Love IMAN products!! Just wish at least one store in the 28540 or 28546 zip code area carried Oman Products for the many African-American population in the Marine Corps Base, Camo Lejeune ( largest mi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Just ordered some stuff from their website. Quite simple and quick delivery. Not the best but fair enough cause the price quite cheaper than others.
Min datter fik rettet Þjenbryn her. Behandleren lyttede ikke til min datters Þnsker, behandleren âvidste bedreâ. Hun lavede brynene alt alt for tynde, og vÊrst sf alt: hun plukkede dem ogsÃ¥ vildt skÊv... ãã£ãšèŠã
Love, love, love Iman âSecond-to-Noneâ Cream to a Powder Foundation even though I canât find it in stores (Target, Walgreens, or Walmart) anymore. I actually tried anotger brand foundation, but came b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Launched in 1994, the IMAN brand philosophy holds that women with skin of color represent many races, cultures and ethnicities. IMAN Cosmetics are designed for African American, Asian, Latina and multi-cultural women with skin tones in a myriad of shades. The brand offers skincare and cosmetics, including 16 foundation shades. IMAN Cosmetics are sold throughout the world including the United States, Canada, UK, France, Africa, and the Caribbean.
é£çµ¡å
New York, ç±³åœ
- info@imancosmetics.com
- imancosmetics.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super professionel medarbejder
Super professionel medarbejder, der vide hvad de laver, hver gangð
Kan dog blive bedre i forhold til booking systemet..
Jeg fik lavet en laserbehandling afâŠ
Jeg fik lavet en laserbehandling af kÊreste Nesrin. Hun var så dygtig og grundig. Rigtig god service.
Dejligt sted med dygtige medarbejdereâŠ
Dejligt sted med dygtige medarbejdere ððœ
Fik den bedste pedicure af en utroligâŠ
Fik den bedste pedicure af en utrolig dygtig, sÞd og imÞdekommende medarbejder! Den lyserÞde decor gÞr bare besÞget endnu mere afslappendeð
Jeg har vÊret på klinikken 2 gange
Jeg har vÊret pÃ¥ klinikken 2 gange, jeg har vÊret tilfreds begge gangeð jeg anbefaler isÊr deres dygtige negleteknikker, hun giver kunden god tid og resultatet tilfredsstilende vÊre gang
Great service and very detail oriented
Great service and very detail oriented! Would definitely recommend:)
Den beste oplyserð¥°
Den beste oplyser𥰠, meget sÞd og venlige â€ïž
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Personalet er super flinke og meget detaljeret i deres arbejde. Alt i alt en fantastisk oplevelse, hvor man fÞlte sig velkommen.
Trods jeg havde udfordringer på vejen derhen, havde de forståelse for min situation og var meget imÞdekommende.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! Meget detalje orienteret, og perfekt resultat. Meget tilfreds med mine negle :)
Altid tilfreds med deres LaserâŠ
Altid tilfreds med deres Laser behandling. Kn helt klart anbefales.
Altid Smilende personale
Altid Smilende personale, kom ind til tiden og har haft en hod oolemvelse alle gange jeg har vÊret der
Grundige og sÞde medarbejdere
Medarbejderne hos klinikken er altid virkelig servicemindede og hjÊlpsomme! De er dygtige til at udfÞre deres opgaver - herunder fuld krops laser, hvor de er ganske grundige.
Jeg kan kun anbefale stedet
Jeg kan kun anbefale stedet, supersÞde og dygtige medarbejdere.
Meget dygtigð
Hvor er det vildt !
Hvor er det vildt !!
Alt er fake her, deres gode anmeldelser og alt det l**t de skriver på hjemmesiden. Deres personale er ikke uddannet. Og de holder sig aldrig til det de aftaler, som i kan se på anmeldelserne skal man bare holde sig langt vÊk !
Ingen anbefaling herfra
Ingen anbefaling herfra. Du skal ikke have de store forventninger overhovedet. Uprofessionelt klinik. Alt det pynteri i butikken er bare en facade og ikke andet.
Spild ikke dine penge hos dem.
Deres laserbehandling virker ikke
Deres laserbehandling virker ikke. Det skyldes dÃ¥rlige maskiner. De lader heller ikke til at vÊre âuddannetâ til at lave behandlingen. De pÃ¥stÃ¥r at det skyldes en selv (hÃ¥rtype osv.), men har nu fÃ¥et det lavet et andet sted og bare efter fÞrste gang fik jeg langt stÞrre resultater en de 5 gange jeg nÃ¥ede at fÃ¥ det lavet der. Har desvÊrre spildt mange tusinder hos dem.
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men den her klinik får mig helt sikkert til ikke at lade vÊre. FÞrst og fremmest, flot klinik. MEN, mere uprofessionelt kunne det ikke blive. Jeg har fået 3 laser behandlinger hos jer. IKKE en eneste gang kunne jeg dukke op til den tid jeg har bestilt fordi jeg bliver ringet op på dagen og spurgt om jeg kan rykke min tid. En dag inden ens tid, er i så gode til at sende reminder beskeder med at man skal huske at komme til sin tid ellers opkrÊver i et gebyr. Fair nok. Men når man vÊlger at tage fri fra arbejde for at få sin laser behandling og i, i sidste Þjeblik er nÞdsagede til at rykke min tid, synes jeg det er dårlig stil. Derudover er behandlerene ikke professionelle. De holder hele tiden pauser undervejs for at gå ud og snakke med de andre medarbejdere? Det er da ikke okay. Derudover fortalte min veninde mig om stedet da det er billigt men hun gjorde mig stadig opmÊrksom på at i er kendte for at ringe og aflyse ens tid. Efter 3 behandlinger fandt hun sig en ny klinik fordi hun fik nok, af at det skulle ske hvergang. Jeg siger også stop herfra, jeg stoler aldrig på den tid jeg booker hos jer. Og jeg anbefaler jer heller ikke, da man på forhånd ved at sin tid bliver aflyst. Man kan ikke planlÊgge en behandling hos jer. Virkelig dårligt. Udover det får man altid at vide under betalingen at man lige skal ud og hÊve pengene. Hvad er det for et system i kÞre? Altså man kan slet ikke betale jer medmindre det er kontanter. I opfÞre jer i klinikken som var vi i MellemÞsten, altså virkelig uprofessionelt. Jeg stoler heller ikke på jeres arbejde. Jeres behandlere har ikke styr på en masse, de fortÊller forskellige ting mht. til barbering og tidspunkter for nye tider. Altså den er hel gal hos jer.
Ingen anbefaling herfra
Ingen anbefaling herfra. Rigtig dårlig klinik og uprofessionel. Jeg har fået lavet laserbehandling hos dem mere 9 gange og er slet ikke tilfreds med mit resultat. Man får ingen vejledning. FÞrst efter min 8 gang får jeg fortalt at det er godt jeg kun barber mig 2 gange inden nÊste behandling for hvis man barber sig mere vil man ikke få god hurtigt resultat. Jeg har oplevet at blive kontaktet flere gange mens jeg var på vej til dem om at jeg har en tid om få min. men da jeg så dukker op har de ikke forberedt sig og så har jeg sider og ventet på at de gjorde rummet osv. klar. Arbejdet bliver ikke udfÞrt professionelt og under behandlingen bliver den ansvarlig for behandlingen forstyrret mange gange af de andre kollegaer der spÞger om forskellig ting. Selvom de har billig priser og en flot indretning så går de mindre op i selve resultatet af behandlingen. Ingen anbefaling herfra, hold jer vÊk !!!!!
Hold jer vÊk fra det her sted!!
Jeg har fået lavet laser behandling hos dem. 4 gange har de ringet fÞr tid og rykket rundt på mine tider og aflyst det fÞr tid. Jeg kommer ned til min behandling hvorefter jeg slet ikke får det jeg skulle betale for. Under behandlingen svare personalet grimt til mig og uprofessionelt. Jeg vÊlger sige vi stopper behandlingen og jeg ikke vil vÊre her mere. Jeg tager tÞj på og går mens hun står bag disken og er pisse ligeglad og smiler til mig uden at vÊre behjÊlpelig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ