Jeg handler for fÞrste gang hos Intimshop.dk i sidste uge, jeg har bestilt en stÞrre ordre og enkelte ting forventede jeg fÞrst senere da de oplyste at produkterne var pÃ¥ fjernlager. Dette b... ãã£ãšèŠã
MÃ¥ desvÊrre stemmet i koret over dÃ¥rlige erfaringer med intimshop. Ved modtagelsen af mine bÊkkenbundskugler ser jeg at de blot er pakket i en ziplock-pose (altsÃ¥ ikke forsvarligt forseglet), hvil... ãã£ãšèŠã
Jeg modtog varerne (dem alle) inden for 1 uge. SÃ¥ mÃ¥ske har de oppet sig... Manglede en varebekrÊftielse - derfor 4 stjerner. Deres priser er lavere end andre og jeg blev lidt betÊnkelig da jeg lÊ... ãã£ãšèŠã
Ekstremt lang ventetid og dÃ¥rlig kundeservice, der ikke informerer om forsinkelser i ordreleveringen. Det er noget, DU skal spÞrge om, og en gang svarer de, en gang gÞr de ikke. Jeg bestilte produktet... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Intimshop er en Dansk webshop med lÊkkert sexlegetÞj og erotiske produkter til markedets laveste priser. Vores passion er at bringe mere glÊde & intimitet ind i hverdagen. Når du vil shoppe erotisk legetÞj, har vi alt til kvinder, mÊnd, hetero, homoseksuelle og hvor som helst derimellem.
Islevdalvej 148, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- 69 60 60 40
- support@intimshop.dk
- intimshop.dk
FÞrstegangs kunde - Fantastisk betjening og gode priser
Jeg handler for fÞrste gang hos Intimshop.dk i sidste uge, jeg har bestilt en stÞrre ordre og enkelte ting forventede jeg fÞrst senere da de oplyste at produkterne var på fjernlager.
Dette bliver så sendt allerede 2 hverdage efter, jeg opdager i samme omgang at der står levering til pakkeshop, jeg ringer til intimshop.dk og der tages handling med det samme, det var umiddelbart en fejlregistrering i et af de mange it systemer der er i spil når enhver virksomhed sender pakker.
Jeg får nu pakken leveret derhjemme som oprindeligt tiltÊnkt, da medarbejderen jeg fik i rÞret tog det fulde ansvar selvom det på hans ordresystem figurerede til hjemmelevering.
Han kunne bare have bedt mig skrive/ringe til den valgte pakkeleverandÞr, tvÊrtimod så ringede han selv, og ringede tilbage 15 minutter senere.
Konklusion: Intimshop.dk tager deres kunder seriÞst, jeg handler her helt klart igen, de har fornuftige priser og der forefindes god gammeldags "ordentligthed"
Hvor meget sparer vi reelt på at lÞbe risikoen?
Må desvÊrre stemmet i koret over dårlige erfaringer med intimshop. Ved modtagelsen af mine bÊkkenbundskugler ser jeg at de blot er pakket i en ziplock-pose (altså ikke forsvarligt forseglet), hvilket jeg finder ildevarslende, da her er tale om et hygiejneprodukt. Produktet kan lige så godt vÊre et brugt produkt, som shoppen så selv har pakket om i en klar plastikpose (uden forsegling).
Jeg har ikke lyst til at bruge et potentielt allerede brugt produkt, og shoppen tilbyder i fÞrste mail at refundere belÞbet eller sende en ny pakke, efter de har tjekket med lageret. Det er nu syv uger siden (26. juni), og jeg har ikke hÞrt mere fra intimshop, på trods af flere påmindelser fra mig.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, medmindre man er klar på at tage chancen. Det gjorde jeg selv, og det gik ikke godt. Eneste lyspunkt er at jeg ikke placerede en stÞrre ordre der.
DÃ¥rligt produkt og ufattelig dÃ¥rligâŠ
Dårligt produkt og meget dårlig service
i forbindelse med min klage over produkt.
Fejl på fejl
ved 1. bestilling, ikke modtaget vare efter 9 dag
(men butikken oplyser track nr. efter en dag)
Dårlig kvalitet - går i stykker med fÞrste anvendelse
(og igen svar på mail)
Ny vare sendt og igen samme dårlig kvalitet
(og igen ingen svar på mail)
Jeg modtog varen hurtigt
Jeg modtog varen hurtigt og der var god info undervejs. Der var sågar en lille KitKat i pakken. Handler der gerne igen.
Ok handel - ingen problemer
Jeg modtog varerne (dem alle) inden for 1 uge. Så måske har de oppet sig...
Manglede en varebekrÊftielse - derfor 4 stjerner. Deres priser er lavere end andre og jeg blev lidt betÊnkelig da jeg lÊste andres anmeldelse, men alt forlÞb ok
De trak pengene og jeg fik en pakke medâŠ
De trak pengene og jeg fik en pakke med halvdelen af varerne. Til trods for at alle varerne stod som pakket på fÞlgesedlen!!
Da jeg forelÊgger dem det på deres service e-mail...INTET svar!
Det er nul stjerner.
Ekstremt lang ventetid og dÃ¥rligâŠ
Ekstremt lang ventetid og dårlig kundeservice, der ikke informerer om forsinkelser i ordreleveringen. Det er noget, DU skal spÞrge om, og en gang svarer de, en gang gÞr de ikke. Jeg bestilte produktet tilbage i begyndelsen af april, og på hjemmesiden stod der "levering om 2-3 dage". Leveringen tog nÊsten 2 måneder! Min fejl var, at jeg på trods af de mange negative anmeldelser troede, at "det ikke ville ske for mig". Stor fejltagelse.
Meget lang leveringstid og dårlig kommunikation
Meget lang leveringstid. Bestilte i begyndelsen af marts. Blev dog ringet op, at der var leveringstid på en af varerne, men de ville komme samlet i den for 3 uger. Da der var gået ca. 1,5 måned kom der en pakke, men halvdelen manglede. Har betalt for det hele, men kan ikke få svar på mine henvendelser vedrÞrende tilbagebetaling
Hurtig levering og mega billigeâŠ
Hurtig levering og mega billige produkter
Fjernlager betyder ikke det er på lager
Jeg har i start marts lavet en bestilling, hvorfra 2 produkter stod som vÊrende "Fjernlager - Levering 1-3 dage" markeret i grÞn. Jeg kontakter dem et par dage efter for at sikre ordren er registreret, da der ikke var trukket betaling.
Jeg bliver informeret at de vil fÞrst få et af produkterne ind 17/3 og den anden 31/3. Jeg bliver spurgt om jeg kan vente indtil da, hvilket jeg ikke får svaret på (totalt min fejl).
Jeg kontakter dem igen 11/4 vedrÞrende opdatering. Jeg bliver den 12/4 ringet op, hvorfra at jeg får at vide "fjernlageret har ikke modtaget dem endnu" og at leveringen af produktet bliver hele tiden forskudt. Jeg valgte herfra at annullere min ordre, da jeg står og skal bruge dem til gaver.
Til tidspunktet for denne anmeldelse har produktet stået som vÊrende "Fjernlager - Leveringstid 1-3 dage".
Jeg har haft gode interaktioner med deres support, men jeg fÞler bestemt at informationerne har vÊret misvisende. Det blev ikke sagt direkte, men det er for mig klart, at de ikke havde produkterne på lager, men var i gang med at bestille dem hjem.
Dette er et Êrgerligt fÞrstehåndsindtryk og jeg er mildest talt skuffet. Eftersom jeg har forgÊves ventet i over en måned på levering af et produkt, som de ikke havde på lager (trods at reklamere det som sådan), så har jeg ikke tillid til deres virksomhed og giver dem derfor 1 stjerne.
Jeg vil anbefale, at de implementere et lager status, som beskriver om et produkt ikke er på lager, er bestilt hjem (med forventet modtagelse), er på fjernlager eller er på deres lager. Benyt eventuelt farver af grÞn for på lager (eventuelt fedskrift i parentes for at beskrive fjernlager og derfor lÊngere leveringstid), gul skrift for bestilt hjem, og rÞd hvis det ikke er på lager eller bestilt hjem
Meget lang leveringâŠ!!!
Bestilte den 2 jan 2023 en vare over nettet⊠hÞrer intet i 15 dage angÃ¥ende levering. Skriver en mail til support angÃ¥ende hvad der sker⊠FÃ¥r her et svar at der har vÊret sygdom i familien. Fair nok. Skriver sÃ¥ tilbage at hvis jeg ikke kan modtage varen indenfor en vis dato skal ordren bare annulleres. Der bliver sÃ¥ svaret at varen fÞrst kommer pÃ¥ lager i slutningen af januar mÃ¥ned, langt over den dato jeg har skrevet at jeg skulle bruge varen inden. SÃ¥ jeg betragter sÃ¥dan set at ordren er annulleret da jeg har skrevet det i den forrige mail. Modtager sÃ¥ dags dato ( 17 marts 2023) varen med posten, hvilket jeg intet fatter afâŠ
Stor ros til Astrid fra Intimshop
Eftersom jeg skulle arrangere Ã¥rets drenge-julefrokost, fandt jeg frem til Intimshop. Med solide og gode priser kunne jeg fÃ¥ alt det jeg skulle bruge til fÊrre penge â hvilket kun er et stort plus. Dagen efter kÞbet kontaktede Astrid mig pÃ¥ mail, for at fortÊlle at en af de vare jeg havde bestilt â var lÊngere om at komme hjem og derfor ville leveringstiden vÊre lÊngere end forventet. Dette gjorde mig en smule bekymret, MEN Astrid understregede at det nok skulle nÃ¥ at komme inden jeg skulle afholde julefrokosten. Intimshop og Astrid meget beklagende overfor den lÊngere leveringstid. Astrid fra Intimshop ville derfor gerne gÞre det godt igen med at smide lidt ekstra sjov og spas til min ordre.
Stor stor cadeau til Astrid fra Intimshop! Fabelagtig, hurtig og oprigtig kommunikation! KÊmpe anbefaling at kÞbe fra Intimshop, hvad enten det er til julefrokost eller i privaten.
Super service!
Super god service og hurtig leveringâŠ
Super god service og hurtig levering ð©ð°ð€ðŒ Kan kun anbefales
Bestilte en vare
Kan klart anbefale Intimshop, billige, og kanon kundeservice.
Takker mange gange ð
Fantastisk service!
Hurtig levering, spÊndende udvalg og fantastiske priser. Hvis jeg kunne havde i fået 6 stjerner.
Vi modtog vores bestilling med en lille gave og en håndskrevet note. Tak!
Fantastisk service!
Vi har kvitteret den gode service med en ny bestilling.
super fantastisk service.
super fantastisk service.
man bliver godt informeret om at ens vare er forsinket
og hvornår man så vil modtage sin vare og vis der skulle ske at vare mod forventning skulle blive mere forsinket vil man få beske kan kun sige super god service
Super levering
Kvalitet til discount priser
Kvalitet til discount priser.
Gode produkter, stort udvalg og mange kvalitets produkter til lave priser.
Fedt ikke at skulle give overpriser for frÊkke produkter.
Hurtig levering og effektiv betjening ððŒ