14 dage for at levere et iphone cover, når hjemmesiden siger 1-2 leveringsdage. Er det overhovedet lovligt at vildlede kunder på den måde?
äŒæ¥ãåçããŸãã
kÞbte en rebstig som desvÊrre ikke kunne monteres hvor det var aktuel Sendte pakke retur iht. Iphonehus forskrifter Pakke kommet retur med modtagelse nÊgtet Var inden i forbindelse med kunde "se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ill update this review shortly . have just ordered a apexel microscope for my iphone with 200x magnification. after paying with mobilepay there has been no confirmation by email or phone . theyv... ãã£ãšèŠã
Jeg er super godt tilfreds! SÞndag bestilte jeg 2 telefoncovers, hvoraf det ene var pÃ¥ fjernlager (3-8 dages levering). Allerede tirsdag havde I afsendt pakken. Torsdag kunne jeg afhente pakken... ãã£ãšèŠã
Vores ambition er at blive det indlysende valg for folk, der leder efter tilbehÞr til deres kÊre iPhone og iPad.
RigavÀgen 2D, 39356, Kalmar, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Lovet leveringstid på ca 14 dage fra fjernlager, men pengene trÊkkes omgående. Det er s.. ikke i orden
Lad vÊre med at handle her. Hvis du fortryder dit kÞb skal det sendes retur til Sverige, hvilket er meget dyrt.
Jeg opgave at sende varen retur, fordi det kostede 4-5 gange så meget som at sende en pakke i danmark.
Jeg måtte vente 3 måneder på levering af et Iphone SE cover. Da den endelig ankom var det en forkert model. Istedet for pengene retur tilbydes jeg at bytte, men den rigtige model er ikke lÊngere tilgÊngelig . . . og jeg gider ikke vente et helt kvartal på en vare fra Iphonehus igen - isÊr ikke en tilfÊldig dims jeg ikke har brug for.
Jeg har modtaget mail om at min pakke er sendt, men har aldrig modtaget noget fra post nord. Har skrevet 2 mails til jer som bliver ignoreret. Ãv! Havde en datter som virkelig glÊdet sig, til hendes nye cover.
Jeg bestilte et Lifeproofcover til min nye Iphone, for 10 dage siden. Jeg fik en mail med ordrebekrÊftelse, men det er alt. Har intet hÞrt, heller ikke da jeg skrev og spurgte hvor mit cover bliver af.
Det ser ud til at mine penge er spildt, handler aldrig der igen, håber andre lÊser dette fÞr de kÞber noget det, så de slipper for at lave samme fejl
Og et flot cover (Gear Onsala Leather (iPad Air 4/Air 5) - Svart) til min iPad Air 5.
Rigtig lÊder, virker som en god kvalitet.
Og så passer coveret perfekt til iPad Air 5.
Super service. Jeg Þnskede at bytte/returnere en varer pga. lille fejl og fik tilsendt et nyt cover helt gratis. Modtog hurtigt fÞrste levering.
Super oplevelse
Tak for - tja - en oplevelse.
Jeg bestilte en bÊltetaske, og fra bestilling til levering gik mindre end et dÞgn. Whaoo
Varen var, som jeg bestilte.
De bedste anbefalinger herfra.
Bestilte en vare (ordrenummer 601979) den 3 december 2021. Den 6 december 2021 meddeler Iphonehus, at varen er afsendt. Så vidt så godt men her den 13 har jeg STADIG ikke modtaget varen
Når man skriver nej tak til at få mails fra jer, så stop det dog istedetfor at spamme videre
Jeg er super godt tilfreds!
SÞndag bestilte jeg 2 telefoncovers, hvoraf det ene var på fjernlager (3-8 dages levering).
Allerede tirsdag havde I afsendt pakken.
Torsdag kunne jeg afhente pakken i pakke-shop.
Kvaliteten af coverne svarer fint til mine forventninger. Det er nu anden gang jeg handler hos jer og jeg har ikke oplevet problemer af nogen art. I får mine bedste anbefalinger.
Super god kvalitet af varen. Var helt som forventet ð jeg handler her gerne igen
God pris og hurtig levering, ingen problemer.
49 kr i fragt, for et etui til telefon.. ð¡ð¡ð¡ð¡
Varen kom efter 3 dage og ikke dagen efter som de lover på hjemmesiden.
Varen lå i en bobbleplast kuvert og var selvfÞlgelig beskadet da jeg hentede den, i den nÊrmeste butik.
Alt for dårlig indpakning
PAS Pà med at besÞge denne her hjemmeside. Det er umuligt at framelde sig deres uendelig mange nyhedsbreve !!!
Pas på med virkelig dyr fragt!!
IsÊr hvis du kommer til at sende retur! Man står selv for betaling af dette.
Jeg kÞbte for 69 kr (vejede få gram) og fik fragt oveni på 59 kr. I alt 128 kr. Jeg valgte at kÞbe trods den dyre fragt. En ikke altid så udfÞrlig beskrivelse af produkterne kan gÞre, at man få kÞbt noget forkert. Jeg ville bytte til det lidt dyrere, så jeg kunne få den rigtige vare. Jeg fik hurtig vejledning. Jeg skulle dog selv betale for fragten, hvilket blev ALT for dyrt. Jeg valgte at beholde den for mig ubrugelige vare.