Invenius レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta Rikard som gav mig ett sånt fint svars mail o löste mitt problem. Det visar vilket fint företag Ni Àr o tar Era kunder på största allvar . Tusen tack ! Mvh Catherine

5぀星のうち5の評䟡

Jag har nu anvÀnt mig av Tandborsten och tandkrÀmen frÃ¥n Invenius i nÃ¥gon mÃ¥nad och jag Àr verkligen sÃ¥ nöjd. TÀnderna kÀnns rena och man fÃ¥r en frÀsch andedrÀkt av tandkrÀmen. Kundservicen var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra tandborste, kÀnner mig betydligt frÀschare efter borstning Àn med min tidigare Oral-B. Frugan har testat tandblekningen, hon fick synbart resultat redan efter en dag (ÀndÃ¥ Àr det en 14 dag... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Testade deras tandblekningsremsor!! de var verkligen över förvÀntan, sååå smidiga o anvÀnda med naturligt o fint resultat😍😍

䌁業情報

1. 歯科甚品店

圓該䌁業による蚘述

Svensk premiumtandvård. Tandborste med den nya soniska teknologin för överlÀgsenhet renhet. Remsor som ger dig vitare tÀnder hemma, enkelt och skonsamt. TandkrÀm utvecklad och tillverkad i Sverige. VÀlkommen att uppleva en helt ny kÀnsla!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

BÀsta köpet!

VÀldigt bra tandborste, kÀnner mig betydligt frÀschare efter borstning Àn med min tidigare Oral-B. Frugan har testat tandblekningen, hon fick synbart resultat redan efter en dag (Àndå Àr det en 14 dagars behandling). Nej vi Àr Supernöjda :D

2026幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Jag brukar aldrig skriva recensioner

Jag brukar aldrig skriva recensioner, men hÀr kÀnde jag faktiskt att det Àr vÀrt det. Jag köpte startpaketet från Invenius mest av nyfikenhet, och det Àr bland det bÀsta jag gjort för mina tÀnder.
Tandborsten Àr helt sjuk (på ett bra sÀtt). 90 000 vibrationer i minuten och man kÀnner verkligen hur den jobbar. Plack och missfÀrgningar försvinner mycket bÀttre Àn med min gamla borste. Det kÀnns nÀstan som att man varit på en professionell rengöring varje dag.
Blekningsremsorna anvÀnde jag 30 minuter om dagen i två veckor, precis enligt instruktionerna. Resultatet blev över förvÀntan. Mina tÀnder har blivit vitare och det ser fortfarande naturligt ut, inte sådÀr onaturligt kritvitt. PluspoÀng för att det var enkelt att anvÀnda och inte krångligt alls.
TandkrÀmen knyter ihop allt. Den kÀnns lyxig, ger långvarig frÀschhet och funkar perfekt ihop med både tandborsten och blekningen.
Hela paketet kÀnns genomtÀnkt och prisvÀrt för vad man får. Invenius har verkligen lyckats kombinera effektivitet med skonsamhet. Rekommenderar starkt till alla som vill ta sin tandvård till nÀsta nivå hemma.

2026幎2月27日

Startpaket från Invenius

Jag bestÀllde startpaketet från Invenius för några veckor sedan och jag Àr helt Àrligt imponerad. Jag har testat både blekningsremsorna, tandborsten och tandkrÀmen, och hela upplevelsen kÀnns riktigt genomtÀnkt.
För det första, tandborsten. 90 000 snurr i minuten låter nÀstan överdrivet, men det mÀrks verkligen. TÀnderna kÀnns så dÀr tandlÀkar-rena varje gång man borstat. Det Àr en helt annan nivå jÀmfört med en vanlig eltandborste jag haft innan. Den Àr dessutom skonsam mot tandköttet, vilket jag var lite orolig för.
Blekningsremsorna körde jag i 30 minuter om dagen i två veckor som rekommenderat. Resultatet? Synligt vitare tÀnder utan ilningar. Jag har testat andra mÀrken tidigare och då har jag fått ont, men hÀr kÀndes det tryggt hela vÀgen. Redan efter några dagar såg jag skillnad.
TandkrÀmen förtjÀnar också cred. FrÀsch smak utan att vara för stark och tÀnderna kÀnns glatta lÀnge efteråt.

Sammanfattningsvis kÀnns Invenius som ett seriöst företag som faktiskt levererar kvalitet. Det mÀrks att de satsar på premiumkÀnsla rakt igenom. Kommer definitivt fortsÀtta anvÀnda deras produkter.

2026幎1月28日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har nu anvÀnt mig av Tandborsten

Jag har nu anvÀnt mig av Tandborsten och tandkrÀmen från Invenius i någon månad och jag Àr verkligen så nöjd. TÀnderna kÀnns rena och man får en frÀsch andedrÀkt av tandkrÀmen.

Kundservicen var också vÀldigt hjÀlpsam nÀr jag hade råkat ange fel leveransadress.

Rekommenderar verkligen!!

2026幎2月22日
5぀星のうち5の評䟡

Invenius tandremsor Àr toppen!!

Gillar verkligen Invenius tandremsor! Så prisvÀrda, super enkla att anvÀnda och jag mÀrkte genast resultat redan efter första anvÀndningen. Jag kan varmt rekommendera remsorna om du snabbt vill få vitare tÀnder!

2026幎2月20日

Invenius Ultra Bundle

Jag Àr otroligt nöjd! Resultatet blev verkligen över förvÀntan och jag mÀrkte snabbt att mina tÀnder såg vitare och frÀschare ut. Jag har inte anvÀnt tandremsor tidigare eftersom jag har ganska kÀnsliga tÀnder och varit orolig för att det skulle göra ont eller kÀnnas obehagligt, men dessa var verkligen fantastiska! Skonsamma, enkla att anvÀnda och gav jÀttefina resultat utan att orsaka någon ilning.

Jag Àr Àven supernöjd med tandborsten! TÀnderna kÀnns rena på ett helt nytt sÀtt efter varje anvÀndning! snygg design, vÀldigt tyst och vÀldigt generöst att det ingår en reseförpackning.

Dessutom har jag fått ett vÀldigt trevligt och professionellt bemötande från Invenius, vilket gör hela upplevelsen Ànnu bÀttre. Rekommenderas varmt!

2026幎2月11日
5぀星のうち5の評䟡

Effektiva tandremsor och frÀsch tandkrÀm

Jag Àr vÀldigt positivt överraskad av Invenius tandremsor. Jag började se resultat redan efter cirka 3 dagar, och efter två veckor Àr jag riktigt nöjd. TÀnderna ser vitare ut utan att kÀnnas kÀnsliga, och remsorna Àr enkla att anvÀnda.

TandkrÀmen Àr också jÀttebra, med en frÀsch mintsmak som håller lÀnge och ger en ren kÀnsla.

Jag Àr supernöjd med båda produkterna!

2026幎2月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス