Rigtig lÊkker indisk mad. Altid god oplevelse og alle retter bliver tilberedt helt fra bunden. HÞflig personale, rene borde og smagfulde retter. Kom og kig forbi!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik buffet fra Indian Kitchen til vores bryllup - og alt var megalÊkkert! FÞr det rigtig gode og fleksible snakke om sammensÊtning af menu mv. Og sÃ¥ hyrede vi personale derfra til at hjÊlpe i et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vejles suverÊnt bedste indiske restaurant med det sÞdeste personale. Favorit retten er : Chicken Spinach med garlic Naan. Fantastiske smagsnuancer, det er en vinder hver gang. Hvis man ikke har prÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En lille perle med lÊkker autentisk indisk mad lavet fra bunden og sÃ¥ er det den eneste indiske restaurant i Vejle, der laver naanbrÞd pÃ¥ den rigtige mÃ¥de i tandooriovn. Prem og hendes sÞde og servi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Indian Kitchen kÊler vi for detaljerne. Vort menukort er bygget op omkring de lÊkreste og bedste råvarer, der sikrer, at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vore retter er tilberedt fra bunden og med stor kÊrlighed for det nordindiske kÞkken. Du finder noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa og Pakora, et hjemmelavet Naan-brÞd i Êgte Tandoori-ovn, hjemmelavede Momos eller foretrÊkker de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller en mere krydret Chicken Tikka Masala. Vi har også et stort udvalg af vegetariske retter, som Chana Masala, veg. Momo og Aloo Palak. Alle retter lavet fra bunden, med friske råvarer. du finder os i Paladspassagen Social Dining Vejle. FÞlg os på Facebook og Instagram Namaste fra Indian Kitchen.
Ved AnlÊget 12C, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
Perfekt mad og rigtig god og sÞd mennesker fornuftig pris

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
I enjoyed the chicken Korma and lamb Tikka Masala. Some of the best Indian food I have hadâsurprisingly. As my wife said âReal Indian food.

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
SkÞn mad, god venlig betjening, smil pÃ¥ medarbejderne.ð€©ð€©

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Det var virkeligt og lÊkket .
Dejligt krydret. MÞr kÞd

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Nydelig mat og rask service. God hjemmelaget mat.
Eneste minus er drikkemenyen. Litt annen cola enn den vanlige og det samme med mango-drikken. Vi bestilte samosa chaat, lamb curry og kylling korma. Maten smakte nydelig!

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
En meget fin, autentisk oplevelse. Rigtig god mad og imÞdekommende og venlig betjening. Et besÞg vÊrd.

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Lille hyggeligt spisested i Vejle. God og autentisk indisk mad og hÞflig betjening

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
LÊkker mad, perfekt ð€© og venlig betjening og hjÊlpsomhed omkring hvad der var i maden, da vi havde en vegetar med i selskabet, og masse af muligheder for bÃ¥de vegetar og veganer.

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
God service, mad og omgivelser.

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Autentisk indisk mad. Bestilte en ekstra stÊrk tikka lamb curry med hvidlÞgsnaan til og nÞj hvor var det lÊkkert. Klart noget af det bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark. Der var ikke sparet på krydderiene, og naan brÞdet var let, lidt sprÞdt med stadig blÞdt når man dyppede det i den aromatiske karry. Kan kun anbefales, specielt til priser som giver alle mulighed for at få en smag på hvad det indiske kÞkken har at byde på. 5 stjerner herfra

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
LÊkker mad i passende portioner. Vi kommer helt sikkert igen.
Personalet var venligt og imÞdekommende.
Rene borde og gulve samt et åbent kÞkken er noget vi sÊtter pris på.

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Perfect food. The momos are really good aswell as the mango lassi. This is one of the best indian restaurant we have have been to in Denmark

Indian Kitchen by Prem didi ããã®åç
Dejlige mad. Og sÞde mennesker.
Man kunne duft maden da man kom ind ad dÞren.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã