BÀsta Rikard som gav mig ett sånt fint svars mail o löste mitt problem. Det visar vilket fint företag Ni Àr o tar Era kunder på största allvar . Tusen tack ! Mvh Catherine
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har nu anvÀnt mig av Tandborsten och tandkrÀmen frÃ¥n Invenius i nÃ¥gon mÃ¥nad och jag Àr verkligen sÃ¥ nöjd. TÀnderna kÀnns rena och man fÃ¥r en frÀsch andedrÀkt av tandkrÀmen. Kundservicen var... ãã£ãšèŠã
VÀldigt bra tandborste, kÀnner mig betydligt frÀschare efter borstning Àn med min tidigare Oral-B. Frugan har testat tandblekningen, hon fick synbart resultat redan efter en dag (ÀndÃ¥ Àr det en 14 dag... ãã£ãšèŠã
Testade deras tandblekningsremsor!! de var verkligen över förvÀntan, sååå smidiga o anvÀnda med naturligt o fint resultatðð
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Svensk premiumtandvård. Tandborste med den nya soniska teknologin för överlÀgsenhet renhet. Remsor som ger dig vitare tÀnder hemma, enkelt och skonsamt. TandkrÀm utvecklad och tillverkad i Sverige. VÀlkommen att uppleva en helt ny kÀnsla!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta Rikard som gav mig ett sÃ¥nt fintâŠ
BÀsta Rikard som gav mig ett sånt fint svars mail o löste mitt problem.
Det visar vilket fint företag Ni Àr o tar Era kunder på största allvar .
Tusen tack !
Mvh
Catherine
Köpte tandborsten
Köpte tandborsten, har tidigare kört med ett konkurrerande varumÀrke men tycker Invenius Àr snÀppet bÀttre. Mina tÀnder kÀnns renare och frÀschare.
Eltandborsten ger en otroligt ren ochâŠ
Eltandborsten ger en otroligt ren och frÀsch kÀnsla efter anvÀndning, som jag inte upplever att andra eltandborstar gör. Extra plus på att den Àr stilren och har flera olika lÀgen.
Kan starkt rekommendera denna produkt!
BÀsta köpet!
VÀldigt bra tandborste, kÀnner mig betydligt frÀschare efter borstning Àn med min tidigare Oral-B. Frugan har testat tandblekningen, hon fick synbart resultat redan efter en dag (Àndå Àr det en 14 dagars behandling). Nej vi Àr Supernöjda :D
Blekningsremsorna ger ett naturligtâŠ
Blekningsremsorna ger ett naturligt vitare resultat, Àr lÀtta att anvÀnda. MÀrkte resultat efter 3 dagar x 30 minuter. Rekommenderas!
Mkt effektiv tandborste
Mkt effektiv tandborste, fördel med lång batteritid samt olika program att vÀlja på.
Har aldrig anvÀnt eltandborste förut sÃ¥âŠ
Har aldrig anvÀnt eltandborste förut så jag var förvÀntansfull. TÀnderna kÀnns otroligt rena och frÀscha, vilken skillnad.
Kan varmt rekommendera denna.
Jag brukar aldrig skriva recensioner
Jag brukar aldrig skriva recensioner, men hÀr kÀnde jag faktiskt att det Àr vÀrt det. Jag köpte startpaketet från Invenius mest av nyfikenhet, och det Àr bland det bÀsta jag gjort för mina tÀnder.
Tandborsten Àr helt sjuk (på ett bra sÀtt). 90 000 vibrationer i minuten och man kÀnner verkligen hur den jobbar. Plack och missfÀrgningar försvinner mycket bÀttre Àn med min gamla borste. Det kÀnns nÀstan som att man varit på en professionell rengöring varje dag.
Blekningsremsorna anvÀnde jag 30 minuter om dagen i två veckor, precis enligt instruktionerna. Resultatet blev över förvÀntan. Mina tÀnder har blivit vitare och det ser fortfarande naturligt ut, inte sådÀr onaturligt kritvitt. PluspoÀng för att det var enkelt att anvÀnda och inte krångligt alls.
TandkrÀmen knyter ihop allt. Den kÀnns lyxig, ger långvarig frÀschhet och funkar perfekt ihop med både tandborsten och blekningen.
Hela paketet kÀnns genomtÀnkt och prisvÀrt för vad man får. Invenius har verkligen lyckats kombinera effektivitet med skonsamhet. Rekommenderar starkt till alla som vill ta sin tandvård till nÀsta nivå hemma.
Startpaket från Invenius
Jag bestÀllde startpaketet från Invenius för några veckor sedan och jag Àr helt Àrligt imponerad. Jag har testat både blekningsremsorna, tandborsten och tandkrÀmen, och hela upplevelsen kÀnns riktigt genomtÀnkt.
För det första, tandborsten. 90 000 snurr i minuten låter nÀstan överdrivet, men det mÀrks verkligen. TÀnderna kÀnns så dÀr tandlÀkar-rena varje gång man borstat. Det Àr en helt annan nivå jÀmfört med en vanlig eltandborste jag haft innan. Den Àr dessutom skonsam mot tandköttet, vilket jag var lite orolig för.
Blekningsremsorna körde jag i 30 minuter om dagen i två veckor som rekommenderat. Resultatet? Synligt vitare tÀnder utan ilningar. Jag har testat andra mÀrken tidigare och då har jag fått ont, men hÀr kÀndes det tryggt hela vÀgen. Redan efter några dagar såg jag skillnad.
TandkrÀmen förtjÀnar också cred. FrÀsch smak utan att vara för stark och tÀnderna kÀnns glatta lÀnge efteråt.
Sammanfattningsvis kÀnns Invenius som ett seriöst företag som faktiskt levererar kvalitet. Det mÀrks att de satsar på premiumkÀnsla rakt igenom. Kommer definitivt fortsÀtta anvÀnda deras produkter.
Personalen betedde sig bra ochâŠ
Personalen betedde sig bra och produkterna verkade brað
Jag har nu anvÀnt mig av TandborstenâŠ
Jag har nu anvÀnt mig av Tandborsten och tandkrÀmen från Invenius i någon månad och jag Àr verkligen så nöjd. TÀnderna kÀnns rena och man får en frÀsch andedrÀkt av tandkrÀmen.
Kundservicen var också vÀldigt hjÀlpsam nÀr jag hade råkat ange fel leveransadress.
Rekommenderar verkligen!!
Invenius tandremsor Àr toppen!!
Gillar verkligen Invenius tandremsor! Så prisvÀrda, super enkla att anvÀnda och jag mÀrkte genast resultat redan efter första anvÀndningen. Jag kan varmt rekommendera remsorna om du snabbt vill få vitare tÀnder!
Deras tandbleknings-remsor ÀrâŠ
Deras tandbleknings-remsor Àr otroliga!!!
Jag blev chockad över resultatet. DÃ¥ har jag provat typ alla andra pÃ¥ marknaden. SÃ¥ prisvÀrda!! ð
TandkrÀmen smakar också riktigt starkt mint vilket ger en frÀsch kÀnsla hela dagen!
Testade deras tandblekningsremsor!!
Testade deras tandblekningsremsor!!
Snabb leverans och grym kvalité
Snabb leverans och grym kvalité! TÀnderna kÀnns otroligt rena och frÀscha, speciellt nÀr man anvÀnder instÀllningen lÀngst ner. Rekommenderas starkt!
Invenius Ultra Bundle
Jag Àr otroligt nöjd! Resultatet blev verkligen över förvÀntan och jag mÀrkte snabbt att mina tÀnder såg vitare och frÀschare ut. Jag har inte anvÀnt tandremsor tidigare eftersom jag har ganska kÀnsliga tÀnder och varit orolig för att det skulle göra ont eller kÀnnas obehagligt, men dessa var verkligen fantastiska! Skonsamma, enkla att anvÀnda och gav jÀttefina resultat utan att orsaka någon ilning.
Jag Àr Àven supernöjd med tandborsten! TÀnderna kÀnns rena på ett helt nytt sÀtt efter varje anvÀndning! snygg design, vÀldigt tyst och vÀldigt generöst att det ingår en reseförpackning.
Dessutom har jag fått ett vÀldigt trevligt och professionellt bemötande från Invenius, vilket gör hela upplevelsen Ànnu bÀttre. Rekommenderas varmt!
Effektiva tandremsor och frÀsch tandkrÀm
Jag Àr vÀldigt positivt överraskad av Invenius tandremsor. Jag började se resultat redan efter cirka 3 dagar, och efter två veckor Àr jag riktigt nöjd. TÀnderna ser vitare ut utan att kÀnnas kÀnsliga, och remsorna Àr enkla att anvÀnda.
TandkrÀmen Àr också jÀttebra, med en frÀsch mintsmak som håller lÀnge och ger en ren kÀnsla.
Jag Àr supernöjd med båda produkterna!
Ãlskar den frÀscha smaken bÃ¥de pÃ¥âŠ
Ãlskar den frÀscha smaken bÃ¥de pÃ¥ tandkrÀmen och pÃ¥ tandremsorna. Ger tydligt resultat pÃ¥ vitare tÀnder. Snabb leverans och super trevlig kundservice
Super bra produkter och företag
Super proffsigt, snabb leverans, enkla att kommunicera med. Grymma produkter, svenska dessutom vilket kÀnns extra bra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã