Banner for Isolatiehandel Van den Berg

Isolatiehandel Van den Berg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed telefonisch advies gehad over welke isolatie platen ik nodig, en ook meedenken met jou wensen. Uiteindelijk en flinke stapel platen besteld en die werden een aantal dagen later netjes voor de... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vlotte levering van de PIR-platen met sponning, ook met voldoende dakschroeven. Minpuntje vind ik dat de platen aangeprezen worden met de afmeting van 600 mm breed, maar dat ze in feite vanwege de sp... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Isolatie platen welke ik besteld had waren helaas niet voldoende op voorraad,ik kreeg na telefonisch overleg hierover een ander merk maar met dezelfde dikte/eigenschappen/prijs. Platen werden door m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website. Snelle respons op de bestelling (via e-mail). Kleine afname deden ze niet moeilijk over. Bestelling zelf afgehaald. Lag keurig klaar.

䌁業情報

1. 断熱材提䟛業者
  2. 断熱甚品店

Isolatiehandel Van den Berg に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Isolatiehandel Logo

Al 28 jaar is Isolatiehandel van den Berg jouw partner in isolatie.

In het begin vrij kleinschalig en veelal regionaal. Inmiddels is Isolatiehandel van den Berg uitgegroeid tot een begrip binnen, maar ook ver buiten de regio. Wij leveren het complete assortiment voor dak-, wand-, vloer-, spouw-, en kelderisolatie. Voor iedere toepassing is maatwerk leverbaar. BERISO staat voor isolatieoplossingen. Daarnaast levert Isolatiehandel van den Berg ook DAK, WAND, sandwichpanelen, beplating en zetwerk voor gevels en daken.

Advies op maat nodig? Neem contact op met onze isolatie experts!

Footer Slogan

Als familiebedrijf hebben wij altijd oog voor de toekomst, voor de generaties na ons. We vinden het daarom belangrijk om duurzame oplossingen te bieden voor de lange termijn. De huidige tijd vraagt om slimme, innovatieve ideeën die bijdragen aan het verlagen van het energieverbruik.

Omdat wij onze rol als isolatiehandel hierin zo vanzelfsprekend vinden, leveren wij onze producten altijd tegen een scherpe prijs. Duurzame oplossingen moeten geen uitzondering zijn, maar juist de norm. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, bieden we professioneel advies en op maat gemaakte producten. Samen met onze klanten werken we zo aan een duurzamere toekomst voor mens en milieu.

Isolatiehandel van den Berg beschikt over een eigen vrachtwagencombinatie met meeneemheftruck. Handig, want zo zijn wij flexibel in de levering van jouw gewenste isolatiematerialen! Voor alle bestellingen op het gebied van isolatie en de levering ervan, kun je bij ons terecht.

Het Bedrijf

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Let op als je iets wilt retourneren

Let op als je iets wilt retourneren doen ze moeilijk. Eenmaal retour aangekomen krijg je te horen dat het beschadigd geleverd is. Komen leverbelofte overigens ook niet na. Hier besteld onlangs dat het duurder was er van uitgaande dat het op de afgesproken datum geleverd zou worden.

2025幎12月18日
Isolatiehandel Van den Berg ロゎ

Isolatiehandel Van den Berg からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een retourzending niet verloopt zoals verwacht, zeker als je ervan uitgaat dat alles netjes wordt afgehandeld. Zoals eerder aangeboden konden wij het materiaal bij je laten ophalen. Omdat de retourkosten daarbij hoger uitvielen, heb je ervoor gekozen om de planken zelf per post te retourneren. Helaas zijn de kantplanken gebroken bij ons aangekomen.

We hebben hierover contact met je opgenomen, zodat je de transportschade kon melden bij de vervoerder. Omdat de schade tijdens het transport is ontstaan, ligt de aansprakelijkheid in zo’n geval bij de vervoerder. We helpen hier uiteraard graag bij als daar nog ondersteuning bij nodig is.

Wat betreft de leverbelofte: ook dat vinden we vervelend om te horen. Het is nooit onze intentie om levertijden niet na te komen, zeker niet wanneer je bewust voor ons kiest vanwege een afgesproken leverdatum. Mocht hier iets mis zijn gegaan, dan kijken we dat graag nog eens concreet met je na.

5぀星のうち1の評䟡

De platen zijn alleen voor onder

De platen zijn alleen voor onder betonvloer en dat staat niet op de website

2026幎1月27日
Isolatiehandel Van den Berg ロゎ

Isolatiehandel Van den Berg からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

Wat vervelend dat je het idee hebt gekregen dat de platen alleen geschikt zijn voor onder een betonvloer en dat dit niet duidelijk op de website stond. We begrijpen goed dat dit voor verwarring kan zorgen.

Bij 2e keus platen is het vooraf helaas niet altijd mogelijk om exact aan te geven welk type plaat je ontvangt. Het aanbod wisselt sterk per partij, waardoor dit kan verschillen. Wel zijn onze 2e keus platen geschikt voor meerdere toepassingen. Ook wanneer er bovenop de aluminium cachering nog een extra (bruine) papierlaag zit, kun je deze gewoon voor diverse isolatiedoeleinden verwerken. Dit heeft geen negatieve invloed op de isolerende werking van de plaat.

Mocht je twijfelen of de platen geschikt zijn voor jouw specifieke toepassing, neem dan gerust even contact met ons op. We kijken graag met je mee en denken mee in een passende oplossing.

Goed bedrijf!

Uiteindelijk en flinke stapel platen besteld en die werden een aantal dagen later netjes voor de deur afgeleverd met een heftruck.
Wij zitten er warm bij deze winter!

2025幎11月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス