レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig lÊkker indisk mad. Altid god oplevelse og alle retter bliver tilberedt helt fra bunden. HÞflig personale, rene borde og smagfulde retter. Kom og kig forbi!

䌁業が回答したした

Vi fik buffet fra Indian Kitchen til vores bryllup - og alt var megalÊkkert! FÞr det rigtig gode og fleksible snakke om sammensÊtning af menu mv. Og sÃ¥ hyrede vi personale derfra til at hjÊlpe i et... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vejles suverÊnt bedste indiske restaurant med det sÞdeste personale. Favorit retten er : Chicken Spinach med garlic Naan. Fantastiske smagsnuancer, det er en vinder hver gang. Hvis man ikke har prÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

En lille perle med lÊkker autentisk indisk mad lavet fra bunden og sÃ¥ er det den eneste indiske restaurant i Vejle, der laver naanbrÞd pÃ¥ den rigtige mÃ¥de i tandooriovn. Prem og hendes sÞde og servi... もっず芋る

䌁業情報

1. むンド料理店
  2. むンド カレヌ店
  3. むンド料理のテむクアりト
  4. テむクアりト
  5. ネパヌル料理店
  6. 小皿料理店

圓該䌁業による蚘述

Hos Indian Kitchen kÊler vi for detaljerne. Vort menukort er bygget op omkring de lÊkreste og bedste råvarer, der sikrer, at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vore retter er tilberedt fra bunden og med stor kÊrlighed for det nordindiske kÞkken. Du finder noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa og Pakora, et hjemmelavet Naan-brÞd i Êgte Tandoori-ovn, hjemmelavede Momos eller foretrÊkker de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller en mere krydret Chicken Tikka Masala. Vi har også et stort udvalg af vegetariske retter, som Chana Masala, veg. Momo og Aloo Palak. Alle retter lavet fra bunden, med friske råvarer. du finder os i Paladspassagen Social Dining Vejle. FÞlg os på Facebook og Instagram Namaste fra Indian Kitchen.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

63件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

LÊkker mad

2026幎4月1日

Hej Filip
Tak for anmeldelsen og opfordringen
Prem didi

I enjoyed the chicken Korma and lamb

I enjoyed the chicken Korma and lamb Tikka Masala. Some of the best Indian food I have had—surprisingly. As my wife said “Real Indian food.

2025幎11月12日

Hi David R,
Thank you for the review.
I am very happy to hear that you liked the food.
And thank you for sharing your wife's comment.

Prem Didi

SkÞn mad

SkÞn mad, god venlig betjening, smil pÃ¥ medarbejderne.🀩🀩

2025幎9月23日

Hej SÞren

Mange tak for anmeldelsen :-)

Nydelig mat

Nydelig mat og rask service. God hjemmelaget mat.
Eneste minus er drikkemenyen. Litt annen cola enn den vanlige og det samme med mango-drikken. Vi bestilte samosa chaat, lamb curry og kylling korma. Maten smakte nydelig!

2025幎7月25日

Hej Soufia

Tak for anmeldelsen. :-)
kÞkkenerne i Social Dining har kun lokale drikkevare. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, den Indiske Cola Thums Up, indiske Juice og hjemmelavet Lassi.
Ønsker man "normal" Þl, vand eller vin, mÃ¥ man kÞbe i den fÊlles bar - som man selvfÞlgelig gerne mÃ¥ tage med ind i kÞkkenet.

En meget fin

En meget fin, autentisk oplevelse. Rigtig god mad og imÞdekommende og venlig betjening. Et besÞg vÊrd.

2025幎6月17日

Hej Velida
tak for anmeldelsen og anbefalingen :-)

God autentisk mad

Lille hyggeligt spisested i Vejle. God og autentisk indisk mad og hÞflig betjening

2025幎6月17日

Hej Kent
Mange tak for anmeldelsen

LÊkker mad

LÊkker mad, perfekt 🀩 og venlig betjening og hjÊlpsomhed omkring hvad der var i maden, da vi havde en vegetar med i selskabet, og masse af muligheder for bÃ¥de vegetar og veganer.

2025幎6月8日

Hej rebecca
tak for anmeldelsen og de fine ord

Prem didi

Autentisk indisk mad i hjertet af Vejle

Autentisk indisk mad. Bestilte en ekstra stÊrk tikka lamb curry med hvidlÞgsnaan til og nÞj hvor var det lÊkkert. Klart noget af det bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark. Der var ikke sparet på krydderiene, og naan brÞdet var let, lidt sprÞdt med stadig blÞdt når man dyppede det i den aromatiske karry. Kan kun anbefales, specielt til priser som giver alle mulighed for at få en smag på hvad det indiske kÞkken har at byde på. 5 stjerner herfra

2025幎5月8日

Hej Sultne

mange tak for den flotte anmeldelse og alle stjernerne

Prem didi

LÊkker mad i passende portioner

LÊkker mad i passende portioner. Vi kommer helt sikkert igen.
Personalet var venligt og imÞdekommende.
Rene borde og gulve samt et åbent kÞkken er noget vi sÊtter pris på.

2025幎5月13日

Hej Sania
tak for anmeldelsen.
Namaste Prem didi

Perfect food

Perfect food. The momos are really good aswell as the mango lassi. This is one of the best indian restaurant we have have been to in Denmark

2025幎4月16日

Hej Abhal
Tusinde tak for anmeldelsen
Namaste Prem didi

Dejlige mad

Dejlige mad. Og sÞde mennesker.
Man kunne duft maden da man kom ind ad dÞren.

2025幎3月28日

Hej Paul
Tusinde tak for anmeldelsen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。