レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Handler aldrig her igen. 3-5 dages leveringstid holder pÃ¥ ingen mÃ¥de. Skulle have brugt varen som gave og stolede fejlagtigt pÃ¥ leveringstiden. Vi er nu pÃ¥ 7. Dag. Varen afsendes fra lageret i dag... もっず芋る

Stol ikke pÃ¥ deres leveringstider! Selv varer der er pÃ¥ tilbud pÃ¥ hjemmesiden, og som man derfor mÃ¥ formode de Þnsker at sÊlge, kan vÊre i restordre hos producenten. Kundeservice er til gengÊld flin... もっず芋る

Bestilte varen sÞndag og den ankom allerede tirsdag. Varen var både korrekt og pakket forsvarligt. Positivt oplevelse herfra

Vi har kÞbt et Shaker-bord fra BÞrge Mogensen / Frederecia fra SÞren, som gav os et stÊrkt tilbud samt helt fantastisk service undervejs. Bordet blev leveret, bÃ¥ret op og ogsÃ¥ samlet for os, hvilke... もっず芋る

䌁業が回答したした

ネガティブなレビュヌの 6に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Handler aldrig her igen

Handler aldrig her igen.
3-5 dages leveringstid holder på ingen måde. Skulle have brugt varen som gave og stolede fejlagtigt på leveringstiden. Vi er nu på 7. Dag. Varen afsendes fra lageret i dag fik jeg besked om kl 10 i morges. Nu er kl 17 og GLS opdatering er at varen ikke er afhentet.
Lang nÊse og en tom gave kan jeg forÊre til fÞdselsdag i morgen 😡
Havde jeg vist dette, havde jeg handlet et andet sted med dag-til-dag levering.

2026幎4月10日

Stol ikke på deres leveringstider!

Jeg kan kun genkende de oplevelser, andre kunder beskriver, jeg blev lovet 5–10 dages levering, men leveringen blev efterfÞlgende udskudt med over 30 dage, det er desvÊrre ikke tilfredsstillende og efterlader et uheldigt indtryk af virksomhedens markedsfÞring.
Jeg giver tre stjerner, fordi kundeservice reagerede hurtigt og imÞdekom mit Þnske om at annullere ordren med det samme – det skal de have ros for.
Et lille tip: Hvis du overvejer at bestille en vare, kan det vÊre en god idé at tjekke lagerstatus direkte hos leverandÞren, hvis det er muligt, den information er ofte mere retvisende end interiorshop.dk egne leveringstider.

2026幎3月25日

Stol ikke på deres leveringstider!
Selv varer der er på tilbud på hjemmesiden, og som man derfor må formode de Þnsker at sÊlge, kan vÊre i restordre hos producenten.
Kundeservice er til gengÊld flinke, men kan ikke trylle manglende produkter frem. Nu afventer jeg spÊndt om jeg rent faktisk modtager min vare om halvanden måned (ift. de 5-10 dage webshoppen angav).

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

Udskydning af levering på 3 omgang, med forventning om at du holder fri når de leverer...

KÞbte tilbage i november et Lindebjerg skab. Leveringen er nu blevet rykket 3 gange og undskyldningerne er mange. Servicen har Intriorshop har gentagende vÊret at de vil vende tilbage til mig, men jeg har hver gang måtte rette kontakt til dem. Der gives ikke nogen tidsestimater på leveringen, ingen tidsslots, men en forventning om at du er hjemme hele dagen ved deres leveringer, de synes ikke selv det heller er måde at gÞre det på, men agter heller ikke at lave om på noget eller komme med nogen undskyldninger. Det er bare at vente og håbe - Interiorshop selv gÞr ikke noget.

2026幎3月1日

Hold jer vÊk! 6 ugers forhaling, brudte lÞfter og nul respekt for kunder

Jeg kÞbte en tremmeseng til 6.500kr., som blev leveret d. 30. december med tydelige skader: ridser, pletter på puderne og manglende skruer. Jeg reklamerede med det samme (09. januar) med fuld fotodokumentation. Herfra startede et mareridt af manglende service.

Interiorshoppen har konsekvent forsÞgt at lÞbe fra deres ansvar:

Skyder skylden på producenten:
I over 4 uger har de gemt sig bag deres producent, selvom det er deres eget juridiske ansvar at lÞse sagen og direkte brud på kÞbeloven.

Urimelige krav: Efter 5 ugers ventetid krÊvede de pludselig nye billeder i "fuldt dagslys" – en tydelig forhalingstaktik, da de allerede har modtaget alt det bevismateriale, KÞbeloven krÊver og allerede tidligere havde accepteret og godkendt den dokumentation vi havde sendt. Igen gav de skylden til Kas Kopenhagen som sengen var fra.

LÞgn om afsendelse:
Vi har vÊret i telefonisk kontakt med dem lÞbende, men sagen er ligesom trukket i langdrag.
Fredag d. 13. februar blev jeg lovet direkte i telefonen, at alle dele var afsendt. Nu, 9 dage senere, har jeg intet modtaget, og der er ingen spor af pakkerne og ej heller ikke respons fra interiorshoppen.

Jeg er rystet over den manglende respekt for kunder. At man kan behandle folk sådan, når man har solgt dem et defekt produkt til flere tusinde kroner, er under al kritik. Min tålmodighed er nu officielt opbrugt.

Sagen er nu indbragt for Forbrugerklager, da de tydeligvis ikke har til hensigt at overholde KÞbeloven frivilligt og give os det produkt vi for lÊnge siden har betalt for.

Vi blev af et vennepar frarådet at handle hos dem, fordi de havde oplevet noget lignende, men hvad gÞr man ikke for et god tilbud..

Vores råd til alle andre er at holde sig langt vÊk for denne svindel virksomhed.

2026幎1月9日

Elendig kundeservice ifbm. reklamasjon

Jeg fant noen nydelige barstoler på deres norsk nettbutikk, og fikk god hjelp til å bestille fire stykk via en dansk butikk, siden trekket jeg Þnsket ikke var tilgjengelig i nettbutikken på grunn av en teknisk feil. Jeg fikk beskjed om at alle stolene måtte forhåndsbetales, noe jeg gjorde. Deretter mottok jeg en bekreftelse på at levering skulle skje mellom uke 51 og 52.

Stolene kom imidlertid aldri til avtalt tid. Jeg måtte selv ta kontakt med kundeservice, og ble da informert om at leveringen var forsinket med fem uker. Da stolene endelig ankom, viste det seg at én stol hadde feil trekk, og en annen var knekt i to som fÞlge av transportskader.

Jeg sendte reklamasjon samme dagen etter, 3. februar 2026, men har fortsatt ikke mottatt noe svar.

Har sendt enda en e-post og bedt om refusjon av de defekte stolene, ingen svar. Dette er rent svindel!

2026幎2月3日

Leveringstiden er et problem

Leveringstiden er et problem, for når der på webshoppen står "1-4 dages levering på lagervarer", vidste jeg, at der var rigeligt med tid, når jeg bestilte julegaver den 12. december. Men nej! Efter en uge var mine varer fortsat ikke afsendt, og jeg ringede derfor for at hÞre, om jeg kunne forvente at modtage varerne inden jul. Jeg fik besked om, at "noget så underligt ud" så de ville ringe tilbage. Det gjorde de aldrig. FÞrst da jeg annullerede ordren, var de pludselig meget hurtige til at svare på emails. Jeg undrer mig over, at teksten om leveringstid ikke Êndres, når jeg kan se, at det er et tilbagevendende problem med lang leveringstid.

2025幎12月12日

virkelig god vejledning

Vi blev mÞdt med et hjertelig velkommen, af Kim( Ry afd.) som var yderst professionel empatisk og meget behagelig at handle med , han gav os al den tid vi havde brug for. Vi endte med at kÞbe 2 sofaer fra Nielaus/Handy i skind. Mvh Henrik Jessen.

2025幎12月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。