Ipopema od samego poczÄ tku wyglÄ daÅa naâŠ
Ipopema od samego poczÄ tku wyglÄ daÅa na profesjonalnÄ i wiarygodnÄ pltformÄ. Strona byÅa dopracowana doradcy mili i regularnie dzwonili zapewniajÄ c ÅŒe inwestycja jest caÅkowicie bezpieczna i szybko przyniesie zyski. Saldo faktycznie rosÅo wiÄc przez pewien czas wierzyÅem ÅŒe wszystko dziaÅa prawidÅowo. Problemy pojawiÅy siÄ dopiero wtedy gdy próbowaÅem wypÅaciÄ Årodki. Najpierw zaÅŒÄ dali âpodatkuâ później opÅaty za rzekomÄ weryfikacjÄ AML a nastÄpnei kolejne koszty groÅŒÄ c zablokowaniem mojego knota. Dodatkowo zaczÄli wydzwaniaÄ z róŌnych numeórw próbujÄ c wymusiÄ dalsze wpÅaty. SprawÄ zgÅosiÅem na policÄ ale po miesiÄ cu otrzymaÅem decyzjÄ o umorzeniu. Wtedy poczuÅe sÄ kompletnie bezradny. Dopiero na forum dla poszkodowanych znalazÅem kontakt do Pana Szymona. JuÅŒ po pierwszej rozmowie zrozumiaÅem ÅŒe to profesjonalista który wie jak dziaÅaÄ w takich przypadkach. Pna Szymon pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w caej Polsce â szkolÄ poilcjÄ w zakresie odzyskiwania kryptowalut i korzystajÄ z narzÄdzi których orany Åcigania nie posiadajÄ . DziÄik ich pomocy udaÅo siÄ odzyskaÄ wszystkie Årodki. JeÅŒeli ktoÅ zostaÅ oszukany przez lpatformÄ Ipopema nie warto zwlekaÄ. Polecam kontakt z Panem Szymonem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.9.9. Mnie pomógÅ odzyskaÄ caÅoÅÄ â wam tez moÅŒe.