Snelle en nette levering. De volgende dag al geleverd, wat mij bij geen enkele concurrent ooit is gelukt, wat die ook beloven. Top!
レビュアーのコメントを見てみましょう
***UPDATE: blijkbaar is deze site per januari 2021 in handen van een nieuwe Nederlandse eigenaar, waarmee we nog geen ervaring hebben...**** Een Nederlandse site van het Belgische bedrijf inktento... もっと見る
Dit was onze zoveelste bestelling en werd lekker snel afgeleverd. Prima service. Was in het verleden wel eens anders maar met nieuwe eigenaar gaat alles super gemakkelijk en snel.
Kon een net gedane bestelling moeiteloos annuleren. Snel van begrip, snelle actie en heldere communicatie. Verademing om met een 'echt mens' te chatten.:-)
企業情報
当該企業による記述
Inktentonervoordeel.nl is onderdeel van JMDJ Beheer BV. Doordat we rechtstreeks van de fabriek worden beleverd hebben we zowat alle printcartridges en Toners die op onze site staan in voorraad of uiterlijk leverbaar in 48 uur direct vanuit onze centrale magazijnen. Onze site is een verlengstuk van een productiefabriek van Inkt en tonerproducten die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in deze producten. Er zijn diverse voordeelpakketten samengesteld tegen zeer lage prijzen. Kijk eerst bij de pagina Aanbiedingen of uw voordeelpakket er al bijstaat. Alle producten worden nieuw geproduceerd in Europa en voorzien van de originele printchip en 2 jaar garantie. Het zijn dus geen gerecycleerde patronen en toners! U kunt bij ons terecht voor de meeste grote maar ook minder bekende merken. Met Inktentonervoordeel.nl bespaart u op uw inktpatronen en tonercartridges en geniet u van de onweerstaanbare prijzen! Besparingen van wel 40 tot 60%!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Zit al 2 weken op mij bestelling te…
Zit al 2 weken op mij bestelling te wachten!! 6 keer een mail gestuurd, maar krijg geen antwoord!! Wel al betaald maar nog niks geleverd
Nieuwe eigenaar
Een Nederlandse site van het Belgische bedrijf inktentonershop.be
In het begin gebeld door een vriendelijke man die uitleg gaf dat het wat langer kon duren voordat de bestelling kwam. Ze hadden eigen productie. Nu, een jaar later, niets meer van gehoord....nemen geen telefoon op, beantwoorden geen mail en geen reactie op hun webformulier.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。