レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Normaal gesproken ga ik bij dure aankopen graag naar een winkel om de producten te bekijken. Ik aarzelde om online te bestellen, dus bestelde ik eerst samples. Daarna heb ik met een expert gebeld en u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Overall pleasantly surprised. Not just the product, but the communication too. No “we are the best” vibe, more normal and human.

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben zeer tevreden over de productkwaliteit. Ik had verwacht dat de installatie lastiger zou zijn, maar het ging heel soepel. De elektrische rolgordijnen tillen het huis echt naar een hoger niveau.

5぀星のうち5の評䟡

Gratis proefmonsters werden dezelfde dag nog verzonden. Het was prettig dat ze niet opdringerig waren tijdens het gesprek. Ze hielpen me een optie te kiezen die binnen mijn budget paste.

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Inga – Smart Home & Bedroom Solutions Belgium-based e-commerce brand specializing in smart home products and premium bedroom solutions.

4.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Levering was traag en zonder duidelijke

Levering was traag en zonder duidelijke communicatie. Daarnaast viel de kwaliteit erg tegen. Jammer.

2026幎2月2日
Inga ロゎ

Inga からの回答

Beste Lennart,

Hartelijk dank voor uw recensie. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via info@inga-store.com met uw bestelnummer, zodat we de vertraging verder kunnen onderzoeken?

Wij verkopen weklichten en rolgordijnen. Kunt u aangeven om welk product het precies gaat? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Het Inga-team

Fast Shipping & Works Perfectly

Love my Inga device! Ordered it and it arrived sooner than expected. Setup was easy and everything works exactly as advertised. The build quality feels great, and customer support answered my question quickly. I’ll buy from this store again.

2026幎2月24日
5぀星のうち5の評䟡

De gordijnen werden keurig op tijd

De gordijnen werden keurig op tijd geleverd, netjes verpakt en zonder beschadiging. De klantenservice reageerde snel op mijn vragen over kleuren en maatvoering. Na installatie zag het er direct professioneel uit. De kwaliteit van de stof en het mechanisme is indrukwekkend. Zeer tevreden met deze aankoop.

2026幎1月22日
5぀星のうち5の評䟡

Het installeren van de romeinse

Het installeren van de romeinse gordijnen ging soepel dankzij de duidelijke handleiding binnen 30 minuten hingen ze strak en netjes De mechaniek werkt stabiel en voelt stevig aan . De gordijen dempen zonlicht ideaal en geven een luxe uitstraling Geen spijt van deze aanschaf !

2026幎1月21日

Inga ist der beste Nachttisch

Inga ist der beste Nachttisch, den ich je gesehen habe. Hier finden Sie alles, was Sie fÌr einen angenehmen Schlaf und ein angenehmes Erwachen benötigen. Mein Kind ist auch von diesem Nachttisch besessen. Die Lieferung erfolgte etwas verspÀtet

2023幎10月7日
5぀星のうち1の評䟡

A Fuir

A Fuir
Délai de 4 semaines on est loin des 3 Jours Ouvrés comme vanté sur leur site
Je viens de tester les éponges rien de folichon a voir avec le temps
Une chose est sure je ne commanderai plus aucun produits
Service Commercial qui vous propose un bon d'achat en dédommagement à valoir sur une prochaine commande Une Honte !!!

2023幎10月16日
Inga ロゎ

Inga からの回答

Nous sommes désolés d'apprendre votre expérience avec ce qui semble être une autre entreprise. Nous sommes une entreprise belge qui vend des alarmes domotiques et de réveil. Nous ne vendons pas d'éponges. merci d'avoir pris cela en considération.
Cordialement,
L'équipe Inga

5぀星のうち5の評䟡

Er hat mich schnell kontaktiert

Er hat mich schnell kontaktiert. Ich habe das Produkt schnell verschickt und es wurde mir einen Tag spÀter geliefert. Es hat mich sehr gefreut, dass man wÀhlen konnte. Und der Ladevorgang selbst funktioniert einwandfrei. Meine Schwester ist zufrieden.

2023幎7月31日
5぀星のうち5の評䟡

Zum ersten Mal arbeitete er mit dem

Zum ersten Mal arbeitete er mit dem Inga-Store zusammen. Die Berater waren höflich und immer in Kontakt. Sie verschickten die Ware noch am selben Tag wie die Zahlung. Ich hatte es einen Tag spÀter. Das Produkt entspricht der Beschreibung. Alles ging schnell. Ich kann die Zusammenarbeit mit dem Laden empfehlen.

2023幎8月9日

Zum ersten Mal bestellt

Zum ersten Mal bestellt. Ich war beeindruckt von der Effizienz der Auftragsabwicklung und der Liefergeschwindigkeit. Hochwertig, schnell, bequem! Verpackung auf höchstem Niveau. Hervorragende QualitÀt des Kundenservice. Vielen Dank fÌr Ihr Interesse an Ihrem Kauferlebnis.

2023幎8月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス