レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde en produkt dÀr bilden visar annat innehÃ¥ll Àn vad som levereras, pÃ¥talar det för de. De sÀger att de rÀttat till det, tackar halvt. FÃ¥r inget för besvÀret och dessutom har dem inte rÀttat t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SjÀlva bestÀllningen gick jÀttesnabbt och jÀttesmidigt. Sen var ju grejerna ( vÀrmedynor) jag köpte nÃ¥got som inte fungerade, de var otroligt dÃ¥lig kvalitet.Jag köpte tvÃ¥ dynor och ett paket lagnings... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

BestÀllde genom elgiganten som Àr partners med dem och fick aldrig min vara. De pÃ¥stod att varan skulle ha skickats frÃ¥n deras lager i Sverige, men 1,5 vecka senare fick jag nog och skrev till dem ige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wir hatten fÃŒr unseren Vater zu Weihnachten eine Uhr mit integriertem BlutdruckmessgerÀt bestellt. Leider war die Uhr fÃŒr einen alten Herrn dann zu kompliziert in der Bedienung (chin. Ware ohne dt.... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚卞業者

圓該䌁業による蚘述

Vi sÀljer produkter som vi sjÀlva anvÀnder och gillar och dÀr vi kan skapa ett oslagbart vÀrde för dig som kund. Våra produkter utmÀrker sig genom snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Detta lyckas vi med genom att köpa samtliga produkter direkt från tillverkaren, samtidigt som att vi Àger hela logistikkedjan.

3.5

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Förlorat mig som kund.

BestÀllde en produkt dÀr bilden visar annat innehåll Àn vad som levereras, påtalar det för de. De sÀger att de rÀttat till det, tackar halvt. Får inget för besvÀret och dessutom har dem inte rÀttat till bilden...
Kommer inte handla igen.

2026幎4月15日

Ångrat köp

BestÀllde batteri till min kamera då jag misstÀnkte att mitt batteri hade gått sönder men det visade sig att kameran hade lagt av. Jag försökte efter en timme att avbestÀlla men det gick inte. VÀldigt dåligt.

2026幎4月17日
5぀星のうち1の評䟡

Bluff företag sÀger att dom har skickat

Bluff företag sÀger att dom har skickat varan men den kommer aldrig.

2026幎4月15日

INF Company AB からの回答

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår din frustration.

Vi har skickat din bestÀllning enligt plan, men ibland kan leveranser bli försenade på grund av transportproblem. Vi skulle aldrig vilseleda våra kunder.

Kontakta oss gÀrna med ditt ordernummer så att vi kan undersöka Àrendet och hjÀlpa dig vidare så snabbt som möjligt.

5぀星のうち1の評䟡

Robotic communication and bad service

As many people have written here, poor communication and a "delivery was lost" was their reply several times in a row.

Talking to this company feels like communicating with a robot, which is probably what I was talking with.

I ordered a product the 27th of February and received the above message constantly. They told me to be patient. I waited almost 1,5 months getting the same message like 3 times before ordering a refund, which I received the 10th of April. I even had to have Elgiganten contact them personally to prompt a different response from them.

I then ordered a similar product from another site about a day after my refund and received it in 2 days. I won't buy from INF again, and will tell people to stay clear of them because of this experience.

2026幎4月10日

Hi,

Thank you for taking the time to share your experience — we’re genuinely sorry that it turned out this way.

We understand how frustrating it must have been to wait for over a month while receiving repeated updates that didn’t move things forward. That’s not the level of communication or service we aim to provide, and we can see why it felt impersonal and unhelpful.

While the shipment was unfortunately lost in transit, we fully acknowledge that our follow-up and communication should have been clearer and more proactive throughout the process. You shouldn’t have had to chase for answers or involve a third party to get proper support.

We’re glad to hear that your refund was completed, but we also understand that this doesn’t make up for the overall experience.

Your feedback is taken seriously, and we are currently working on improving both our support responsiveness and how we handle delayed or lost deliveries to avoid situations like this in the future.

If you’re open to it, we’d still appreciate the opportunity to look into your case further — please feel free to reach out to us directly with your order details.

Kind regards,
INF Support Team / Alice

Varning för oseriöst företag

Företaget skickar mail 31/3 dÀr de skriver att min bestÀllning kommer inom 1-3 arbetsdagar. Den 14 april har det fortfarande inte kommit så jag mailar dem.

FÃ¥r nonchalanta svar om att ”processen tar tid” ”du fÃ¥r vÀl ha tÃ¥lamod” och skickar en spÃ¥rningslÀnk som inte fungerar, samtidigt som de skriver att bestÀllningen Àr skickad med icke spÃ¥rbar frakt.

Nej tyvÀrr måste jag varna för detta oseriösa företag. Någon vara lÀr jag inte få och har redan betalat.

2026幎4月14日

INF Company AB からの回答

tack för din feedback. Vi Àr verkligen ledsna över att höra om din upplevelse – det Àr absolut inte den servicenivÃ¥ vi vill erbjuda.

Vi förstår din frustration, sÀrskilt med tanke på förseningen, den bristande spårningen och hur kommunikationen har upplevts. Det ber vi uppriktigt om ursÀkt för.

Det verkar som att något har gått fel i leveransprocessen, vilket Àven lett till otydlig information från vår sida. Det Àr sjÀlvklart inte acceptabelt.

Vi vill gÀrna lösa detta så snabbt som möjligt. VÀnligen kontakta oss direkt via support@inf.se så att vi kan erbjuda dig antingen en ny leverans eller en fullstÀndig återbetalning utan dröjsmål.

Tack för ditt tålamod och vi hoppas få möjligheten att återvinna ditt förtroende.

VÀnliga hÀlsningar

Nicht empfehlenswert

Habe ein Joby Stativ fÃŒr 79,59€ bestellt, die BestellbestÀtigung kam auch direkt. Am Tag darauf wurde mir der Kaufbetrag ohne Angabe eines Grundes zurÃŒckÃŒberwiesen. Der Artikel scheint nach wie vor auf Lager zu sein, wird jetzt aber plötzlich fÃŒr 143,19€ angeboten.

2026幎4月14日

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank fÃŒr Ihr ehrliches Feedback. Es tut uns sehr leid, dass Ihre Bestellung storniert wurde und Sie dadurch eine negative Erfahrung gemacht haben – das können wir absolut nachvollziehen.

Leider kam es in unserem System kurzfristig zu einem technischen Fehler, wodurch der Artikel mit einem falschen Preis angezeigt wurde. Aus diesem Grund wurde die Bestellung automatisch storniert und erstattet. Das hÀtte natÌrlich nicht passieren dÌrfen.

Wir verstehen, wie enttÀuschend es ist, wenn ein Artikel zunÀchst verfÃŒgbar erscheint und anschließend nicht wie erwartet geliefert wird. DafÃŒr möchten wir uns aufrichtig entschuldigen.

Gerne möchten wir Ihnen entgegenkommen: Wenn Sie weiterhin Interesse an dem Artikel haben, kontaktieren Sie uns bitte direkt – wir werden unser Bestes tun, Ihnen eine zufriedenstellende Lösung anzubieten.

Vielen Dank fÌr Ihr VerstÀndnis und wir hoffen, Sie kÌnftig wieder von unserem Service Ìberzeugen zu dÌrfen.
Mit freundlichen GrÌßen

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte fått varor hittills

Jag har inte fått varor hittills. Jag köpte 20/03 och skulle få leverans efter 3 dagar.

2026幎4月10日

INF Company AB からの回答

Tack för att du hör av dig, och vi Àr verkligen ledsna att höra att du Ànnu inte har fÃ¥tt din bestÀllning – sÀrskilt nÀr leveransen var berÀknad till 3 dagar. Det förstÃ¥r vi Àr frustrerande.

Vi har försökt hitta din order utifrån uppgifterna i omdömet, men tyvÀrr kan vi inte hitta någon matchning i vårt system. Det kan hÀnda att ordernumret blivit fel angivet.

VÀnligen kontakta oss på support@inf.se
och dubbelkolla vilket ordernummer du har angett, samt skicka gÀrna med rÀtt uppgifter, så hjÀlper vi dig att spåra din leverans och lösa detta så snabbt som möjligt.

Tack för ditt tÃ¥lamod – vi ser fram emot att hjÀlpa dig vidare!

Gjorde en bestÀllning 20 mars och

Gjorde en bestÀllning 20 mars och enligt INF Àr det skickat den 23mars med Early Bird , har försökt få kontakt med INF o EB men får inga svar o idag Àr det 8 april, usel kundtjÀnst.

2026幎4月8日

INF Company AB からの回答

Tack för din feedback och vi Àr verkligen ledsna att du upplever situationen så hÀr.

Enligt den senaste spÃ¥rningsinformationen Àr din bestÀllning fortfarande under transport med Early Bird och den berÀknas levereras inom cirka 2 arbetsdagar. Vi förstÃ¥r att vÀntan kÀnns lÃ¥ng och att det Àr frustrerande nÀr du inte fÃ¥tt svar i tid – det ber vi verkligen om ursÀkt för.

Ibland kan det uppstå förseningar hos transportören som tyvÀrr ligger utanför vår kontroll, men vi följer sjÀlvklart upp detta för att sÀkerstÀlla att din leverans kommer fram så snart som möjligt.

Om du fortfarande inte har mottagit paketet efter de nÀrmaste dagarna, tveka inte att kontakta oss igen så hjÀlper vi dig vidare direkt.

Tack för ditt tålamod

SKRÄP TILL ÖVERPRIS

BestÀllde 8 möbelben för 758 kr hÀr eftersom de försöker framstÃ¥ som seriösa. Exakt samma finns pÃ¥ Temu för 300 kr. Kvaliteten? Repigt, ojÀmnt och billigt skrÀp. 15 dagars leverans och 25 % “kompensation”. SkÀmt. UNDVIK

2026幎3月31日

INF Company AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse, Àven om det såklart Àr vÀldigt tråkigt att lÀsa

Vi Àr ledsna att produkten inte levde upp till dina förvÀntningar. Kvalitet Àr nÃ¥got vi tar pÃ¥ största allvar, och det du beskriver – repor och ojÀmn finish – Àr absolut inte den standard vi vill leverera. Vi vill gÀrna undersöka detta vidare och hitta en lösning för dig, oavsett om det handlar om ersÀttning eller Ã¥terbetalning.
VÀnligen kontakta oss direkt med ditt ordernummer via support@inf.se
, så ser vi till att hjÀlpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi hoppas få en chans att rÀtta till detta.

Direkt vilseledande varudeklaration

Direkt vilseledande varudeklaration. Produkten inkluderar endast remknappar med tillbehör, dÀremot INGA gitarremmar.

"INF Halkfria gitarremmar och remknappar set
Referens: MI-YCKYYTS11-11D"

Dessutom. NÀr leveransen blev försenad fick jag ingen information om detta utan blev tvungen att sjÀlv kontakta er att få veta att produkten var restnoterad.

2026幎3月23日

INF Company AB からの回答

Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att det blivit sÃ¥ hÀr

Vi Àr ledsna att produktbeskrivningen uppfattades som vilseledande. Den aktuella produkten avser ett set med remknappar och tillbehör, och ska tyvÀrr inte inkludera sjÀlva gitarremmen. Vi håller med om att detta måste framgå tydligare, och vi kommer att se över formuleringen direkt för att undvika missförstånd framöver.

Tack för att du uppmÀrksammade detta.

5぀星のうち3の評䟡

Lang ventetid

Afsendelsen af ordren er op til 7 hverdage og blev fÞrst oprettet efter 9 hverdage, efter jeg selv tog kontakten til dem. De svarede faktisk hurtigt, så ros der. Ja oprettet, men forsendelsen er stadig ikke modtaget af fragtfirmaet og nu er der gået 11 hverdage. INF Company få nu styr på jeres forsendelser og at fragtfirmaerne får afhentet pakkeren hurtigere.

2026幎4月5日

They are SCAMMERS

Bestillingsnummer: b9bdfddb
Bestillingsdato: sÞndag 15 mars 2026
INF Company AB CS
25 mars 2026 04:52 CET
Hei ​
Noen ganger kan leveranser bli forsinket i posthåndtering. Hvis bestillingen fortsatt ikke har ankommet innen2026-03-31 , vennligst kontakt oss igjen, og basert på dine Þnsker vil vi enten sende bestillingen på nytt eller refundere pengene dine.
Vennlig hilsen
INF Company AB
They write that to me a several times while i was waiting for a product that waa never send it
after they was closed my case without resolving the problem, either give back the money that i paid for the product
After again i open the case to the CDON and they again send me to the seller of AB company and they say the product was lost , when they never was send anything,after they say they will refund, but i don't believe in then I don't trust what they have been write i make this public to advise other to have be careful to order from them , they are not serious company and they act like SCAMMERS be careful ,And by the way i dint get any refund either

2026幎3月15日

Hi,
We are truly sorry to hear about your experience and understand how disappointing and frustrating this situation has been for you. According to our records, the order was refunded on 4.2. If the refund is still not visible, we kindly suggest checking with your bank or payment provider, as processing times can sometimes vary. If you still need any assistance, our customer service team will be happy to help further.

Best regards,
INF Kundservice / Alice