Instans â hvor idéer fÃ¥r substans
Fair priser og venlige mennesker.
Frederik du rocker for vildt! ðâïžâïžâïžâïžâïž
Instans tilbyder Hjemmesider & Online markedsfÞring - Helt uden binding. Instans Þnsker at gÞre op med de store bureauer, som binder dig i årevis og ikke giver dig resultater. Vi tror på at det er resultaterne der afgÞr lÊngden af et samarbejdet, Ikke kontrakten
ãã³ããŒã¯
Fair priser og venlige mennesker.
Frederik du rocker for vildt! ðâïžâïžâïžâïžâïž
Kan kun anbefale instans - personlig service, altid til at få fat i - og de har lÊst samtlige af mine forespÞrgsler, også selv om jeg til tider har vÊret besvÊrlig og Þnsket Êndringer. 5 stjerner herfra, uden tvivl!
Jeg har prÞvet 2 andre firmaer til at lave min ceo. Nu har de 3 gutter overtaget den, da jeg var mega trÊt af, at der ikke skete en skid. Men efter 2 måneder kÞrte min rengÞrings hjemmeside godt og så har de lavet lidt ceo på min kj kloakservice hjemmeside inkl google ads og det virkede som aldrig fÞr. De er mega gode til det de laver. De melder ind og fÞlger op tingene, de gÞr et godt stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale dem her fra.
Helt igennem kompetente medarbejdere! Jakob og Frederik var sindssygt dygtige til at lave min hjemmeside prÊcis som jeg Þnskede den og ydermere at guide mig igennem hvordan jeg selv kunne lave opslag på den!
De er altid nemme at komme i kontakt med og dejligt at man kan klare mÞderne online, når nu vi er fra hver vores landsdel.
Var så trÊt af forskellige firmaer der ringede og prÞvede at sÊlge hjemmesideopsÊtning med en farlig masse binding og ingen sikkerhed i hvad man fik.
Her ved jeg hvad jeg betalte for, og fik alt hvad jeg havde brug for!
Verdensklasse folk at have til at lave sit markedsfÞring for. De har styr på det, og ved hvad det laver.
De forsÞger hele tiden at forny sig, og lytte til ens Þnsker, samt er til at få fat på når man ringer, uanset hvornår på dÞgnet (nÊsten) 5 stjerner herfra.
Vi er meget imponeret over INSTANS arbejde og vi er det der hedder EN MEGET TILFREDS KUNDE. Vi har igennem 2025 arbejdet sammen med teamet fra Instans og har kun positivt at sige. De arbejder seriÞst og skaber gode resultater. De har en dejlig "no nonsens" tilgang til opgaverne og de leverer hvad de lover, til budget og til aftalt tid.
Vi har indtil nu vÊret meget tilfredse med alt fra Instans side og sÊtter stor pris på deres venlige og kunderettede dialog. Vi skifter nu gear i vores forretning, men har bestemt tÊnkt os at arbejde sammen med Instans mange år frem, hvis de fortsÊtter den gode arbejdsmoral og skaber fantastiske resultater for os....
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Instans. Servicen er helt i top, og Jakob og Frederik er ordentlige og behagelige at samarbejde med. De har hjulpet os med vores website, og det hele er lavet med omhu og hÞj faglighed. De ved, hvad de taler om, og forklarer det på en måde, man nemt kan forstå. Det giver tryghed.
Vi kan varmt anbefale dem â og vil ikke tÞve med at bruge dem igen.
Fremragende service og gode til opfÞlgning. Vi har haft et samarbejde de sidste 5-6 måneder og det ikke en beslutning jeg har fortrudt, tvÊrtimod kan jeg anbefale dem til alle.
Venlig hilsen Y
Frem for alt, så forstod gutterne vores situation og ambitioner, og de arbejdede struktureret og målrettet indenfor de rammer vi satte i fÊllesskab.
Kan varmt anbefale Instans som samarbejdspartner. To gutter der virkelig brÊnder for det, de laver. De sÊtter sig ind i din virksomhed og dine behov, og det mÊrkes tydeligt i samarbejdet. Engagerede og super kompetente. En fornÞjelse at arbejde sammen!
Vi har brugt Frederik og Jakob i nogle måneder nu til Facebook annonceringer og Google ads hos Vemmelund Ejendomme I/S, og er super glade for samarbejdet. De er begge meget reelle og super dygtige. Vi er glade for samarbejdet og vil helt sikkert gerne fortsÊtte det fremadrettet.
Drengene fra Instans har vÊret dygtige til at lÞse deres opgaver og er nemme at komme i kontakt med. Ville anbefale dem til andre selvstÊndige.
SeriÞse, kompetente, dygtige, proaktive og mega rare mennesker.
Samarbejdet er en fornÞjelse og der bliver fulgt op på tingene.
Tak!
Ingen binding - samtidigt med, at jeg fik konstruktiv sparring og "risikovurdering". 'No nonsense' og meget behagelig dialog.
Jeg har fået udviklet min hjemmeside gennem Instans, og det kan klart anbefales. De har Þje for dine behov, og står klar til at hjÊlpe, når man har behov for det. Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse hos instans, og påtÊnker at fortsÊtte mit samarbejde med dem fremadrettet.
Jakob og Frederik er vanvittigt dygtige, og med på alle ideer. Derudover er de også bare gode mennesker, med hjertet på det rette sted.
Vi har en butik der arbejder med dem, og som kÞrer de mest bizarre reklamer, der overhovedet ikke handler om at sÊlge noget, men bare at skabe opmÊrksomhed om brandet, og det forstår de og lÞser opgaverne vi giver dem, til perfektion.
Ikke noget åndssvagt fancy money grabbing-bullsh*t her, som man måske ville forvente ved et typisk marketings bureau; i stedet bare to Êgte mennesker der virkelig ser ens virksomhed, og hjÊlper en selv til at hjÊlpe den.
KÊmpe anbefaling!
To meget kompetente og imÞdekommende fyre.
De har fanget tonen og sjÊlen i min virksomhed og jeg kan allerede se resultaterne ððŒ
Jeg har i dag haft mÞde med Instans Marketing. God og grundig indtroduktion til, hvordan de kan hjÊlpe mig med min markedsfÞring, og vigtigst af alt i et sprog, der er til at forstå.
Jeg kan kun anbefale Instans Marketing, hvis man ikke har tiden eller viden omkring markedsfÞring.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã