In2fire レビュー 10

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf zoekt de grenzen op van wat nog legaal is. Buitengewoon agressieve en lakende werkwijze. PAS OP!

Agressieve email gehad waarop we hebben gereageerd dat we geen enkele interesse hadden. Week later stond er doodleuk een medewerker voor de deur voor de "hercertificering". Gewoon randje crimineel dit bedrijf. Zeer kwalijke werkwijze. Overwogen om aangifte te doen. Als er ooit iemand terugkomt bellen we onmiddelijk de politie.

2026年2月11日
5つ星のうち1の評価

opdringerige email alsof de certificering verplicht is

zoals andere review dit al aangaf; ook wij kregen een email dat er een verplichte keuring gedaan moet worden. Dit stond in de mail:

Uit onze administratie blijkt dat voor project (naam bedrijf) de brandwerende voorzieningen bij van de doorvoeringen en sparingen blijvend goed moeten functioneren. Conform het Besluit bouwwerken leefomgeving (BBL) dienen deze voorzieningen periodiek te worden gecontroleerd, zodat een adequaat beheer en de brandveiligheid gewaarborgd blijven.

Om hieraan te voldoen, plannen wij graag samen met u een controleafspraak. Tijdens dit bezoek kijken wij of de aangebrachte voorzieningen nog volledig voldoen en bespreken wij eventuele aandachtspunten.

U kunt in ons portaal zelf een geschikte periode aangeven. Zodra de planning voor de betreffende week bekend is, ontvangt u van ons een e-mail met de definitieve datum van het bezoek.

Wanneer wij geen reactie ontvangen, plannen wij alvast een voorlopige afspraak voor u in. U krijgt hiervan natuurlijk tijdig bericht en kunt dit indien nodig nog aanpassen.

De kosten voor een controle bedragen €500 excl. BTW. In het portaal kunt u tevens aangeven naar welk e-mailadres wij de factuur en verdere informatie kunnen sturen.

2025年10月20日
5つ星のうち1の評価

Een super agressieve manier van…

Een super agressieve manier van verkoop, een email naar mij gestuurd om maar snel een afspraak te maken voor een (her)certificering van de brandwerende voorzieningen van mijn pand. De email geeft je het gevoel dat deze (her)certificering verplicht is. Voor Eur. 500,00 exclusief BTW klaren ze de klus. En wel snel een afspraak maken want ze hebben het druk. Op internet vind je overigens wel dat ze te weinig mensen hebben, personeel te laag betalen en weinig aan opleiding en training doen. Ik ken verder het hele bedrijf niet, heb er nog nooit van gehoord en zal er ook nooit geen zaken mee gaan doen. Dus: kijk uit met deze praktijken indien ze jou ook benaderen.

2025年11月10日

レビューの対象になっている企業の方へ