Vandaag ons nieuwe eettafel (Prometheus) geleverd door Monderne Interieurs. Ik ben zeer tevreden over hoe zij hun klanten behandelen. Super vriendelijk personeel, iets beloven is ook nakomen bij hun!... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastische overeenkomst gemaakt voor een dressoir. Deze is daarna in bestelling gegaan. En na ongeveer twee weken netjes geleverd. Dressoir van acacia hout met gouden accenten ziet er prachtig... ãã£ãšèŠã
Na diverse telefoontjes vanuit mij en de belofte dat het geleverd wordt heb ik vandaag mijn bijzettafel ontvangen. De wachttijd was erg lang maar de bezorger maakte oprecht excuses. En het is een mooi... ãã£ãšèŠã
Top winkel met de beste service. Wij hebben jaren geleden ook meubels besteld en hadden goede ervaring met winkel en personeel. Nu dat we weer gaan verhuizen, kwamen we een kijkje nemen en wederom met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
interieursonline.nl is de online design interieur specialist! interieursonline.nl bied u stijlvolle kwaliteits design meubelen en woonaccessoires aan voor zeer scherpe prijzen. Moderne-Interieurs is klant en service gericht! en zeer vernieuwend! Modern...
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De afstemming was uiterst zorgvuldig enâŠ
De afstemming was uiterst zorgvuldig en vriendelijk
Lang wachten maar mooi tafeltje
Na diverse telefoontjes vanuit mij en de belofte dat het geleverd wordt heb ik vandaag mijn bijzettafel ontvangen. De wachttijd was erg lang maar de bezorger maakte oprecht excuses. En het is een mooi tafeltje.
Ik heb mijn meubel nog niet ontvangen...
Duidelijke instructie over verzendingâŠ
Duidelijke instructie over verzending en mooi product.
geen goede update van levering
Er werd niet geïnformeerd dat de levering later kwam wat wel beloofd was. Je moest er steeds zelf achteraan vragen.
Ik was erg tevreden mooi product goedeâŠ
Ik was erg tevreden mooi product goede prijs snelle
Levering op tijd volgends afspraak prima
goede service
ik heb eerst gebeld en ze waren heel vriendelijk en behulpzaam.
de bezorging was heel goed en een hele goede service.
dit bedrijf is zeker aan te raden.
en ze leveren zeer goede kwaliteit.
Top service , komt afspraken na, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.
Dit bedrijf komt zijn afspraken na, er was iets fout gegaan met een bestelling waar een kleurverschil zat in 2 producten. De erg vriendelijke ondernemer kwam zelf de spullen omruilen en het in orde maken. Wat een goede service. En ook erg blij met het product.
Prima webshop, erg tevreden!
We werden via de mail op de hoogte gehouden en de lamp werd binnen de beloofde tijd geleverd. En is prachtig!
Fijne ervaring
Correcte afhandeling. Vriendelijke man. Doet wat hij heeft toegezegd.
Levering binnen de termijn die was aangegeven. Fijne ervaring, kom je niet veel meer tegen tegenwoordig.
Levering en aftersales correct en plezierig
Levering was op tijd en correct. Een probleempje met het artikel werd zeer plezierig opgelost.
Goede prijs kwaliteitverhouding
Goede prijs kwaliteitverhouding. Heldere communicatie over de levering. Levering was op tijd en volgens afspraak
ZZeer tevreden! Ondanks gebrek aan eerdere ervaringenâŠ
Ondanks gebrek aan eerdere ervaringen met dit bedrijf, hebben wij onze bestelling geplaatst. Daar hebben we geen spijt van gehad; wij zijn zeer tevreden over het product. Het glazen bureau ziet er goed uit, was goed verpakt en werd zoals afgesproken aan huis bezorgd binnen de afgesproken leveringstermijn. En vriendelijke mensen!
Het wijnvat zou van dennenhout zijnâŠ
Het wijnvat zou van dennenhout zijn maar is in werkelijkheid van kunstof.... beetje jammer van kwaliteit/ prijs verhouding
Product is fantastisch
Product is fantastisch. Goed afgeleverd.
Duidelijke informatie voor de levering.
Ik heb mijn produkt nog altijd nietâŠ
Ik heb mijn produkt nog altijd niet ontvangen en ook geen enkele reactie op telefoontjes of mails of contactformulier hierover. Zeer matig. Ik hoop binnenkort iets te horen of het produkt alsnog te ontvangen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ