Da jeg trengte hjelp til ny google nettside til min arbeidsplass, fikk jeg fantastisk hjelp fra Isbre Media AS, til Ã¥ fÃ¥ en lettvint og fungerende side, som er lett for vÃ¥re klienter Ã¥ finne frem til... ãã£ãšèŠã
Ser andre skriver at de «var dumme nok til Ã¥ bite pÃ¥ Google». Tror de har misforstÃ¥tt da Ê har brukt MASSE pÊng pÃ¥ Google Ads og fekk nesten like gode resultater som Ê fÃ¥r ved Ã¥ bruk disse folkan her... ãã£ãšèŠã
En av aksjonÊrene har prÞvd - 2 ganger i Ã¥r - Ã¥ ta eierskap av Google-oppfÞringen av firmaet jeg jobber i. VÃ¥r oppfÞring i Google er aktiv og jeg styrer kontoen. Det er utrolig frekt og direkte sma... ãã£ãšèŠã
Fantastisk samarbeid med Isbre Media de er kreative, profesjonelle og alltid oppdaterte pÃ¥ de nyeste trendene innen markedsfÞring. Teamet deres forstÃ¥r virkelig hvordan man bygger en sterk merkevare o... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
svindel
svindel. sender faktura uten avtale, burde hvert politianmeldt.
God kundebehandling fra dette firmaet
God kundebehandling fra dette firmaet, som skjÞnner kundens behov.
Det har også skjedd endringer som viser igjen.
Faktura
Dem fakturer som dem vil, har sendt flere mail på at jeg ikke vil ha noe med dem og gjÞre, har bekreftelse på mail at dem ikke skal fakturere meg, og tlf tar dem ikke
Ren svindel
Ren svindel! Hold dere borte! Umulig og komme seg bort fra dem! De skal ha meg til å betale hvert år og godtar aldri den skriftlige oppsigelsen jeg sender til dem.
FÞlte meg lurt til Ã¥ inngÃ¥ en avtaleâŠ
FÞlte meg lurt til å inngå en avtale med dette selskapet. De fikk muligheten til å hjelp til å rydde opp i dette og skulle ta kontakt. Det gjorde de altså ikke, og krevde betaling. Gå heller til ander mer seriÞse aktÞrer.
Frekk medarbeider
Isbre Media er et lite aksjeselskap, sikkert seriÞst nok. De leverer en rimelig og god tjeneste.
Likevel opplever jeg en av de ansatte (og medeier i selskapet) som frekk og arrogant og inntrengende overfor kundene. Veldig respektlÞs oppfÞrsel. Nå har han tatt over hovedeierskapet til vår Google-profil. Han har jo manipulert meg som Adm. dir. til å gjÞre dette.
De er veldig opptatt av å bevare kundene, og å beholde styringen av Google profilen. Nå har jeg opplevd at de nekter å gi hovedstyringen av Google- profilen tilbake. Styr unna denne bedriften. Veldig frekke med en gang kunden sier at han eller hun Þnsker å få tilbake styringen over egen Google-profil.
Ringer og sier de er en "Google partnerâŠ
Ringer og sier de er en "Google partner i Norge" og så skal de selge meg en tjeneste som er gratis. Svindel og bedrag.
Vil ha eierskap av andres Google-oppfÞring
En av aksjonÊrene har prÞvd - 2 ganger i år - å ta eierskap av Google-oppfÞringen av firmaet jeg jobber i. Vår oppfÞring i Google er aktiv og jeg styrer kontoen.
Det er utrolig frekt og direkte smaklÞst at de prÞver å ta eierskap av en aktiv konto. Jeg regner med at de vil ha eierskap for så å presse oss til å kjÞpe dyre tjenester av dem. Tjenester vi selv gjÞr og som ikke koster oss noe.
Ved bruk av slike metoder for å skaffe seg kunder, er det bare å styre unna Isbre Media AS!!
Complete scam that I was stupid enoughâŠ
Complete scam that I was stupid enough to fall for, theyâre pretending to control your google business profile but in the end I payed for the service and did not gain anything from them. Do not fall for this shit or youâll end up paying money for nothing.
Ren svindel!
Ren svindel!
De selger noe som er gratis for alle men disse svindlere selger alt dette til degð€®ð€®
Vi bruker Isbre Media til Ã¥ hÃ¥ndtereâŠ
Vi bruker Isbre Media til å håndtere vår SEO og Facebook kampanjer. Dette har vi gjort over flere år og er fornÞyd med dette.
Svindel og umulig fÃ¥ sagt opp og komeâŠ
Svindel og umulig få sagt opp og kome seg vekk frå dette foretaket. Unyttig teneste.
Disse ordnet god oversikt for vÃ¥rtâŠ
Disse ordnet god oversikt for vårt selskap slik at vi sparte flere kroner. Etter et fint mÞte med Magnus har vi også bestemt oss videre for at vi skal bruke dem til Google Ads og Facebook markedsfÞringen våres. Isbre anbefales for alle som vil ha mer synlighet og god hjelp! 5/5
God service fra flinke folk!
Gutta er serviceorienterte!
Gutta er serviceorienterte!
Fikk god hjelp til oppsett an nettside samt synlighet på Google.
Anbefales.
Jeg er utrolig takknemlig for den fineâŠ
Jeg er utrolig takknemlig for den fine kontakten og all hjelp jeg har fått, og får i anledning weblÞsning for min virksomhet (Lofoten Gesthouse. Jeg fÞler meg hele tiden godt ivaretatt.
Vi har vÊrt kunde hos Isbre Media i 6år
Vi har vÊrt kunde hos Isbre Media/Google i mange Ã¥r, har bare godt og si om dem. Topp topp serviceððð sÃ¥ vil jeg spesielt nevne en med navn Simon, han har virkelig ytet det lille extra for oss som kundeð
FÃ¥tt utrolig bra hjelp og veiledning
Fått utrolig bra hjelp og veiledning! Har vÊrt kunde her i rundt 3 mnd. Har fått utrolig god veiledning og oppfÞlging. De har utrolig dyktige ansatte som hjelper og svarer på spÞrsmål når enn det måtte vÊre. Veldig fornÞyd!!
Har vÊrt kunde i et Ã¥r nÃ¥ og erâŠ
Har vÊrt kunde i et år nå og er strålende fornÞyd med jobben som har blitt gjort. SvÊrt god oppfÞlgning. Merker at jeg er mye mer synlig på Google. Kundene strÞmmer inn. De ansatte er lett tilgjengelige både på telefon og
mail.