レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fungerte helt greit Bestillingen var super enkelt og fikk umiddelbart bekreftelse. Eneste ulempe var at jeg måtte vente lenger enn angitt på nettsida, der leverandør oppgav at pakka skulle sende sa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Får Null gehør fra Iphonehuset for min frustrasjon! Så lenge de får penger inn betyr ikke kundene noe for dem! De selger uansett Se min forrige anmeldelse

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Gode produkter og relativt rask levering, men jeg mener personlig at en nettbutikk burde ha mer konkurransedyktige priser mot fysisk butikk, men så er ikke tilfelle her. Så produktutvalget av spesifik... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Bestilte mobildekselet og airpodetui. Dekselet var mer klumpete enn forventet. Varene var godt pakket. La inn c/o navn og adresse ved bestilling og navnet ble ikke ført på pakken ved forsendelse.... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店

当該企業による記述

Vår ambisjon er å bli det åpenbare valget for folk i Norge som leter etter tilbehør til deres kjære Apple-enhet (iPhone, iPad, Watch og TV). Dette ved å tilby det største utvalget, fleksibel og imøtekommende kundeservice, høykvalitetsprodukter og gode priser.

2.3

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

iPhonehuset からの回答

We really do apologize for the misunderstanding between us. I understand that you feel disappointed and confused. Now that we understand each other we will course we pay for the shipping cost.

5つ星のうち2の評価

Dårlig kommunisert at enheten jeg har…

Dårlig kommunisert at enheten jeg har kjøpt ikke virker alene. Man må kjøpe en kommunikasjonsenhet for å få full effekt.

2021年6月16日

iPhonehuset からの回答

Vi tar alltid emot feedback om hur vi kan förbättra butiken och produktsidor.

I dagsläget står det "Passer: iPhone og iPad med 433MHz-brygge" men vi ändrar gärna om du har förslag på förbättring!

Leveringer tok lang tid

Leveringer tok lang tid. Produktet var bra. Men lang leveransetid kan nok få meg til å unngå å bestille ved en senere anledning

2021年6月16日

iPhonehuset からの回答

Vi ber om ursäkt för att leveransen tagit lång tid i ditt fall!

Bring har tyvärr haft stora problem med sändningen som skickades den dagen din order lämnade vårt lager. De hade felsorterat delar av pallen från oss och detta ledde till att vissa ordrar försvann på deras terminal under ett par dagar. Vi beklagar verkligen det inträffade och att Brings felsökningsprocess inte varit snabbare i detta fall!

Hello

Hallo
Jeg bestilte for mer enn to uker siden, og varen kom aldri ...

2021年6月14日

iPhonehuset からの回答

Vågar inte riktigt svara på vad som hänt i ditt fall så vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no så kan vi felsöka var ditt paket är.

5つ星のうち1の評価

Å si at pakken er sendt neste dag og…

Å si at pakken er sendt neste dag og den står å venter på posten i 1 uke før den faktisk kommer i transport. 2 uker å vente på en pakke. Den blir for drøy. Dere må skjerpe inn logistikken her. Første og siste gang jeg bestiller noe hos dere.

2021年6月14日

iPhonehuset からの回答

Hej, din order skickades från oss morgonen efter att den lades men den första scanningen sker efter att pakken passerat tullen så vi beklagar om det ser ut som om vi inte skickat iväg paketet.

iPhonehuset からの回答

Vi beklagar verkligen att leveranstiden varit lång i ditt fall!

iPhonehuset からの回答

Hej! En orderbekräftelse ska ha skickats till dig i samband med att du lade ordern, beklagar om den inte hittat fram. I efterhand kan du hitta ett kvitto via denna länk: https://www.iphonehuset.no/a4-kvitto-p250.html

Behöver du hjälp att ta fram kvittot är det bara att kontakta oss på support@iphonehuset.no så hjälper vi dig gärna!

Kan ikke brukes.

Kjøpte et deksel for iPhone. knappene på dekselet var feilplassert for telefonen. Helt ubrukelig. Kan ikke justere volum og lyden slår seg av.

iPhonehuset からの回答

Det låter tyvärr som om du mottagit en defekt vara, beklagar verkligen! Vi har väldigt lite reklamationer på dessa produkter så vänligen kontakta oss på support@iphonehuset.no så kan vi kolla vad som hänt.

5つ星のうち1の評価

Har ventet nå i to uker og fortsatt…

Har ventet nå i to uker og fortsatt ikke mottatt min bestilling.

iPhonehuset からの回答

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska levereras i din brevlåda under eftermiddagen eller morgondagen.

5つ星のうち1の評価

Fryktelig og dårlig oppfølging.

Etter over to uker har dere ennå ikke levert bestillingen til Bring, eller funnet en annen løsning på å sende meg det jeg har bestilt. Tror ikke jeg kommer til å benytte denne butikken flere ganger. Dette holder ikke. :(

iPhonehuset からの回答

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska ha levereras i din brevlåda idag.

1 gang bra, 1 gang dårlig

Har bestilt fra iPhonehuset 2 ganger. Den ene gangen gikk alt fint og med grei leveringstid. Den andre gangen har det gått 2 uker og fortsatt ikke fått varene. iPhonehuset skylder på Bring....

iPhonehuset からの回答

Alla paket ska nu vara hittade och din order ska levereras i din brevlåda under morgondagen.

5つ星のうち2の評価

Shipped quickly. Still waiting for the products after 2 weeks...

2 weeks ago I've got a message that the shipment was sent. That was very quick, next day from the order.

However, there's no information in the shipment tracking site so far. 2 weeks have gone and no idea when I'm going the get the products I ordered and paid in advance.

iPhonehuset からの回答

Hi, I'm sorry to hear that your package hasn't arrived yet. I can see that it's returned to us because of "wrong address". Please contact us at support@iphonehuset.no and we will see what went wrong. Sorry for the delay!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。