レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Voucher gekocht (1+1). Door omstandigheden niet snel kunnen inplannen. Door de korte doorlooptijd waren ze verlopen en na contact ook niet mogelijk te verlengen. Voelt als een bewust verdienmodel. Dit... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik had op voorhand geboekt om een media pakket te krijgen. Code heeft nooit gewerkt en telefonisch konden ze dit ook niet oplossen na enorm veel telefoontjes. 30 euro kwijt.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn vader bestelde een familiepakket voor het indoor skydiven in Roosendaal via hun eigen website. Na een datum en uur gekozen te hebben, bezorgde hij iedereen de mail om online in te logge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Korte vervaldatum vouchers, geen coulance, terwijl exact dezelfde actie nu loopt In december 2025 twee vouchers gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon (actie 'Vliegend het jaar uit'). Geldi... もっず芋る

䌁業情報

1. アドベンチャヌ スポヌツ センタヌ
  2. 䌁業むベント サヌビス
  3. 屋内の遊び堎

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Indoor Skydive Roosendaal is het eerste en enige indoor skydivecentrum van de Benelux. Iedereen van jong tot oud kan hier het unieke gevoel van een indoor skydive ervaren. Daarnaast is het helemaal veilig en sta je onder professionele begeleiding van een instructeur. Indoor skydiven is het leukste uitje waarbij je een zeer unieke ervaring beleeft. Een uitje voor bedrijven gericht op teambuilding, een dagje uit voor het gezin en tegelijk een trainingsfaciliteit voor professionele skydivers. Een dagje uit bij Indoor Skydive Roosendaal is een originele, onvergetelijke en uitdagende ervaring. Dit moet je zeker een keer in je leven hebben beleefd!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

wat een ervaring

zijn met 8 vijftigers afgelopen zaterdag de buis ingedoken voor een half uur skydiven, wat een leuke ervaring. Goede en enthousiaste ontvangst, Lars legde het goed uit. Ook de aansluitende lunch in Bravo 25 was er goed.

2017幎5月15日

Teambuidling

Vriendelijke ontvangst. Goede begeleiders. Zeer aangename ervaring en leuke activiteit om met de collega's te doen.

2017幎5月8日

Zakelijke meeting Indoor Skydive Roosendaal

We hebben een perfect middag gehad bij Indoor Skydive Roosendaal. Begonnen met een meeting in de skybox, waarna we in groepen de sprong in het diepe gewaagd hebben, Een onvergetelijke ervaring!
Het afsluitend diner in Bravo 24 maakte ons event helemaal compleet.
Dank voor de goede zorgen!

2017幎4月28日
5぀星のうち4の評䟡

Wij hebben een supertyd gehad en de

Wij hebben een supertyd gehad en de mensen die ons geholpen hebben waren ook tof voor herhaling vatbaar
Skydive thnx voor de gastvrijheid en voor de begeleiding van deze onvergetelijke ervaring
Gr. Arend en z'n vrijgezelle begeleiders 😂👍💪

2017幎4月26日

Top teamuitje!

We hebben afgelopen weekend een prachtige teamuitje gehad. Enorm gezellige dag samen. Geweldige ervaring, goed gegeten en het Fly'n Drift arrangement met IJskarten & Skydiven. Top geregeld

2017幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

Super instructeurs, geweldig eten!

We hebben gebruik gemaakt van het Skydiven + BBQ arrangement.

Onze complimenten aan de super enthousiaste instructeurs en het geweldige eten bij Bravo24. We hebben een geweldige middag en avond gehad. Ik kan dit bedrijf bij een ieder aanbevelen!

Groetjes,
Joep van der Meer
Marktplaats

2017幎4月10日

super

We hebben met ons team een geweldige avond gehad. Het skydiven was super, goede begeleiding en heel vriendelijk personeel.

2017幎3月20日
5぀星のうち4の評䟡

Helemaal Top!

Behulpzaam personeel en een zeer bevlogen instructeur.
Drankje en borrel hadden we vooraf, dit zou ik voor een volgende keer achteraf doen. Dat was het enige, verder hebben wij ontzettend genoten en wat een fantastische ervaring!

2017幎3月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス