IOAKU By Fanny Ek レビュー 232

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Är mycket nöjd med all service jag fick & hade kontakt med dem via telefon! Så tillmötesgående & fixade smycken som ej fanns kvar på nätet! Kunde inte blivit bättre! Sen har ej fått smyckena ännu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag vill tacka kundtjänst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glädje av produkten jag beställde. Jag har beställt likadan halsband från... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är väldigt nöjd med alla köp från detta smyckesföretag. Servicen är verkligen i toppklass – personalen är både hjälpsam, trevlig och professionell! Själva smyckena ärav hög kvalitet och mots... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gått sönder. Snabbt svar och fick mer hjälp än man kan förvänta sig❤️ Nell är en stjärna på sitt jobb. Och såklart har dom de snyggaste smyckena. Hade no... もっと見る

企業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリー店
  3. ファッション デザイナー
  4. 宝飾デザイナー

当該企業による記述

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

4.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Otroligt bra och snabb service

Otroligt bra och snabb service, väldigt tillmötesgående och flexibla när jag var ute efter en produkt som var slut i lager. Så fort den fanns tillgänglig i butik igen hörde personal av sig och hade möjlighet att skicka den till mig. Rekommenderar verkligen köp från IOAKU.

2024年3月8日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för super fin feedback och för att du väljer IOAKU. Varmt välkommen tillbaka :)

Service i världsklass

Service i världsklass. Tänk om alla kunde ha det bemötande som hade! Ger dom 5 ⭐️

2024年3月7日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Wow, stort tack för så fin feedback. Vi gör allt vi kan att hjälpa våra kunder. Varmt välkommen tillbaka och tack för att du väljer IOAKU :)

Fina smycken.

Fina smycken.
Jättebra trevlig kundservice som är trevliga och hjälpsamma
Ibland får man ”tjata” lite på dom för att dem ska svara , men de hjälper alltid till och är super trevliga.
Har handlat för flera tusen av dom önskar man kunde bli sponsrad snart 😂

2024年3月1日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Vilma, Vad roligt att du gillar IOAKU lika mycket som oss. Det är en ära att ha dig som kund och vi har alltid som målsättning att svara inom 24 timmar och vi ska definitivt se över hur vi kan göra det ännu smidigare för dig i framtiden! Varmt välkommen tillbaka :)

5つ星のうち5の評価

Fina produkter och jättebra kundtjänst

Fina produkter och jättebra kundtjänst, när produkten tog slut ansträngde de sig för att lösa det ❤️

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Lisa, Stort tack för att du väljer IOAKU och för din fina feedback. Du är alltid välkommen till oss :)

Good service

2024年1月9日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Alva, Tusen tack för du väljer IOAKU och för din fina feedback. Det är en ära att ha dig som vår kund :)

Nöjd

Snabb leverans och superfin ring i ask. Synd leveransalternativen var så dyr.

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej finaste Sofia, Stort tack för du väljer IOAKU och för din fina feedback. Tyvärr är det högre kostnad eftersom det var snabb leverans men om du har alltid ett gratis alternativ om du inte har bråttom. Varmt välkommen tillbaka till oss :)

Fint och bra leverans

De leverade i god tid och varan matcha med beskrivningen.

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Shahrzad, Stort tack för din feedback och att du väljer IOAKU! Varmt välkommen tillbaka :)

Great service!

2024年1月7日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej finaste Moa, Stort tack för att du väljer IOAKU och din fina feedback. Varmt välkommen tillbaka :)

SÅ fin ring

SÅ fin ring. Perfekt leverans. Kommer garanterat beställa igen 💫

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej finaste Erika, Vad roligt att höra att du älskar designen på ringen och att du väljer IOAKU. Varmt välkommen tillbaka :)

Super bra. 10 av 10

Finaste ringarna jag äger, kan inte vara mer nöjd!

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej finaste Stina, Vad roligt att höra så fint omdöme om våra produkter. Tack för att du väljer IOAKU och du är varmt välkommen tillbaka! :)

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med servicen och snabba…

Mycket nöjd med servicen och snabba svar samt behandling av ärendet.
Rekommenderar stark!

2023年12月20日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Joanna, Stort tack för din fina feedback och roligt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka :)

5つ星のうち5の評価

Sååå fina och bra kvalite smycken

Sååå fina och bra kvalite smycken! De har super trevlig personal!! Rekommenderar

2023年12月20日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej fina Naomi, Stort tack för så fin feedback och för att du väljer IOAKU. Det betyder så mycket. Varmt välkommen tillbaka! :)

5つ星のうち1の評価

Besviken på julkalendern

Jag hade aldrig handlat från IOAKU tidigare men efter videoklipp och rekommendationer på TikTok så valde jag att köpa årets julkalender. Men vilken besvikelse det blev! Hemsidan är full med fina smycken men inte en enda av dessa fanns i kalendern. Jag försöker sälja vidare smyckena till vrakpriser men ingen är intresserad.

För mig blev känslan att man plockat ihop smycken som IOAKU inte lyckats sälja via sin webbshop.

Det var första och sista gången som jag handlade från er, tyvärr!

2023年12月19日

Hej fina Mikaela,

Stort tack för din feedback och köp via IOAKU.COM,

Jag hjälper dig gärna med ditt ärende men vad jag kan se så har du aldrig kontaktat oss angående ditt missnöje. Du har heller inte gett oss som företag en chans att hitta en lösning till ditt missnöje. Det blir därmed väldigt svårt för oss att kunna hjälpa dig och göra dig nöjd. Jag kan tänka mig att du säkert haft dåliga upplevelser tidigare eftersom du inte ens tog dig tiden för det denna gången.

Det är såklart tråkigt att höra att du inte gillar produkterna som vi valt ut i julkalendern. Alla produkterna är utvalda och specialproducerade inför årets kalender. Vi valde i år att kalendern skulle andas vardag/fest där kristaller är i fokus. En stor anledning till att det inte är höstens bästsäljare är för att minimera risken att man får dubbelt av en produkt som man redan har köpt tidigare i höst. Vi har varit tydliga med både innehållet och vad som gäller för kalendern hela tiden, om detta är produkter som inte motsvarar din stil och förväntan så kanske du inte har läst informationen som har varit tillgänglig på vår hemsida vilket såklart har resulterat i denna feedback.

Vi personligen har själv packat och satt ihop din kalender åt dig, det har tagit mycket tid och kärlek från vår sida. Vi har varit så glada att skapa den åt dig för att se till att du är absolut finast på alla fester framöver och sett till att du har både matchande set och variation av kollektioner i din specifika kalender. Alla produkterna som är i kalendern är bästsäljande produkter för den kategorin som vi har skapat vardag/fest med kristall. Det är alltid svårt att pricka rätt på just alla 24 luckor för varje person.

Jag vill också understryka att alla produkter har varit storsäljare och är extremt bra erbjudande för vad du får. Om du har en annan uppfattning så baseras inte detta på fakta eller kunskap utan enbart din uppfattning för att du blev besviken och inte läst på ordentligt.

Om du hade som intention att köpa vår kalender för brakpris och sedan sälja produkterna för att tjäna pengar på den så är det såklart tråkigt att det inte funkade.

Vi vill såklart att du ska bli nöjd, så du är varmt välkommen att lämna tillbaka julkalendern och få en full återbetalning om alla produkter är oanvända.

Vi gynnas inte av att ha dåliga recensioner eller att ha kunder som tvingas att använda produkter de inte vill ha. Vi önskar göra dig nöjd och ha produkter du älskar!

Vi gynnas inte heller av att kunder använder Trustpilot som ett klotterplank för ett ärende som du aldrig har gett oss chansen att hantera. Vi strävar alltid efter att ha en hög kundnöjdhet och sådana här recensioner förstör små företag som oss!

Vi har nu kontaktat dig både via telefon och email utan svar.

Hoppas vi kan komma fram till en lösning - skriv till oss customerservice@ioaku.com :)

Önskar dig en fin dag och god jul!

5つ星のうち5の評価

jättefina smycken med bra kvalitét

jättefina smycken med bra kvalitét, bra kontakt och snabb leverans

2023年11月19日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Ellen, Stort tack för din fina feedback. Din återkoppling är så viktig för oss och det är en ära att ha dig som vår kund. Varmt välkommen tillbaka till IOAKU :)

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, vackert paketerat och prisvärd kalender

Hej bästa Anna,

Stort tack för för din fina feedback, det betyder oerhört mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka 🤗

5つ星のうち1の評価

Skamligt dåligt, samt dålig kvalitet

Kalenderns kändes billig och nästan som en scam. Skulle inte säga att det var värt pengarna och förväntade mig så mycket bättre. Skulle inte säga att beskrivningen passade in på produkten jag köpte. Har även köpt tidigare produkter med en otrolig dålig kvalitet och förväntar mig mycket mer för pengarna. Så dåligt att det är skamligt.

Hej Disabel, Stort tack för din feedback och ditt köp via IOAKU.COM,

Det är såklart tråkigt att höra att du inte gillar produkterna som vi valt ut i julkalendern. Alla produkterna är utvalda och specialproducerade inför årets kalender. Vi valde i år att kalendern skulle andas vardag/fest där kristaller är i fokus. En stor anledning till att det inte är höstens bästsäljare är för att minimera risken att man får dubbelt av en produkt som man redan har köpt tidigare i höst. Vi har varit tydliga med både innehållet och vad som gäller för kalendern hela tiden, om detta är produkter som inte motsvarar din stil och förväntan så kanske du inte har läst informationen som har varit tillgänglig på vår hemsida vilket såklart har resulterat i detta mejl.

Jag vill också understryka att värdet stämmer och är extremt bra erbjudande för vad du får. Om du har en annan uppfattning så baseras inte detta på fakta eller kunskap utan enbart din uppfattning för att du blev besviken. Värdet för din kalender var exakt 12 025 kr.

Julkalendern är en specialtillverkad produkt och skapad just för dig, därmed erbjuder vi inget byte, öppetköp eller återköp. Detta är information som har stått tydligt på produkten vid köptillfället.

Vi antar att du skriver här för att sabotera för vårt varumärke men vi har ingen intention att tvinga dig att behålla kalendern om du har sådan inställning till våra produkter och vårt företag.

Du borde höra av dig till vår kundservice om du vill ha någon hjälp i ärendet. Hör av dig till info@ioaku.com så kommer vi att hjälpa dig.

Återkom till oss hur du önskar göra, så hittar vi en lösning!

Önskar dig en fin dag!

5つ星のうち5の評価

Örhängena ska ges bort i…

Örhängena ska ges bort i födelsedagspresent till mitt barnbarn som fyller 19. ”Pretty awesome” beskriver henne på pricken! Jag vet att hon kommer att bli glad!

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej bästa Eva, Vad roligt att du väljer IOAKU för ditt barnbarn. Det betyder super mycket att läsa din fina feedback och vi är säkra på att det kommer bli en perfekt födelsedagspresent. Så klart hon är Pretty Awesome :) Stor kram och varmt välkommen tillbaka!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。