レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Inges køreskole. Bestod både teori- og køreprøve i første omgang på grund af de dygtige undervisere. Jeg kan klart anbefale denne køreskole og Per som kørelære... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har lige taget kørekort i en relativ høj alder - 57 år. Jeg bestod både teorien og den praktiske prøve i første hug :-) . Det kunne jeg kun fordi Jeg har fået rigtig grundig teoriundervis... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har altid været lettere præget af angst ift. at skulle tage kørekort. Jeg har derfor fået det lidt senere end normalt som 31 årig. Per fik hurtigt styr på min angst og både teori og køreprøven ble... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inges køreskole gav mig et rigtigt godt forløb. Havde Junaid som kørelærer. Udover det altid var hyggeligt at have ham som kørelære. Gav han mig nogle gode faste rutiner om at være en god bilist, s... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Helt perfekt

Inges køreskole er på mange måder en SUPER god køreskole. Der er vildt søde undervisere, og de er lette og søde at snakke med. Teoriundervisningen er sjov, da underviseres formår at lave spas under undervisningen, så det hele ikke er så tørt og kedelig. Jeg bestod først min køreprøve anden gang, men det havde dog ikke noget med min kørelærer at gøre! Kan anbefale Morten Lange kraftigt, da han er en super sød og forstående underviser til køretimer, og han tager 100% hensyn til hvis man har skole ved siden af undervisningen.

2015年3月18日

Rigtig god køreskole!

Min oplevelse af at tage kørekort på Inges køreskole har kun været positiv. Teoriundervisningen - som jeg havde frygtet ville blive lidt kedelig - var super spændende! Jeg havde en rigtig god kørelærer, som også var meget fleksibel mht. at placere kørertimer, der også passede ind i mit travle skema. Jeg kan varmt anbefale køreskolen til alle andre!

2015年3月14日

Nok den bedste køreskole

Uden tvivl det bedste valg jeg har taget i lang tid, det var at starte på Inges køreskole, de forberedte mig på alt og endte med at bestå teori- og køreprøve i første forsøg. De forbereder en på de bedste måder og du vil ikke fortryde st starte her.

2015年2月18日

KANON STED

Super godt sted med søde menesker. Jeg ville personlige anbefale Morten lange. Som har været min kørelære til både bil og mc En super flink rar og meget tålmodig mand. En fantasktik kørelære.!! Og et godt sted 😃

2014年11月20日

Søde og professionelle

Alt fungerede optimalt fra start til slut, både den teoretiske og den praktiske undervisning. Meget professionelle og søde kørelærere. Kan slet ikke finde noget at klage over og vil klart anbefale køreskolen til andre.

2014年11月18日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god og professionel køreskole!

Jeg har haft en rigitg god oplevelse med køreskolen! Bestod min teori og køreprøve første gang til både bil og motorcykel! Alt er godt struktureret og kørelærerne er flinke og til at snakke med!
De følger 100 procent loven og der er ingen slinger i valsen.
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, jeg har været meget tilfreds med at tage mit kørekort her.

2014年11月14日

Trustpilot エクスペリエンス