Goeie service binnen paar minuten een super toffe fatbike meegenomen. Voor een goeie prijs en kwaliteit spreekt voor zich.ðª
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Binnen half uur mijn kapotte binnenband hier vervangen, gelukkig kon ik nog zelfs op sluitingstijd hier terecht. Eigenaar is oprecht en werkt super goed en snel. Ook niet duur, ik kom hier vaker.
Onlangs heb ik een Urus speel auto gehaald voor mijn nichtje en alles is volgens wens gegaan! super blij mee en zeker een aanrader om hier je auto te halen voor je geliefde kinderen, neefjes of nichtj... ãã£ãšèŠã
Ik had een grote onderhoud nodig voor mijn fatbike. Gelukkig kon ik op dezelfde dag terecht bij deze winkel. Over 2 uurtjes mogen ophalen, strak en snel geleverd! Thanks mannen
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gespecialiseerd in verkoop-onderhoud-reparatie van (fat)bikes, speelgoed op wielen en babyartikelen. Bezorgen en afhalen is altijd mogelijk. Zonder en met afspraak mogelijk. Betaal gerust met PIN, Klarna, IN3 of gewoon contant.
é£çµ¡å
Hobbemastraat 207, 2526JK, Den Haag, ãªã©ã³ã
- info@interrides.nl
- interrides.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superblij met de fatbike van mij enâŠ
Superblij met de fatbike van mij en mijn zoon. Inter Rides heeft alle onderdelen en hebben bij ons op de stoep geleverd. Thanks!
Ik heb bij Inter Bike in Den Haag eenâŠ
Ik heb bij Inter Bike in Den Haag een G-Klasse gekocht en ben echt super tevreden! Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering was alles perfect geregeld. De service is top â vriendelijk, eerlijk en professioneel. Ze namen echt de tijd om alles goed uit te leggen en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Je merkt dat dit een bedrijf is dat hard aan het groeien is, en dat is dik verdiend. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service. Dank aan het hele team van Inter Bike! ðð¯
Top service en super klantvriendelijk!
Top service en super klantvriendelijk!
Great service
Bedankt vandaag voor de snelle bezorging was helemaal vergeten verjaardag hahaha toch bedankt maat!
Mvg..
Toperservice en eerlijke prijzen
Toperservice bij Interbike! De heren nemen de tijd om goed advies te geven, leveren snel en rekent eerlijke prijzen.
Top service
Top service. Netjes, komt afspraken na. Resultaat goed. Een aanrader
Goede uitleg en betrouwbare mensen
Goede uitleg en betrouwbare mensen! De kinderen waren superblij met het speelgoed en ik met mijn fatbike. Alles verliep vlot en vriendelijk. Tot de volgende keer!
Bedankt voor je eerlijke manier vanâŠ
Bedankt voor je eerlijke manier van handelen. Top service! Aanrader mensen!!
Super Company !!!
Super Company !!!