企業情報

4. ビタミン・サプリメント専門店
  5. ダイエット支援サービス
  6. 女性パーソナル トレーナー

当該企業による記述

Voeding&Dieet is er voor jou om een betere gezondheid, afslanken, spieropbouw, sportvoedingsadvies en voedingsadvies. Gelegen in Herent met de mogelijkheid om online consultaties.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

30 dagen koolhydraden arm dieet

Hen onlangs nog het dieet gevolgd van 30 dagen koolhydraden arm. Is mij heel goed bevallen. Dagelijks menu's van ontbijt lunch en diner. Gemakkelijk te bereiken en gene honger nadien. En het beste nieuws was dat ik 6 kilo vermagerd ben deze is aan te raden.

2023年9月15日
5つ星のうち4の評価

Mijn ervaring

Mijn ervaring is super goed, ik ben hard afgevallen dankzij de de hulp van voeding&dieet echt een aanrander !

2020年12月28日

Voeding&Dieet からの回答

We hebben samen wat wijzigingen aangebracht aan het dieet, maar hier en daar tips, maar vooral met een grote inzet van jezelf Sieben! We hebben onze eerste afspraak juist voor de 2de lockdown en 6 weken later was je reeds 6 kg afgevallen en dan zijn we nog niet begonnen met de coaching in de gym.... dat belooft !

Begeleiding tieners

Enkele maanden geleden zijn mijn zoon (17) en dochter (15) beginnen trainen en hebben voedingsbegeleiding gekregen van Patrick. Ze eten ondertussen heel wat gezonder en de resultaten van de trainingen beginnen zeker zichtbaar te worden. Zeer tevreden over de aanpak en de professionele begeleiding en het omgaan met de "kids" met respect en voldoende aanmoediging.

2020年10月14日

Voeding&Dieet からの回答

Dank je wel Régine voor je feedback. Het is leuk om ze te zien vooruit gaan, en, ook zeer belangrijk is dat ze de raad goed opvolgen. Ze komen zeker op hun streefdoel, stapje per stapje 👍

5つ星のうち5の評価

zeer tevreden van personal coaching en voedingsadvies

Er wordt een persoonlijk plan opgesteld op maat van je doelen. Zeer korte opvolging zodat je resultaat haalt en je wordt bijgestuurd waar nodig.
Met de apps die ter beschikking zijn is alles makkelijk op te volgen en wordt het eenvoudig om je aan je plan te houden.
De recepten op de site zijn makkelijk en snel klaar te maken en heel lekker.
Zeker geen hongergevoel gehad gedurende het hele traject!

2020年10月14日
5つ星のうち5の評価

Gisteren nog eens een workout gehad na…

Gisteren nog eens een workout gehad na een lange tijd, was super! Weer nieuwe en leuke oefeningen. Uitgeput en met een goed gevoel terug naar huis💪

2020年8月12日

Voeding&Dieet からの回答

Dank je wel Axelle. Het is altijd leuk om een uitdagende training samen te stellen voor jou omdat je het anders wat makkelijk laat lijken, maar ik blijf je pushen om je doel te bereiken. 💪

dieet

Ik wou al een tijd een 10 kilo kwijt zien te raken maar op men eigen lukte dit echt niet .
Ik heb dan contact opgenomen met Patrick en aan de hand van mijn gegevens heeft hij dan een schema voor me opgemaakt .
In het begin heb ik dit schema gevolgd zoals beschrijven en waren de resultaten eral meteen . Na de 2de ontmoeting ben ik het schema nog steeds blijven volgen met soms is een uitzondering dat ik dan eens frit at . Na onze laatste ontmoeting waren de resultaten echt geweldig . Toen ik bij hem begon was ik een 87 kilo en bij de laatste weging was ik nog 81.1 kilo en dit op een maand tijd ongeveer. Ik heb voor de rest niets aangepast aan men levensstijl aangepast . Voor ik bij Patrick langs ging sporte ik al regelmatig . Dus ik heb enkel zijn voedingsadvies opgevuld en hierdoor zijn de kilo's eraf gevlogen .

2020年8月7日

Voeding&Dieet からの回答

Dank je Maarten. Weet je nog dat ik echt benieuwd was na 2 weken dieet om je vooruitgang te zien omdat ik ervan overtuigd was hoe je je dieet had gevolgd dat dit echt wel een verschil ging maken, hetgeen achteraf wel gebleken is. Weet wel dat jij je levenswijze hebt omgegooit, jij hebt de inspanningen gedaan, ik heb je wat gecoached, maar ik ben ook super blij met het resultaat dat je behaald hebt. Blijven gaan en weet, af en toe eens "zondigen" kan en moet. 👌

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。