Ãr mycket nöjd med all service jag fick & hade kontakt med dem via telefon! SÃ¥ tillmötesgÃ¥ende & fixade smycken som ej fanns kvar pÃ¥ nÀtet! Kunde inte blivit bÀttre! Sen har ej fÃ¥tt smyckena Ànnu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag vill tacka kundtjÀnst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glÀdje av produkten jag bestÀllde. Jag har bestÀllt likadan halsband frÃ¥n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr vÀldigt nöjd med alla köp frÃ¥n detta smyckesföretag. Servicen Àr verkligen i toppklass â personalen Àr bÃ¥de hjÀlpsam, trevlig och professionell! SjÀlva smyckena Àrav hög kvalitet och mots... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gÃ¥tt sönder. Snabbt svar och fick mer hjÀlp Àn man kan förvÀnta sigâ€ïž Nell Àr en stjÀrna pÃ¥ sitt jobb. Och sÃ¥klart har dom de snyggaste smyckena. Hade no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®ç³åº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ãã¶ã€ããŒ
- å®é£Ÿãã¶ã€ããŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
UpptÀck varför IOAKU by Fanny Ek Àr det frÀmsta valet för att handla smycken online! Vi Àr glada att meddela att vi nu anvÀnder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra vÀrderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhÀngen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den vÀxande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super bra service
Super bra service, och hjÀlp. JÀtte nöjd
Snabb hjÀlp utan ifrågasÀttande
Snabb hjÀlp utan ifrågasÀttande, smidig lösning med kontakt via chat på hemsidan.
Trevligt bemötande och bra service.
Trevligt och hjÀlpsamt bemötande
Trevligt och hjÀlpsamt bemötande
Fin kundservice
Fin kundservice. Köpte ett smycke på webbutiken i present till min dotter som visade sig blev en dubblett. Tack vare snabb och trevlig kontakt med kundservice kunde jag enkelt byta till annat smycke och få det i tid till födelsedagen. De höll mig hela tiden uppdaterad på återbetalning, leverans etc. Mycket nöjd! Tack.
Otroligt bra service
Otroligt bra service! Tillmötesgående, hjÀlpsamma och svarade vÀldigt snabbt nÀr jag mailade dem. Snabb leverans och vÀldigt fina smycken som kom i lika fina askar! Supernöjd!!!
VÀldigt bra service
VÀldigt bra service, hade problem med en bestÀllning men dem var supertrevliga och löste allting snabbt och smidigt.
Så hjÀlpsamma och serviceinriktade
SÃ¥ hjÀlpsamma och serviceinriktade. Fixar och trixar sÃ¥ att det löser sig pÃ¥ bÀsta sÀtt. Kan varmt rekommendera demððð
Service is incrediblly fast and polite
Service is incrediblly fast and polite. Jewelry fantastic.
Stort tack för fin service
Stort tack för fin service! UtmÀrkt hanterat.
JÀttefina smycken & supertrevlig personal
Mycket fina smycken och supertrevlig personal!!!! Så kom och köp, ni blir supernöjda :)
Produkten jag var ute var slut i lager
Produkten jag var ute efter var slut i lager, men jag fick hjÀlp via onlinechatten att bestÀlla den från butiken då de fanns kvar exemplar dÀr
Fantastisk kundsupport
Fantastisk kundsupport (missade nykund erbjudande. Men kundsupport ordnade det).
Fin hemsida. LÀtt att bestÀlla.
Mycket bra bemötande och snabbâŠ
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling!
Fantastisk kundsupport & fina smycken
Så fina smycken med en vÀldigt
serviceminded och snabb kundsupport via chatten. Dessutom en trevlig och lÀttöverskådlig hemsida och snabb leverans.
Rekommenderas varmt!
Superservice!
Superservice!
Min dotter ångrade sig om vad hon önskade i julklapp och jag fick top noch service och hjÀlp med att både byta eller retunera varan.
Snabb och perfekt, tack!
Super kundtjÀnst!
En ring med tunt band gick sönder och reklamerade till deras kundtjÀnst. Fick ett varmt bemötande och hur bra hjÀlp som helst sÃ¥ att det löste sig. Rekommenderar starkt och alltid kul att stötta ett svenskt mÀrkeâºïž
Hittade sÀtt att lösa mitt problem ochâŠ
Hittade sÀtt att lösa mitt problem och allt blev som de skulle. De la verkligen ner tid för att hjÀlpa mig!
Allt var toppen
Allt var toppen! Superbra service, trevliga och hjÀlpande.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ