䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

One stop skÞnhedsklinik hvor vi bestrÊber os på at vores klienter får både velvÊre, en fÞlelse af kvalitet og en skÞn fremtoning :) Vi hjÊlper dagligt vores kunder med manicure, pedicure, gelenegle, massage, bryn og vipper

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

16件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Aldrig igen

Skulle have laver lashlift + farve af vipper til 395 kr.
Fik lashlift ja og farve på de Þverste vipper. Tilbudet gÊlder så kun de Þverste vipper. Alt i mens hun ikke sagde et ord og når hun sad ved mig fik jeg fornÞjelsen af dårlige ånde direkte i mit ansigt trods jeg havde sagt det til hende at det var ubehageligt. Godt man har en frisÞr der også laver farve af vipper inden jeg skal på ferie.

2025幎5月22日

Inessa からの回答

Hej Rikke. Tak for din anmeldelse. Du bestilte lash lift med farvning. Jeg får at vide af teknikeren at du ikke Þnskede farve på de nederste vipper og at du hidsede dig op og ikke ville have farve på nederst. At du er blevet udsat for dårlig ånde er selvfÞlgelig ikke rart. Men Êrlig talt.... Der er mange måder at kommunikere på og din er ikke en vi har set fÞr. Behandleren prÞvede at holde vejret og udånde ved at vende hovedet vÊk fra dig - men det var åbenbart ikke tilstrÊkkeligt. Vi beklager hvis du ikke fik den snak du havde forventet under behandlingen - men måske hÊnger det sammen med din kommentar om dårlig ånde? å er det jo bedst at holde munden lukket. Der kommunikeres aldrig meget under lash lift da kunden ikke skal snakke - men ligge helt stille for at arbejdet udfÞres så korrekt som muligt. Det er dog svÊrt slet ikke at ånde dig i ansigtet når man skal lave en lash lift i dit ansigt og gerne skal se hvad man laver. Vi er enige i at du bliver gladest af at holde dig til frisÞren

Jeg fik pedicure og shellac på tÊerne

Jeg fik pedicure og shellac på tÊerne. Meget koncentreret medarbejder der vidste hvad hun lavede. Og faktisk dejligt at der ikke var en masse snak - nÞd stilheden. Jeg kommer 100 % igen og har allerede anbefalet til andre.
Vi ses. De bedste hilsner Vibeke

2024幎8月28日

Inessa からの回答

Mange tak for de pÊne ord Vibeke. Vi glÊder os til at se dig igen. Kh. Inna Klinik Inessa

Helt perfekt

Helt perfekt. Endnu engang meget tilfreds med mine negle! De bliver simpelthen lavet til perfektion af dygtige Ekatarina. Jeg fÃ¥r lavet forstÊrkning af egen negl med gelé og farve og de holder 4-5 uger og skal kun skiftes pga udvoksning. 🀩

2024幎7月12日

Inessa からの回答

Mange tak Marie. Vi er glade for at du kan lide dine smukke negle og glÊder os til at se dig igen når de er vokset ud

Stay away! Det kan skade dine negler!

Nul stjerne herfra!!

Fik fjernet shellac på klinikken, men var ved at miste et negl da den såkaldte master tec mistede greb om den elektriske neglefil. På trods af gentagne gange har påpeget det gÞre ondt og hun skal vÊre mere varsom med neglefilen, så blev jeg som kunde, skÊld ud på engelsk at det er mine negle som er sensitive og ikke hendes manglende viden om håndvÊrket og at det tager lang tid at fjerne shellac, hvis hun skal gÞre det forsigtigt og langsomt!!! Har aldrig oplevet lignende, var rystet da jeg forlod klinikken og fik selvfÞlgelig lov til at betale for det dårlig oplevelse og behandling!!

Dårlig kundeservice, ekstrem dårlig kvalitet, tvivlsom uddanelse, dårlig hygiejne, sprite handsker fÞr behandling start, taler dårlig engelsk. De burde får et besÞg af myndighederne for det er decideret skadelig for kunder og misleder med oplysninger på deres pompÞse hjemmeside.

Fastholder min anmeldelse!
Jeres besvarelse viser at I er yderst uprofessionelle og subjektive.

2024幎6月21日

Inessa からの回答

KÊre Doina Tak for din anmeldelse og for roserne omkring vores hjemmeside. Du skal vÊre klar over at du bestilte en anden service end den du havde brug for - du bestilte afrens shellac til 95 kr- men du havde en hybrid af gele og shellac på neglene. For at fjerne det tager vi normalt 3 gange mere i betaling (og meget lÊngere tid) end for den 15 min service du bestilte. Helt udokumenteret - vil jeg tro, at vi er den klinik på Sydkysten, der har flest negle/manicure behandlinger - så jeg tÊnker, at vi er professionelle og har en god ide om hvordan servicen udfÞres med det bedste resultat. Vi beklager din ubehagelige oplevelse og jeg mener oprigtig at din behandling skulle vÊre stoppet helt fra starten. Det var en klar fejl fra personalet, at den blev gennemfÞrt - både pga din og personalets oplevelse. FÞrst og fremmest anerkender jeg selvfÞlgelig at du fÞler, at du har haft en ubehagelig oplevelse, men det berettiger ikke til at man opfÞrer sig som du gjorde. Du bestilte en afrensning af gl. shellak, der var lavet i en anden klinik. I den slags sager forsÞger vi altid gerne at hjÊlpe, men forbeholder os retten til at afvise servicen, da den kan vÊre lavet på en måde, der gÞr det svÊrere at fjerne. I dit tilfÊlde var det nÞdvendigt at bruge frÊser for at fjerne lakken. Da du helt fra starten af servicen fik information om dette - begyndte du at skÊlde og smÊlde på vores stakkels medarbejder, der er perfektionist. Hun blev tydeligvis nervÞs og jeg kan derfor ikke udelukke at hun mistede grebet om neglefilen. Hun skulle i det Þjeblik have sagt at hun desvÊrre ikke kunne hjÊlpe dig og at du måtte finde et andet sted at blive serviceret. hendes fejl bestod i at hun ihÊrdigt forsÞgte at servicere en kunde der fra start opfÞrte sig ubehageligt og nedvÊrdigende og som tydeligt ikke Þnskede den service vi mente var nÞdvendig for at fjerne lakken. Vi går meget op i vores flere tusinde kunder og de er heldigvis normalt alle sÞde og rare også hvis der en sjÊlden gang imellem sniger sig en fejl ind - hvilket jeg dog ikke mener der gjorde i dit tilfÊlde. Men de ganske få kunder der opfÞrer sig utilstedeligt og som kommunikerer på en måde, der gÞr at vi risikerer at miste vores medarbejdere, Þnsker vi finder et andet - og for dem forhåbentlig - bedre sted at få betjening. Dit skriv bÊrer prÊg af den stemning du spredte i klinikken i går - og for lige at understrege tonen i dit sprogbrug og din anmeldelse kan jeg betrygge dig i at vi ofte har besÞg af myndighederne og aldrig har fået bemÊrkninger. Vi steriliserer instrumenter, skifter handsker/udstyr mellem behandlingerne og lever op til forskrifterne. Samtidig kan jeg nÊvne at din behandler har arbejdet som professionel engelsk tolk - så dit engelsk må vÊre sÊrdeles godt. Jeg tager gerne en snak med dig på dansk, hvor jeg oprigtigt lytter til din oplevelse, men hvor jeg samtidig - på rigtig godt dansk - vil fortÊlle dig lidt om min opfattelse af normal opfÞrsel overfor butik og klinik personale. Vh. Michael - Klinik Inessa

Godt arbejde

Jeg har ikke fundet nogen på hele SjÊlland, som kan ordne fÞdder og lave pedicure bedre end dem hos Inessa. Og jeg har prÞvet en del. Jeg har ikke prÞvet deres massage, men det har min mand og min datter - og de er meget tilfredse.

2024幎5月13日
自発的なレビュヌ

Ualmindelig snavset klinik og jeg kan

Ualmindelig snavset klinik og jeg kan vÊre bekymret for om deres remedier bliver rengjort, som de skal? Medarbejderen tog bare det der sad på maskinen i forvejen?? Selv neglefile var godt brugte. Undrer mig over man kan have en skÞnhedsklinik under de forhold!
Skulle have fjernet gelé negle.

2024幎4月23日

Inessa からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Omkring vÊrktÞjer så desinficeres de altid eller skiftes mellem hver kunde. Du har desvÊrre ret i at der ikke var rent i klinikken i går. Vi troede at det fremgik tydeligt at vi er midt i en flytning - det beklager vi ikke at have oplyst tydeligere. Vh. Klinik Inessa

Bliv vÊk!!!! De aner ikke hvad de laver

Jeg har faktisk vÊre rigtig tilfreds med Inessa i et helt år - men så skiftede de personale. Den nye negleteknikker var fuldstÊndig talentlÞs og uden nogen forstand på negleteknik.
Hun filede ned i mine egen negle, hvilket gjorde vildt ondt. Selv om jeg påpegede det gentagne gange, forstod hun det ikke. Nu er mine negle papirtynde og det vil tage 5-6 mdr fÞr de er ok igen.
Udover det, så var det fÊrdige resultat LANGT fra tilfredsstillende. Neglelakken var bulet og ujÊvn og finish ikke ok.
Jeg påpegede det flere gange og hun prÞvede at rette op på det, hvilket nÊrmest gjorde det vÊrre... Og så fik jeg endda lov til at betale fuld pris - jeg sÊtter ALDRIG mine fÞdder i den salon igen!

2024幎1月30日

Inessa からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har flere forskellige negleteknikere der alle har mange års erfaring. Jeg kan se at du bl.a. har vÊret hos mig flere gange og ligeledes vÊret hos flere andre af vores behandlere. Vi håber at du i fremtiden finder et sted hvor du kan blive tilfreds med din negle tekniker.

Negle hos Inessa

Fik lavet en manicure med shellac hos Inessa. Resultatet blev prÊcis som jeg ville have! God atmosfÊre og imÞdekommende personale. Generelt super flotte negle i god kvalitet, et af de bedste steder jeg har vÊret. Kommer helt sikkert tilbage.

2024幎1月13日
自発的なレビュヌ

Det havde vÊret rart,hvis jeg havde

Det havde vÊret rart,hvis jeg havde vidst ,at de ikke talte dansk,men engelsk.
Den der skulle have massage i en time,forstod intet,og fik intet tilbudt at drikke bagefter.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, af både medarbejdere og selve massagen.
Vi bliver ihvert fald ikke stamkunder.

2023幎12月13日

Dette er min 2. pedicure og jeg syntes at det er fantastisk

I dag er min 2. gang hos Inessa og det bliver ikke den sidste 😃

Jeg blev tilbudt kaffe/the eller vand.

Behandlingen foregik så fint, professionelt og hyggeligt - men på engelsk.

Jeg er ovenud lykkelig for min pedicure med lak.

Mine fÞdder og negle fÞles og ser fantastiske ud 😃 Liiiiiige til at putte i sommerskandalerne 👣

Go’ sommer
/Marianne

2022幎7月9日

Inessa からの回答

Mange tak for de sÞde ord Marianne. Vi er rigtig glade for at du nÞd både behandlingen og resultatet. Vi glÊder os til at se dig igen. Dbh. Inna Lomholt Klinik Inessa

Absolut den vÊrste amatÞrklinik.

Absolut den vÊrste amatÞrklinik.
Vi kom to kvinder til aftalt tid, men der var ikke styr på bookingsystemet.
Vi kunne ikke få hverken manicure eller pedicure som aftalt.
Vi kunne fremvise en mail med korrespondance omkring dato og tidspunkt som dokumentation på aftalen.
De troede det var lÞrdagen fÞr, vi skulle have behandling.
I Þvrigt en meget dårlig stemning i klinikken fra man trådte ind ad dÞren.
Nussede, triste halvtomme lokaler. Behandlerne virkede ugidelige og uinteresseret og usoigneret.
Vi blev tilbudt at en af os kunne få manicure, men vi valgte at gå.
Det vÊrste sted vi har vÊret. Meget uprofessionelt, på trods af en flot hjemmesiden og god kontakt på fÞrste mail.

Opdatering 5/9:
Efter at have lÊst jeres svar, har jeg kun fået bekrÊftet, hvilket dårligt serviceniveau I har.
Hvordan kan I tillade jer at påstå, at der er anvendt ukvemsord mod jeres personale? Dette er usandt og slet ikke tilfÊldet. Når man driver forretning, og laver en stor fejl, skal man ikke bebrejde kunden. Rigtig dårlig stil.

2022幎7月6日

Inessa からの回答

Tak for din anmeldelse Marianne - selvom vi er kede af din oplevelse af vores klinik. Jeg beklager det sene svar men vi har ikke tradition for at anvende trustpilot. Jeg forstÃ¥r til fulde din frustration over at der ganske rigtigt var sket en fejl i kalenderbookingen. Det beklager vi meget og det mÃ¥ ikke ske. NÃ¥r det er sagt vil jeg dog gerne nÊvne at fejlen skete fordi vi forsÞgte at yde ekstra service. Vores kalender var over sommeren sÊrdeles booket og derfor skrev mange kunder email – som du – for at prÞve at fÃ¥ en tid der lÃ¥ indenfor en mÃ¥ned ud i fremtiden. I det omfang det overhovedet er muligt forsÞger vi at trylle - blive lÊngere, Ã¥bne nye tider, kalde personale ind pÃ¥ ekstra tider etc. Dette er dog i modsÊtning til de normale bookinger – manuelle bookinger og planlÊgninger. Derfor skete fejlen i dette tilfÊlde. Det mÃ¥ selvfÞlgelig ikke ske – men kan ikke 100% undgÃ¥s nÃ¥r der er tale om en manuel booking. Vi forsÞgte dog i det omfang det overhovedet var muligt – at klemme nogen af dine behandlinger ind selv om der reelt ikke var afsat tid til det. Du var forstÃ¥eligt skuffet over ikke at kunne fÃ¥ din fulde behandling – men vi har ikke fÞr eller siden set en sÃ¥ voldsom reaktion. Jeg mÃ¥tte have en samtale med vores ekstremt hÃ¥rdtarbejdende personalet bagefter da de var chokerede over den behandling de havde vÊret udsat for og de ukvemsord de havde mÃ¥tte stÃ¥ model til. Jeg tolker dine Þvrige kommentarer som et udslag af din skuffelse – da vi aldrig tidligere har hÞrt den slags fra vores kunder. Men smag og fÞlelser er selvfÞlgelig individuel og kan ikke diskuteres. :) Jeg hÃ¥ber at du trods oplevelsen fik en god sommer. Dbh Inna Lomholt Klinik Inessa

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。