Inspec レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre Inspec, Tak for udarbejdelsen af tilstandsrapport, energimÊrke og elrapport i forbindelse med salget af vores hus. Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fra fÞrste opringning ved privat kÞb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rÃ¥dgivning. Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik bÃ¥de el og tilstandsrapport lavet samlet. De... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervÞs for om jeg kunne svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥lene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mÞdt af Jesper som er helt nede pÃ¥ jorden og tager styringe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Yderst behagelig gennemgang af vores hus. Forklarede meget godt hvad han kiggede efter. Vi fÞlte os absolut i trygge hÊnder. Modtog det hele dagen efter. Kan kun varmt anbefale Inspec.

䌁業情報

1. 公認枬量士
  2. 建築コンサルタント
  3. 構造工孊技術者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimÊrkninger - store som små, el-rapporter, trykprÞvning og rådgivning indenfor al bygningsarbejde. Vores kernevÊrdier er fleksibilitet med hurtig levering og lave omkostninger samt god service, hvor vi mÞder kunden i ÞjenhÞjde. Vi kan lide vores arbejde og det vi laver og hos os vil kunden altid vÊre i centrum. Vi tager altid telefonen med et smil og hjÊlper kunden videre med opgaven. Formålet med Inspec ApS er at levere den personlige rådgivning vedr. ejendomme, samt rådgive om tilstand, bÊredygtighed og energiforbrug i ejendomme.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

De bedste anbefalinger

KÊre Inspec,

Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem hele processen, fÞlt os i trygge hÊnder. Det har vÊret en stor hjÊlp og har gjort forlÞbet med hussalg lidt mere overskueligt. Ville helt klart bruge inspec igen.

De bedste anbefalinger herfra.

2025幎5月7日

Inspec からの回答

Tusinde tak for din fine anbefaling. det betyder utrolig meget for os.

Top property inspection

Being a Dutchman buying a house in Denmark I can only recommend Inspec ApS. Jesper is a very skilled guy and helped us very well with the thorough inspection of our future dreamhouse on Fyn.

2025幎7月7日

Inspec からの回答

Thank you very much for your kind review. We truly appreciate it, and it means a lot to us.

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.
Jeg ringer til inspec, og Jesper ringer tilbage samme dag og vi får lavet en aftale. Jeg har et nyt energimÊrke inden for en uge. Super hurtig service og prisen var god.
Efter rapporten spurgte jeg, hvad der skulle til for at stige et energimÊrke. Jesper kom med et hurtigt svar og jeg fik lavet forbedringerne og Jesper fik lavet et nyt energimÊrke, endnu en gang virkelig hurtigt.
Dette firma for en varm anbefaling herfra :-)

2025幎1月24日

Hej Gorm,

Mange tak for de pÊne ord og din flotte anmeldelse.
Det glÊder os meget, at du har haft en god oplevelse.

Virkelig behagelig og imÞdekommende

Virkelig behagelig og imÞdekommende oplevelse. Der blev forklaret og svaret på spÞrgsmål, både om proces og de ting der blev fundet, på en imÞdekommende og professionel måde.

2024幎6月25日

Hej Troels,

Mange tak for din anmeldelse samt de pÊne ord. Det betyder meget for os.
Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse.

Alletiders service!

Ud over et behageligt besÞg, var det også enormt informativt og vi fik desuden god rådgivning i, hvordan nogle af bemÊrkningerne kunne udbedres og et par tips til vores egen boligsÞgning.
Alletiders service! 🙂

2024幎5月29日

Hej Dorte,
Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at hÞre, at du har haft sådan en god oplevelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet en god service.
Vh Inspec

Super competent company with top service in mind - Thank you Jesper!

I have only had good experiences with INSPEC. I contacted the company about an appointment for Pressure/Blow testing and to prepare an Energy Label for our newly built house. I was a bit pressed for time and asked if they could make it within a few days. To my surprise, I got a quick response from a nice office lady who immediately helped me to prepare the necessary documents to carry out the work as soon as possible. Jesper (Building consultant and owner) showed up within a few days and started the pressure test. Everything has been very professionally done and to our satisfaction and the reports arrived within few days. If you are looking for a company for Energy Labelings or Pressure/Blow Testing, we can highly recommend the team from INSPEC, really amazing service!

Super kompetent firma med service i top - Tak Jesper!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Inspec. Jeg kontaktede firmaet om en tid til trykprÞvning samt udarbejdelse af energimÊrke af vores nybyggede hus. Jeg var lidt tidspresset og forhÞrte mig om de kunne nå det indenfor et par dage. Jeg fik hurtigt svar fra en sÞd kontordame som straks hjalp mig med at forberede de nÞdvendige dokumenter så de kunne udfÞre arbejdet hurtigst muligt. Jesper (Bygningkonsulent og ejer) mÞdte op indenfor få dage og gik igang med trykprÞvningen. Alt har vÊret super tilfredsstillende og meget professionelt udfÞrt og begge rapporter kom inden få dage. SÞger du firma som til energimÊrkning eller trykprÞvning kan jeg varmt anbefale teamet fra INSPEC, virkelig god service!

2023幎11月23日

Inspec からの回答

Thank you very much for your kind words. It means a lot to us that you have had a good experience with Inspec.

Best regards
Inspec

Mange tak for dine pÊne ord. Det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse med Inspec.

Inspec

PERFEKT SERVICE og meget billigere udenom ejendomsmÊgler

Jeg har fra fÞrste opringning ved privat kÞb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rådgivning.
Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik både el og tilstandsrapport lavet samlet.
De foretog arbejdet 2 dage efter min bestilling og samme dag lå rapporterne klar på Mail, til mÊgler.
Venlig, rådgivende og imÞdekommende betjening hele vejen fra start til slut, ikke mindst 1700.-kr BILLIGERE end hvis ejendomsmÊgler skulle have bestilt dem.
Whats not to like👍🏻👏🏻

2024幎3月20日

Hej Inge,
Mange tak for din anmeldelse og dine flotte ord. Det betyder rigtig meget for os.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft sådan en god oplevelse.

Super kompetent

Super kompetent, imÞdekommende og prÊcis medarbejder udfÞrte tilstandsrapport på vores hus. Han var god til at tage sig tid og guide os trygt igennem processen. PrisstÊrk. Kan klart anbefales.

2024幎2月22日

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Venlig hilsen Inspec

Super god oplevelse

Super god vejledning igennem hele huseftersynet.

2023幎11月16日

Inspec からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Venligt hilsen Inspec

God og fair behandling

Havde besÞg af Jesper og Kåre til hhv. tilstands og el rapport. Det var som sÊlger/kunde en god oplevelse, hvor jeg fÞlte mig godt og fair behandlet. Kan anbefale herfra.

2023幎10月23日

Hej Bo,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du har haft sådan en god oplevelse.

Tryg og behagelig gennemgang

Vi havde besÞg af Jesper og Kåre der hurtigt og grundigt gennemgik vores hus fra top til bund.

Foruden at vÊre yderste behagelige, er der ingen tvivl om deres kompetencer og faglighed, hvorfor begge rapporter (tilstand- og elrapport) blev udfÊrdiget med gode beskrivelser der er til at forstå - og som ikke afskrÊkker.

Allerede 2 dage efter inspektionen havde vi rapporterne.

Det har vÊret en god og tryg oplevelse, som varmt kan anbefales.

2023幎9月14日

Inspec からの回答

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os, at I har haft en god oplevelse.
Vh Inspec

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut. Vi fÞler os helt tryg. Kompetent og professionelt firma. Kan varmt anbefales.

2023幎5月16日

Hej Susanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved os.

vh Inspec

Yderst behagelig gennemgang af vores hus

Kan kun varmt anbefale Inspec.

2023幎4月18日

Hej Frank,
Mange tak for dine pÊne ord, det betyder meget for os. Vi er glade for at hÞre, at du har haft sådan en god oplevelse.

Fantastisk samarbejde

Behagelig gennemgang af huset og super fin vejledning og forklaring undervejs. Hurtig service og trovÊrdige aftaler. Kan helt klart anbefales herfra.

2023幎3月15日

Hej Najat,

Tusinde tak for din anmeldelse og dine fine ord. Vi er glade for at du har haft en behagelig gennemgang af dit hus, og sÊtter stor pris på din anbefaling.

Top kvalitet

Super fin service og behagelig kommunikation og vejledning. Kan varmt anbefales

2023幎3月15日

Hej Raid,

Vi er glade for at du har oplevet en fin service og behagelig kommunikation og vejledning. Du skal have mange tak for din anmeldelse samt anbefaling.

Varmeste anbefaling til Inspec

Havde for en uges tid siden besÞg af Jesper fra Inspec i forbindelse med at vi skulle ha lavet rapporter til hussalg. Jesper gennemgik grundigt vores ejendom, og var god til at forklare hvad han kiggede efter og de "fejl og mangler" han stÞdte på. --Martin som lavede vores El-rapport, og som var rekvireret af Inspec var lige gå god til at fortÊlle og forklare. Det er med tid at man fÞler sig tryg.
Allerede 2 dÞgn senere (På en lÞrdag) havde vi vores rapporter, og efter gennemlÊsning kontaktede jeg Jesper med spÞrgsmål omkring vores energimÊrkning, og vi havde en rigtig god dialog omkring disse spÞrgsmål/svar.
Vi vil helt sikkert bruge Inspec igen - Eller anbefale Jesper og hans team til andre der skal sÊtte bolig til salg.

2023幎3月2日

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse med både Jesper og Martin. Du er altid velkommen her ved os igen.

Professionel og meget grundig

Professionel og meget grundig gennemgang i behagelig atmosfÊre

2023幎1月17日

Hej Karin,
Dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med en grundig og professionel tilgang fra Inspec. Vi takker for din fine anmeldelse.
Venlig hilsen Inspec

Tror alle er lidt bekymret for om

Tror alle er lidt bekymret for om tilstandsrapporten bliver udfÞrt korrekt og ordentlig for både kÞber og sÊlger. Jesper er lige til, med begge ben plantet i den jyske muld. Tryghed med det samme. Når jeg skal ud og kÞbe hus igen, vil jeg ringe til Jesper og hÞre hans vurdering af huset tilstand. De spÞrgsmål jeg havde til rapporterne, har vi klaret her til aften kl. 19.30 :-) Det er holdning og arbejdsmoral.

2023幎1月16日

Hej Stig,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du oplever forlÞbet trygt - og hurtigt afklaret. Vi ser frem til at hÞre fra dig igen ved nÊste huskÞb.
vh Inspec

Tryg og konstruktiv kommunikation og flair for detaljer

Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervÞs for om jeg kunne svare på spÞrgsmålene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mÞdt af Jesper som er helt nede på jorden og tager styringen og guider mig igennem hele processen og fortÊller mig hvad der er vigtigt og ikke vigtigt ift rapporten. Det var et effektivt mÞde og han var rigtig grundig og har virkelig sans for detaljerne.
Det var god kommunikation og jeg fÞlte mig tryg og afslappet gennem hele processen.
Kan klart anbefale Inspec!

2022幎12月21日

Hej Camilla,
Tusind tak for de fine ord. Det glÊder os, at du har fÞlt dig tryg og afslappet gennem hele processen og sÊtter stor pris på din anbefaling.