Jeg er pÃ¥ et prÞveforlÞb, og jeg har modtaget rigtigt god betjening i receptionen. God og Êrlig kommunikation og fantastiske hold med gode og kompetente trÊnereð
Centret har gode maskiner og nem adgang ALTID:) RengÞringen er ogsÃ¥ i top. (Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er, at et lys i loftet flimrer i dameomklÊdningen samt, at det virker som om der er nogle m... ãã£ãšèŠã
Jeg synes generelt godt om centret, og instruktÞrerne er super gode, men der er for mange pÃ¥ holdene. Jeg ved godt, det er en fast kritik af stort set alle fitnesscentre, men Impuls er et relativt dyr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
DÃ¥rlig ejer
DÃ¥rlig ejer
Ejeren er desvÊrre helt uacceptabel i sin opfÞrsel. Han taler grimt til kunderne og reagerer med trusler i stedet for at forsÞge at finde lÞsninger eller hjÊlpe. Det skaber en meget ubehagelig stemning og er ikke i orden i en servicevirksomhed.
Det er ellers Êrgerligt, for jeg har gået i centret i 2-3 år og har vÊret rigtig tilfreds med både maskinerne og faciliteterne. Stemningen i centret er god, men det skyldes ikke ejeren!
Rigtig god betjening
Virkelig godt fitness
Rent og nydeligt sÞde mennesker og godeâŠ
Rent og nydeligt sÞde mennesker og gode maskiner
Godt, men til den proppede side
Jeg synes generelt godt om centret, og instruktÞrerne er super gode, men der er for mange på holdene. Jeg ved godt, det er en fast kritik af stort set alle fitnesscentre, men Impuls er et relativt dyrt sted at trÊne, og jeg havde bestemt forventet, at det ville afspejle sig i holdstÞrrelserne. Det ville gÞre en verden til forskel, hvis holdene var 20% mindre.
Altid god stemning herlige instruktÞrerâŠ
Altid god stemning herlige instruktÞrer og mulighed for masser af hygge og socialt samvÊr fÞr og efter trÊning.
Godt center
Centret har gode maskiner og nem adgang ALTID:) RengÞringen er også i top. (Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er, at et lys i loftet flimrer i dameomklÊdningen samt, at det virker som om der er nogle meget unge mennesker på omkring 12-13 år, som trÊner alene i centret fx om aftenen)
Godt trÊningscenter
Godt trÊningscenter med hyggelig atmosfÊre. Mange hold-trÊningsmuligheder. ImÞdekommende og professionelt personale.
Super fint center
Super fint center. Der kunne godt vÊre bedre yin yoga. Derudover kunne det vÊre fedt, om man kunne betale yoga holdene alene udenom de andre fitness hold, ligesom man kan få fitness holdene alene.
Bedste motionscenter
Bedste motionscenter, jeg har prÞvet â fede maskiner, fleksible Ã¥bningstider og en mega hyggelig atmosfÊre!
Fin stemning og rigtig gode maskiner
Gode hold og godt med smil og latter
Balsam på sjÊlen i Impuls
Jeg elsker at komme i Impuls og er kommet her i mange, mange Ã¥r. Her er masser af plads, to etager, sauna og gode omklÊdningsforhold. Meget spacious, - noget, man sjÊldent oplever i centre i KÞbenhavn og NordsjÊlland. Mange gode hold og ikke mindst masser af yoga. Herudover er her dygtige personlige trÊnere, styr pÃ¥ tingene og meget hyggeligt samtidig. Min trÊning er som balsam pÃ¥ sjÊlen herððââïžð€©
KÊre Impuls I har Ã¥bnet noget nyt forâŠ
KÊre Impuls I har åbnet noget nyt for mig. Jeg har fra fÞrste gang fÞlt mig dejlig velkommen. Jeg er glad for at Kim Lykke introducerede mig hertil fra A3.
Jeg er glad når jeg kommer og går.
Vh
Finn Johansenðð
Bedste trÊningscenter
Unikt trÊningscenter hvor der er sjÊl. Folk snakker sammen og man fÞler sig som en del af. Det er mange forskellige trÊningsmuligheder hold, cardio og styrke. Kan varmt anbefales
Stort udvalg af trÊningshold
Mange forskellige trÊningshold og mange forskellige hold hver dag. Hyggeligt indrettet og altid god stemning og atmosfÊre. Venligt og hjÊlpsomt personale.
PÊnt og velholdt center med sÞdeâŠ
PÊnt og velholdt center med sÞde medarbejdere.
Rigtig godt fitness center
Rigtig godt fitness center. Gode vibes og dejligt at vÊre der.