䌁業情報

4. メディア䌚瀟
  5. 映画スタゞオ
  6. 写真家

圓該䌁業による蚘述

Goodwill Film er et filmproduktionsselskab placeret i Odense og KÞbenhavn. Vi producerer reklamefilm, dokumentarfilm og spillefilm. Det er vores egne ansatte, som er med i vores spille- og dokumentarfilmprojekter. Det betyder, at de trÊkker al den kreativitet, målrettethed, sans for kvalitet og arbejdsiver med sig over i vores reklamefilmsafdeling. Vores erfaring med kommerciel filmproduktion spÊnder helt ned fra mindre reklamefilm til store koncept- og kampagneproduktioner. Vi er med til at udvikle, analysere, producere og evaluere. VÊlger du at få lavet film hos os, vil vores fokus altid vÊre på målet med filmen og/eller den kampagne den indgår i. Vi vil producere noget der skaber vÊrdi og rammer plet i forhold til jeres behov. Vores kunder tÊller alt fra små og mellemstore virksomheder, kommuner, ministerier, styrelser, stÞrre danske virksomheder og store globale brands. Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail, hvis du skal have sat gang i filmproduktion, oplysningskampagner, film til intern brug, salgskampagner eller andet, hvor isÊr film vil vÊre en central del af jeres kommunikation.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Instafilm til CodeGarden 2018 (tech-konference) i Odense

Vi har anvendt Instafilm til en 3-dages tech-konference (CodeGarden 2018) med mere end 30 talere på 4 scener. Instafilm har produceret og redigeret hver talk. De har vÊret fleksible og ydmyge omkring opgaven, og har med gejst og god kemi gjort det nemt for os som kunde. Det takker vi for, så hermed mine anbefalinger.
Mvh. Poul
Umbraco A/S

2018幎7月2日
5぀星のうち5の評䟡

Autentisk og spot-on videoer!

Vi valgte Instafilm til en opgave, hvor vi skulle have hjÊlp til at lave en kundecase og explainer-video i ÞjenhÞjde. Slutresultatet er fremragende og lige hvad vi Þnskede. Videoerne er simpelthen blevet fantastiske!
Processen fÞr og under har ligeledes vÊret rigtig god, og Instafilm har vist stor interesse og dedikation i projektet og vores virksomhed fra vi henvendte os og til slut. De arbejder hurtigt og eventuelle rettelser bliver implementeret med det samme - virkelig fedt.
Jeg kan varmt anbefale Instafilm til autentiske og personlige videoer!

2018幎6月25日

Instafilm laver kvalitetsmateriale

Instafilm laver kvalitetsmateriale, og er hurtige til at rykke ud, hvis der er brug for det!

Jeg har brugt Instafilm til at lave film for Rosticceria i et år, og administrere nu selv videodelen af vores sociale medier. Det har vÊre et glÊdeligt samarbejde, med dygtige, professionelle mennesker, der samtidig er utrolig behagelige at arbejde sammen med.

Jeg kan varmt anbefale andre at benytte Instafilm :)

Rosticceria

2018幎3月20日

En glad kunde - der med glÊde bruger Instafilm

Min arbejdsplads, VandCenter Syd, har snart i to år bestilt korte film til de sociale medier hos Instafilm.

Det fungerer bare upåklageligt. Jesper og hans hold er nemme at bestille, og de er super hurtige til at levere en film. Som kunde har man rig mulighed for at få lavet mange tilpasninger af sin film, indtil man er 100 % tilfreds. Der er Instafilm meget hjÊlpsomme og fleksible.

Jeg er en glad kunde, der lÞbende bruger Instafilm, som også er meget konkurrendedygtige på prisen.

2018幎3月8日

Professionelt output & dejlige

Professionelt output & dejlige mennesker!

I et samarbejde mellem Østfyns Museer - Afdeling Nyborg Slot og BorgmestergÃ¥rd har vi produceret en rÊkke film mÃ¥lrette sociale medier. Vi oplevede rigtig god projektstyring fra Instafilms side, og der har vÊret rigtig god dialog undervejs i projektet, sÃ¥ projektet slutmÃ¥l hele tiden var i fokus.
Instafilm har en professionel tilgang og en meget uformel omgangstone, hvilket gÞr dem meget lette at samarbejde med.
Jeg har nydt hvert et mÞde og det har vÊret en fornÞjelse at optage med dem.

2018幎2月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス