komme tomhÊndet til min nieces fÞdselsdagð¥³ð¥³ð¥³
FÃ¥ minutter efter, vi har talt sammen, modtager jeg en bekrÊftelse pÃ¥ at pakken er sendtð
Og alt dette på hans eget initiativ og Þnske om at levere en god kundeservice - og ikke presset af en sur kunde.
Alle webshops og butikker vil ind i mellem lave fejl - det gÞr vi andre jo ogsÃ¥. Men sÃ¥ er det bare sÃ¥ fantastisk, nÃ¥r de leverer sÃ¥ god en kundeservice efterfÞlgendeð
Jeg siger i hvertfald tusind tak for den gode behandlingð Og jeg vil helt sikkert handle der igenð
// Heidi
Jeg bestilte nogle film til mit analog kamera, få minutter i 16. nÊste morgen lå pakken klar til at blive hentet. Jeg er Super tilfreds og vil helt sikker anbefale det til andre