KÊre Inspec, Tak for udarbejdelsen af tilstandsrapport, energimÊrke og elrapport i forbindelse med salget af vores hus. Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fra fÞrste opringning ved privat kÞb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rÃ¥dgivning. Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik bÃ¥de el og tilstandsrapport lavet samlet. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervÞs for om jeg kunne svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥lene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mÞdt af Jesper som er helt nede pÃ¥ jorden og tager styringe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Yderst behagelig gennemgang af vores hus. Forklarede meget godt hvad han kiggede efter. Vi fÞlte os absolut i trygge hÊnder. Modtog det hele dagen efter. Kan kun varmt anbefale Inspec.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi tilbyder udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimÊrkninger - store som små, el-rapporter, trykprÞvning og rådgivning indenfor al bygningsarbejde. Vores kernevÊrdier er fleksibilitet med hurtig levering og lave omkostninger samt god service, hvor vi mÞder kunden i ÞjenhÞjde. Vi kan lide vores arbejde og det vi laver og hos os vil kunden altid vÊre i centrum. Vi tager altid telefonen med et smil og hjÊlper kunden videre med opgaven. Formålet med Inspec ApS er at levere den personlige rådgivning vedr. ejendomme, samt rådgive om tilstand, bÊredygtighed og energiforbrug i ejendomme.
FÊlledvej 28, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
KÊre Inspec,
Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem hele processen, fÞlt os i trygge hÊnder. Det har vÊret en stor hjÊlp og har gjort forlÞbet med hussalg lidt mere overskueligt. Ville helt klart bruge inspec igen.
De bedste anbefalinger herfra.

Inspec ããã®åç
Being a Dutchman buying a house in Denmark I can only recommend Inspec ApS. Jesper is a very skilled guy and helped us very well with the thorough inspection of our future dreamhouse on Fyn.

Inspec ããã®åç
Fik lavet energi mÊrke og blowerdoor test, meget omhyggelig virksomhed, gode priser og hurtig ekspedition. Vil helt klart anbefale til familie og venner

Virkelig god oplevelse.
Jeg ringer til inspec, og Jesper ringer tilbage samme dag og vi får lavet en aftale. Jeg har et nyt energimÊrke inden for en uge. Super hurtig service og prisen var god.
Efter rapporten spurgte jeg, hvad der skulle til for at stige et energimÊrke. Jesper kom med et hurtigt svar og jeg fik lavet forbedringerne og Jesper fik lavet et nyt energimÊrke, endnu en gang virkelig hurtigt.
Dette firma for en varm anbefaling herfra :-)

Inspec ããã®åç
Virkelig behagelig og imÞdekommende oplevelse. Der blev forklaret og svaret på spÞrgsmål, både om proces og de ting der blev fundet, på en imÞdekommende og professionel måde.

Inspec ããã®åç
Ud over et behageligt besÞg, var det også enormt informativt og vi fik desuden god rådgivning i, hvordan nogle af bemÊrkningerne kunne udbedres og et par tips til vores egen boligsÞgning.
Alletiders service! ð

Inspec ããã®åç
I have only had good experiences with INSPEC. I contacted the company about an appointment for Pressure/Blow testing and to prepare an Energy Label for our newly built house. I was a bit pressed for time and asked if they could make it within a few days. To my surprise, I got a quick response from a nice office lady who immediately helped me to prepare the necessary documents to carry out the work as soon as possible. Jesper (Building consultant and owner) showed up within a few days and started the pressure test. Everything has been very professionally done and to our satisfaction and the reports arrived within few days. If you are looking for a company for Energy Labelings or Pressure/Blow Testing, we can highly recommend the team from INSPEC, really amazing service!
Super kompetent firma med service i top - Tak Jesper!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Inspec. Jeg kontaktede firmaet om en tid til trykprÞvning samt udarbejdelse af energimÊrke af vores nybyggede hus. Jeg var lidt tidspresset og forhÞrte mig om de kunne nå det indenfor et par dage. Jeg fik hurtigt svar fra en sÞd kontordame som straks hjalp mig med at forberede de nÞdvendige dokumenter så de kunne udfÞre arbejdet hurtigst muligt. Jesper (Bygningkonsulent og ejer) mÞdte op indenfor få dage og gik igang med trykprÞvningen. Alt har vÊret super tilfredsstillende og meget professionelt udfÞrt og begge rapporter kom inden få dage. SÞger du firma som til energimÊrkning eller trykprÞvning kan jeg varmt anbefale teamet fra INSPEC, virkelig god service!

Inspec ããã®åç
Jeg har fra fÞrste opringning ved privat kÞb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rådgivning.
Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik både el og tilstandsrapport lavet samlet.
De foretog arbejdet 2 dage efter min bestilling og samme dag lå rapporterne klar på Mail, til mÊgler.
Venlig, rådgivende og imÞdekommende betjening hele vejen fra start til slut, ikke mindst 1700.-kr BILLIGERE end hvis ejendomsmÊgler skulle have bestilt dem.
Whats not to likeðð»ðð»

Inspec ããã®åç
Super kompetent, imÞdekommende og prÊcis medarbejder udfÞrte tilstandsrapport på vores hus. Han var god til at tage sig tid og guide os trygt igennem processen. PrisstÊrk. Kan klart anbefales.

Inspec ããã®åç
Super god vejledning igennem hele huseftersynet.

Inspec ããã®åç
Havde besÞg af Jesper og Kåre til hhv. tilstands og el rapport. Det var som sÊlger/kunde en god oplevelse, hvor jeg fÞlte mig godt og fair behandlet. Kan anbefale herfra.

Inspec ããã®åç
Vi havde besÞg af Jesper og Kåre der hurtigt og grundigt gennemgik vores hus fra top til bund.
Foruden at vÊre yderste behagelige, er der ingen tvivl om deres kompetencer og faglighed, hvorfor begge rapporter (tilstand- og elrapport) blev udfÊrdiget med gode beskrivelser der er til at forstå - og som ikke afskrÊkker.
Allerede 2 dage efter inspektionen havde vi rapporterne.
Det har vÊret en god og tryg oplevelse, som varmt kan anbefales.

Inspec ããã®åç
Super god service fra start til slut. Vi fÞler os helt tryg. Kompetent og professionelt firma. Kan varmt anbefales.

Inspec ããã®åç
Kan kun varmt anbefale Inspec.

Inspec ããã®åç
Behagelig gennemgang af huset og super fin vejledning og forklaring undervejs. Hurtig service og trovÊrdige aftaler. Kan helt klart anbefales herfra.

Inspec ããã®åç
Super fin service og behagelig kommunikation og vejledning. Kan varmt anbefales

Inspec ããã®åç
Havde for en uges tid siden besÞg af Jesper fra Inspec i forbindelse med at vi skulle ha lavet rapporter til hussalg. Jesper gennemgik grundigt vores ejendom, og var god til at forklare hvad han kiggede efter og de "fejl og mangler" han stÞdte på. --Martin som lavede vores El-rapport, og som var rekvireret af Inspec var lige gå god til at fortÊlle og forklare. Det er med tid at man fÞler sig tryg.
Allerede 2 dÞgn senere (På en lÞrdag) havde vi vores rapporter, og efter gennemlÊsning kontaktede jeg Jesper med spÞrgsmål omkring vores energimÊrkning, og vi havde en rigtig god dialog omkring disse spÞrgsmål/svar.
Vi vil helt sikkert bruge Inspec igen - Eller anbefale Jesper og hans team til andre der skal sÊtte bolig til salg.

Inspec ããã®åç
Professionel og meget grundig gennemgang i behagelig atmosfÊre

Inspec ããã®åç
Tror alle er lidt bekymret for om tilstandsrapporten bliver udfÞrt korrekt og ordentlig for både kÞber og sÊlger. Jesper er lige til, med begge ben plantet i den jyske muld. Tryghed med det samme. Når jeg skal ud og kÞbe hus igen, vil jeg ringe til Jesper og hÞre hans vurdering af huset tilstand. De spÞrgsmål jeg havde til rapporterne, har vi klaret her til aften kl. 19.30 :-) Det er holdning og arbejdsmoral.

Inspec ããã®åç
Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervÞs for om jeg kunne svare på spÞrgsmålene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mÞdt af Jesper som er helt nede på jorden og tager styringen og guider mig igennem hele processen og fortÊller mig hvad der er vigtigt og ikke vigtigt ift rapporten. Det var et effektivt mÞde og han var rigtig grundig og har virkelig sans for detaljerne.
Det var god kommunikation og jeg fÞlte mig tryg og afslappet gennem hele processen.
Kan klart anbefale Inspec!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã