God service herfra, virkelig prof.
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service herfra, virkelig prof.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er yderst tilfreds med kÞbet af en halskÊde. FÞrst og fremmest fordi det er et super lÊkkert produkt. For det andet grundet en helt ekstraordinÊr service, man efterhÃ¥nden ikke oplever mange steder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har efterhÃ¥nden fÃ¥et mange kommentarer pÃ¥ mine smykker fra Infinity - de kan klart anbefales! Jeg har bÃ¥de armbÃ¥nd og halskÊde derfra, og de gÃ¥r godt til alle outfits! ArmbÃ¥ndenes smidighed bliver kun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
"Infinity Cph designs jewelry in Denmark, which are 100% handmade and the best possible quality. Infinity designs bracelets for men and women and also necklaces for men and women. The designs are all unique. The prices are affordable and Infinity Cph hopes to convince people that jewelry should not cost a fortune but should definitely not focus less on the quality of the products. We want to combine affordable prices with high quality products."
Zinnsgade 3, 1 Tv , 2100, KÞbenhavn à , ãã³ããŒã¯
Helt fantastisk service! Og virkelig flotte og holdbare smykker ððŒ

Infinitycph ããã®åç
Hurtigt svar på henvendelser, hurtig levering og flot produkt. Meget tilfreds

Infinitycph ããã®åç
Eminent og lynhurtig service fra sÞde, gode folk!

Infinitycph ããã®åç
Fantastisk service og samtale, super lÊkre smykker som allerede er blevet en del af min hverdag ð

Infinitycph ããã®åç
Hurtig ekspedition - super behagelig kundeservice - fantastiske smykker - flot indpakning :)

Infinitycph ããã®åç
Super skÞn kundeservice, hurtig til at svarer og deres smukke er i rigtig god kvalitet. Der var problemer med leveringen på de halskÊder jeg havde bestilt, så de afleverede dem personligt til mig, på mit job. Mangler du smykker, så kan Infinitychp klart anbefales!

Infinitycph ããã®åç
Jeg giver dette sted 10000 stjerne hvis det var muligt . Skulle bestille en gave til min sÞn og var lidt i tvivl omkring str . De var sÃ¥ gode til at hjÊlpe mig fra start til slut med at finde det perfekte sÊt til min sÞn ! ð©ð°. Vil virkelig anbefale dette sted hvis i skal have en top service og hurtig levering ððŒ. Vi vil med glÊde kÞbe herinde fra igen .

Infinitycph ããã®åç
Smukke og god kvalitet smykker ! KÊmpe anbefaling her fra ð¥

Infinitycph ããã®åç
Mega fedt sige og lÊkre produkter
Bestemt ikk sidste gang jeg har handlet hos jer

Infinitycph ããã®åç
Helt outstanding service og ikke mindst personligâŠ. Begge gange jeg bestilte armbÃ¥nd hos Nicolai, kom han personligt og leverede varen, sÃ¥ han var sikker pÃ¥ jeg nÃ¥ede at fÃ¥ mine armbÃ¥nd inden nytÃ¥rsaftenð mine allerbedste anbefalinger til dette firma det forstÃ¥r personlige og langvarige relationer.

Infinitycph ããã®åç
Super god service og flotte smykker. Kan klart anbefales!

Infinitycph ããã®åç
Fantastisk med herresmykker af god kvalitet, design og med en god service. Det er smykker, som holder sig pÊne i lang tid, og der er til enhver smag.
Kan stÊrkt anbefales

Infinitycph ããã®åç
Super lÊkker kvalitet og pÊnt design og derudover, så var leveringen ekstrem hurtig. Der gik to dage fra bestilling, til jeg havde det i hånden.

Infinitycph ããã®åç
Jeg havde lÊnge kigget efter et lÊkkert herresmykke som ikke kostede det hvide ud af Þjnene, dog synes jeg at det var umuligt at finde noget. Men sÃ¥ faldt jeg over Infinitycph og jeg mÃ¥ bare konstatere at kvaliteten er helt i top og prisen er nÊrmest for billig. Jeg vil helt klart anbefale det til alle i min omgangskreds og det er ikke sidste gang jeg kÞber et smykke fra Infinitycphðð»

Infinitycph ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med min bestilling hos Infinity cph! Jeg havde rigtig svÊrt ved, at finde herresmykker i god kvalitet, som var til rimelig priser. Derfor er jeg glad for, at jeg fandt Infinity. Smykkerne har et lÊkkert enkelt design med et twist af noget sÊrligt. Derudover er de holdbare og mister ikke farven. Stor anbefaling herfra!

Infinitycph ããã®åç
Super god service og kvalitet på smykket! Kan stÊrkt anbefales.

Infinitycph ããã®åç
Konge service og super kvalitet!ð€©
Infinitycph havde den bedste service jeg lÊnge har prÞvet, og da jeg fik mine vare kunne jeg ikke vÊre mere tilfreds! Super fede og lÊkker kvalitet!
Jeg kan 110% anbefale Infinitycph!!ð€©ð€©

Infinitycph ããã®åç
Jeg bestilte en armbånd 2 dage fÞr min mands fÞdselsdag. Den kom som forventet og armbåndet havde den kvalitet som også sås på billedet. Min mand blev glad ! Tak for det.
Nermin