レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Voucher gekocht (1+1). Door omstandigheden niet snel kunnen inplannen. Door de korte doorlooptijd waren ze verlopen en na contact ook niet mogelijk te verlengen. Voelt als een bewust verdienmodel. Dit... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik had op voorhand geboekt om een media pakket te krijgen. Code heeft nooit gewerkt en telefonisch konden ze dit ook niet oplossen na enorm veel telefoontjes. 30 euro kwijt.

5つ星のうち5の評価

Mijn vader bestelde een familiepakket voor het indoor skydiven in Roosendaal via hun eigen website. Na een datum en uur gekozen te hebben, bezorgde hij iedereen de mail om online in te logge... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Korte vervaldatum vouchers, geen coulance, terwijl exact dezelfde actie nu loopt In december 2025 twee vouchers gekocht als kerstcadeau voor mijn zoon (actie 'Vliegend het jaar uit'). Geldi... もっと見る

企業情報

1. アドベンチャー スポーツ センター
  2. 企業イベント サービス
  3. 屋内の遊び場

さまざまな外部ソースから提供された情報

Indoor Skydive Roosendaal is het eerste en enige indoor skydivecentrum van de Benelux. Iedereen van jong tot oud kan hier het unieke gevoel van een indoor skydive ervaren. Daarnaast is het helemaal veilig en sta je onder professionele begeleiding van een instructeur. Indoor skydiven is het leukste uitje waarbij je een zeer unieke ervaring beleeft. Een uitje voor bedrijven gericht op teambuilding, een dagje uit voor het gezin en tegelijk een trainingsfaciliteit voor professionele skydivers. Een dagje uit bij Indoor Skydive Roosendaal is een originele, onvergetelijke en uitdagende ervaring. Dit moet je zeker een keer in je leven hebben beleefd!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Geweldig leuk

Geweldig leuk, een heel nieuwe ervaring. Alles was goed georganiseerd. Ook het diner in Bravo24 was uniek, heerlijke hapjes in een gezellige sfeer.

2017年12月18日
5つ星のうち4の評価

Skydiven was een belevenis en …

Skydiven was een belevenis en complimenten voir de instructeurs, was geweldig.

1 opmerking, ik had gereserveerd voor 15 man skydiven en eten (3 gangen diner) en we waren met 14 man, 1 afzegging. Ik vind het heel raar dat wij voor 15 man eten moesten betalen terwijl we met 14 waren. Ook zag ik niet het extra eten en drank voor de 15 man dat wel werd gerekend maar niet werd geserveerd.

Helaas dat was een domper en door deze domme regels gaan wij waarschijnlijk niet meer terugkomen. Totaal niet klabtvriendelihk op deze manier en totaal onnodig. Gemiste kans en heel jammer dat het zo moet.

Sjaak van de Velde
Shell Nederland

2017年11月28日

Echt een fantastisch uitje

Echt een fantastisch uitje, een aanrader voor een ieder !! Jan, onze instructeur deed het echt heel leuk. Naderhand hebben we ook nog lekker gegeten in het restaurant. Je leert heel snel de basisdingen en meerdere van mijn collega's gaan nog terug om het certificaat vol te maken.

2017年11月20日
5つ星のうち4の評価

Eerste teambuilding groot succes!

Onze allereerste teambuilding activiteit was meteen een groot succes! Een deel van de groep was op voorhand al enthousiast, een ander deel stond wat argwanend t.o.v. de geplande activiteiten (icekarting en skydiven). Maar op het einde van de dag was iedereen razend enthousiast! En da's uiteraard fantastisch. Wat de organisatie betreft hadden we een beetje een valse start maar dat is allemaal netjes opgelost. Een heel blij Chillafish-team dus!

2017年10月16日
5つ星のうち3の評価

Leuke locatie voor onze 2 daagse …

Leuke locatie voor onze 2 daagse customer service event. Het zaaltje waar onze workshop doorging "De Skybox" was hiervoor op maat gemaakt - voldoende plaats voor iedereen, koffie, thee of frisdrank ter plaatse aanwezig.

De ontvangst kan wel beter - bij aankomst was het niet duidelijk waar we welkom waren voor de koffie en in welke zaal onze workshop doorging. Het was een beetje zoeken naar de juiste mensen om geholpen te worden. Ook bleek de interne communicatie met de brasserie over het aantal personen van onze groep en aankomstuur niet duidelijk gezien er de eerste dag te weinig personeelsbezetting was. Dit werd goedgemaakt op de tweede dag - al stonden we dan wel om 9u nog een kwartiertje voor een gesloten deur.

De "dare to share" lunch is verzorgd en lekker - de broodjeslunch s' avonds daarentegen kan wel een upgrade gebruiken.

Het sportief evenement - karting - was perfect georganiseerd. Vriendelijke onthaal met de nodige uitleg - leuke afsluiter van de dag !

2017年10月9日

Wat een tóp bedrijfsuitje

Wat een tóp bedrijfsuitje! Iedereen was laaiend enthousiast over het skydiven - we willen volgend jaar weer...! De HAKA workshop was precies zoals ik hoopte: indrukwekkende instructeur en iedereen ging los! De catering was echt super geregeld én erg lekker en ook de locatie was prachtig! Niet twijfelen: gewoon boeken!

2017年10月3日

Trustpilot エクスペリエンス