レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig imÞdekommende. Har lÊnge overvejet min fÞrste tatovering, og sprang ud i det ligesÃ¥ snart jeg sÃ¥ deres reklamer, har vÊret i stolen i 8 timer indtil videre og er super glad, for det der er b... もっず芋る

Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse. Men syntes alligevel at chefen hos butikken skal have ros, for det er fortjent! Jeg havde en rigtig dÃ¥rlig oplevelse, med en af kunstnerne - som jeg ha... もっず芋る

Helt unikt sted der leverer varen af hÞjeste kvalitet! God dialog fra start til slutningen af processen, og sÃ¥ sÞrger de for, at man fÞler sig velkommen! Dygtige og kompentente tatovÞrer som sÞrger... もっず芋る

• Silkeborgvej 765H, 8220, Aarhus, デンマヌク

• inkandmore.dk

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

151件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

KÊmpe anbefaling.

Virkelig imÞdekommende. Har lÊnge overvejet min fÞrste tatovering, og sprang ud i det ligeså snart jeg så deres reklamer, har vÊret i stolen i 8 timer indtil videre og er super glad, for det der er blevet nået indtil videre, skal have lavet hele min underarm, med rigtig mange detaljer. Virkelig professionelt arbejde. De havde fået 6/5 stjerner hvis man kunne, både for de rare mennesker der er derude, for deres skills, og priserne. KÊmpe anbefaling herfra. Hvis du i tvivl om du skal have din fÞrste tatovering eller hvor du skal få den lavet, så få guidening og lad det ske hos HappenInk.
- Alexander A.

2026幎3月22日
自発的なレビュヌ

Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, med en af kunstnerne - som jeg havde meget frem og tilbage med...

Men reaktionen fra "Dag" (som ejer butikken) var uden tÞven, og satte sig helt ind i den oplevelse jeg havde haft, og fik pengene tilbage inden for 5 minutter.

Han holder hvad han lover, mega fed fyr!

Konklusionen: muligt at have en dårlig oplevelse med en ansat, men at ejeren bruger tiden og undskylder på vegne af virksomheden må man respektere!

2026幎1月24日
自発的なレビュヌ

At komme ind som fÞrste gangs

At komme ind som fÞrste gangs tatoveringskunde der har en idé om noget, men ikke helt alligevel, så formåede du at lave den vildeste skitse som havde alt det jeg gerne vil have med på min tatovering. Filipe, Du så det jeg ikke kunne sÊtte ord på og fik det ud på et billede. Jeg er ovenud lykkelig for det jeg har fået med hjem og har allerede ideen til at fortsÊtte stilen fra min fÞrste tatovering.
Fantastisk godt arbejde og et venligt menneske - kan kun anbefale andre at gÃ¥ til jer, bÃ¥de nye og de mere erfarene ☺👌 Det var en rigtig god oplevelse.

2026幎2月1日

Heldagssession - fup.

Bestile en heldagssession (8 timer) og da jeg ankommer, er der sket en fejl med min bookning ifbm ham jeg skulle tattoveres af. De får ringet efter en anden, og 1 time senere kommer der en der skal tatovere mig. Dog snakker tattovÞren hverken dansk eller engelsk. Efter yderligere 1 times ventetid kommer jeg endelig under nålen. Sammenlagt bliver jeg tattoveret i ca 3 timer og 45 min, fÞr der bliver takket af for i dag. Jeg som kunde mister altså minimum 2 timer af min betalte tid, på fejl, som er sket fra bixens side af. Derudover skulle der har vÊret gratis aftercare med, men det var heller ikke noget der kunne udleveres.
Efter en besked til dem på messenger, hvori jeg hÞrer om det er muligt at få nogle penge tilbage, da det ikke er kunden der skal betale for deres fejl, er de bare gået ghost.
Alt i alt en rigtig skod oplevelse.

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

Jeg havde booket en tid ved INKANDMORE

Jeg havde booket en tid ved INKANDMORE i Aarhus. Jeg fik lovet en dagssession men det til 2 hvor jeg skulle vente lÊnge om en ny tid. Så fik jeg lovet 4 timer så var den fÊrdig. Men det tog yderlige 5 timer så 9 timer i alt. Så blev jeg sendt hjem pg fik af vide jeg skulle booke en helt ny session og vente yderlige nÊsten halvanden måned med en ny pris.
Jeg betalte artisten extra privat til hende ved siden af min normale dagsessions pris. Og 4 timer skulle jeg også betale for pg fik afvide tog det mere end 4 timer at lave den fÊrdig lavede hun den gratis da jeg allerede har brugt 5000kr på. Så blev jeg bare sendt ud af dÞren og får af vide jeg bare skal booke en hel session igen til 2500 og vente yderlige halvanden måned.

* DÃ¥rlig servise derinde!
* Der bliver snakket sexuelt mellem kunder og manageren
* De lover gule og grÞnne skove derinde uden noget bliver overholdt
* de tager lange pauser 2 gange i timen
* De er ude på at tÞmme din pung
* Når du kommer derind venter du 2-3 timer fÞr du går igang under nålen, du mister din tid og du betaler faktisk for tid du bare sidder og venter til de er klar.
* ingen forberedelse!

Hver gang jeg er derinde får jeg dårlig service. betaler mange penge for ingenting og sidder bare og venter i flere timer fÞr jeg går igang, og jeg har betalt så mange penge derinde uden at komme ud med et fÊrdigt resultat!

2026幎1月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。