De tattoos zijn heel makkelijk aan te brengen en blijven echt lang zitten en zijn niet vervelend, ik heb zelf een paar sleeves gehaald en wat kleintjes. De sleeves vergaan natuurlijk wat sneller voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering. Klant contact is goed, ook als blijkt dat mijn vraag in spambox zat alsnog na enkele weken reactie met excuus en duidelijke uitleg op mijn vraag. Tattoos blijven iets meer dan een w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving t... ãã£ãšèŠã
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... ãã£ãšèŠã
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Alles was zeer duidelijk hoe je het moest opplakken en de tattoo bleef er mooi opzitten ook na de 2 weken nog heel ff. Zeker een aanrader als je wilt uitproberen!
Tattoos waren mooi en kreeg waar ik om had gevraagd
De inks zijn super mooi, ze waren ook meteen de volgende dag bezorgd dus echt mega snel. Het was heel zonde dat er een ink niet goed ontwikkeld was op mijn huid dus dat was niet in orde, meteen een mail gestuurd met een foto en de service was dat ik een nieuwe ink mocht uitzoeken en er ook nog eentje extra kreeg! Geweldig toch. Echt een vriendelijke goede service. Vriendelijk mailcontact gehad. Veel complimenten op de inks ontvangen, sommige mensen onderscheiden ze niet van echte tatoeages.
Makkelijk bestelproces, niet duur, netjes verzonden, keurig verpakt!
Fijne klantenservice.
Zeer goed personeels en fijne communicatie .
Snelle levering, goede kwaliteit en precies net als de foto

inkdays ããã®åç
Snelle persoonlijke reactie via de mail, over mogelijkheden en wensen
Snelle service

inkdays ããã®åç
Goeie tattoo, makkelijk te plaatsen op de plek waar jij het wilt hebben. Tip: scheer wel je haartjes weg op de plek waar u hem wilt plaatsen voor het beste resultaat

inkdays ããã®åç
Makkelijk op te doen en doet de job goed alleen onder de douche nie te hard der over wrijven of je bedchadigt het

inkdays ããã®åç
Gewoon super realistische tatoos en makkelijk aan te brengen. Blijven zeker een week of 2 goed zitten.

inkdays ããã®åç
Heel snel geleverd en ze blijven heel lang zitten dus prima kwaliteit en topservice!

inkdays ããã®åç
Prachtige tattoo's, top service!
Tattoo inmiddels 14 dagen erop, en begint er nu wat af te gaan.
Service ook snel en erg vriendelijk.

inkdays ããã®åç
Het contact wat ik heb gehad is goed gelopen, de vraag is netjes en goed beantwoord.
De tatoeages zijn van goede kwaliteit, heb deze geprobeerd om er zeker van te zijn dat een tatoeage mij zou staan, vóór de definitieve tatoo.
De semi-permanente tatoo die ik op mn bovenarm had geprobeerd bleef tot 10 dagen mooi, op het been bleef deze zelfs 14 dagen zitten.

inkdays ããã®åç
Ging wat mis met de verzending van de tattoos.(door postnl) Goed en snel opgepakt door de klantenservice en kreeg gewoon een nieuwe toegezonden die gelukkig wel aankwam. tattoos zelf nog niet getest. Maar ze zien er uit zoals verwacht.

inkdays ããã®åç
De eerste batch custom tattooâs waren helaas te licht en waren dus niet zichtbaar op de huid. Na contact kleine aanpassing aan de afbeelding gedaan en kosteloos een nieuwe batch gehad, die prima werkt!
Heel fijn contact!

inkdays ããã®åç
Super snelle verzending en ontvangst van bestelling. Mooie kwaliteit tijdelijke tattoos. Al meerdere malen besteld en nog nooit teleurgesteld! Vind het heerlijk om tijdelijke tattoos te dragen, net als een tijdelijk juweel, en afwisselend passend bij mijn persoonlijke mood.

inkdays ããã®åç
De tattoo's blijven goed plakken en blijven langer dan beschreven staat op de site goed zichtbaar

inkdays ããã®åç
Inkdays is de enige website waar de tattoos meer dan een 1 week blijft zitten. Zijn realistisch. Ik kreeg veel complimenten. Wil je niks permanent op je lichaam en verschillende tattoos uitproberen? Dit is the place to be. Love it!

inkdays ããã®åç
Het is een mooie tijdelijke tattoo, blijft lang zitten. Echt een aanrader.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã